Slimcab infrarood cabines

De slimcab is een doorzichtige trainingscabine met infrarood lampen waarin je traint. Elk programma is individueel en al liggend een doelgericht programma om op de gewenste plaatsen je figuur te corrigeren. De warmte van de infrarood versoepelt het spierweefsel en stimuleert de bloedsomloop. De spierspanning neemt af en ledematen verstijven minder. Pijnlijke en geblesseerde spieren herstellen sneller.

Ik ben Heidy Renckens en ik ben in 2018 gestart met Studio FitHeid. Ik wil graag mensen helpen om zich beter te laten voelen, centimeters te laten verliezen en afvallen zonder dat het fysiek veel kracht kost. Daarnaast wil ik ook graag de ouderen mensen helpen die graag willen sporten en laagdrempelig kennis kunnen maken met de infraroodcabine.
Het is voor de mensen met fibromyalgie een hele fijne manier om te sporten, je wordt minder stijf en de pijn neemt af.

Tarieven: De Slimcab tarieven vind je op studiofitheid.nl. Daarnaast is het mogelijk om een abonnement (fitness+groepslessen) van De Boer Sport, Health, Wellness te combineren met een slimcab (add-on) abonnement. Klik hier voor de combi mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie op: studiofitheid.nl