Programma's en workshops

Het hele jaar door bieden wij naast onze vaste lessen verschillende leuke workshops en programma’s. Zo helpen wij je bij het bereiken van jouw doelen. Of dit nu een gezondere leefstijl is, meer zelfvertrouwen, meer spiermassa of juist wat gewicht verliezen. Hieronder vind je ons actuele aanbod.

Al jaren een groot succes: de Fit Challenge! Wil jij je fitter en energieker voelen? Doe dan mee met onze Challenge! Gedurende 8 weken ga jij resultaatgericht trainen en krijg je voedingsadvies onder deskundige begeleiding.

Bewegen: Dit is inclusief een onbeperkt abonnement bij Sportstudio De Boer. Je gaat minimaal 3x per week sporten en kunt zowel deelnemen aan onze groepslessen als vrije fitness.

Voeding: Onder leiding van voedingsconsulent Sylvia Kolijn krijg je een individuele voedingsanalyse + voedingsadvies (elke twee weken krijg je een persoonlijk voedingsschema) + wekelijks weeg/meetmomenten van gewicht, spiermassa, vetpercentage, visceraal, vochtgehalte en worden de middel en heupen gemeten.

Na-traject: Als vervolg op de 8-weekse Challenge kan je ervoor kiezen om extra begeleiding te blijven krijgen. Meer informatie over de mogelijkheden en kosten hiervoor volgen tijdens de Challenge.

Kosten voor het totaalprogramma:
Leden: € 95,00 | Niet leden: € 185,-

Starten: op elk gewenst moment

AANMELDEN

In samenwerking met René Valk, Wim Hof method certified instructor, organiseren wij op vrijdag 11 oktober deze IJsbad experience met als belangrijkste thema’s: gezondheid, weerstand, energie en stress. René Valk wordt onderdeel van de groep en neemt je mee op inspiratietocht. Met aandacht voor ademhalingstechnieken, koude training, beweging en mentale fitheid. Waardevol zijn voor elkaar. Vind rust en leer hoe je je mentale en fysieke kracht kunt vergroten. Kortom, een heerlijke (ijskoude) training!

Programma:
• Kennismaking
• Theorie
• Beweging
• Ademhalingsoefeningen
• IJsbad
• Reflectie en evaluatie

Datum: vrijdag 11 oktober 2024
Duur: 13.00-18.00 uur
Kosten: 85,00 incl. koffie/thee

Sportvasten is een 10-daagse trainingsmethode die dwingt de stofwisseling structureel over te schakelen van suiker- naar vetverbranding wat resulteert in:

  • gewichtsverlies 4-6 kg bij mannen, 2-4 kg bij vrouwen
  • minder buikvet
  • meer energie
  • conditieverbetering (mannen 14% en vrouwen 9%)
  • een beter duurvermogen en sneller herstel
  • maar vooral geen SUIKERverslaving meer!
play

Kosten Sportvasten
Voor leden: € 195,-

Voor niet-leden: € 235,-

Je kunt starten op elk gewenst moment.

Wat is Sportvasten?
Sportvasten is een combinatie van vasten (minimale koolhydraat inname) en fanatiek sporten, waarmee je een zogenaamde metabolic switch bereikt. De gedachte hierachter is dat door op een vrijwel lege maag te sporten je lichaam je koolhydraatreserves opmaakt. Zodra deze ‘op’ zijn ga je vet verbranden. Door dit gedurende tien dagen te doen worden je spieren en lever getraind om voortaan bij inspanning vet in plaats van suiker te gebruiken. En of het afzien is? Het merendeel van de deelnemers vindt Sportvasten goed te doen en is razend enthousiast over de positieve resultaten zoals een fit gevoel, meer energie en afname in zowel centimeters als gewicht.

Hoe werkt het?
Veel mensen eten dagelijks veel te veel koolhydraten en dan met name snelle suikers (snoep, frisdrank, witte graanproducten, cruesli). Wanneer je vervolgens gaat sporten gaat je lichaam als eerste deze suikers verbranden. Aan het verbranden van vetten komt je lichaam vaak niet eens toe. Wil je (blijvend) afvallen en gezonder leven dan zal je minder koolhydraten moeten eten en meer eiwitten en goede vetten. Daarnaast is het van belang dat je regelmatig en goed gaat bewegen. Om je lichaam over te laten gaan van suiker- naar vetverbranding kun je een speciale kuur volgen die Sportvasten wordt genoemd. Hoewel je door Sportvasten gewicht zult verliezen is het geen dieet. Het is een trainingskuur van tien dagen, waarin je zowel sport als vast en daarnaast voedingssupplementen gebruikt. Door deze uitzonderlijke combinatie wordt de vetstofwisseling gestimuleerd en de suikerstofwisseling vertraagd. Hierdoor zullen je sportprestaties verbeteren (een verhoogde vetverbranding zorgt er namelijk voor dat je inspanningen langer volhoudt), herstel je sneller, voel je je fitter en vitaler en neemt je behoefte aan zoetigheid af.

Make the Switch
De eerste drie dagen eet je minder dan normaal, om je lichaam voor te bereiden op het vasten. Tijdens de vastendagen drink je maximaal drie glazen vruchtensap plus thee, water en koffie naar wens. De laatste vier dagen bouw je je voeding weer langzaam op. Iedere dag train je 20 tot 30 minuten op een hoge intensiteit. De supplementen die je tijdens de kuur inneemt helpen het hongergevoel te verminderen en je lichaamscellen de switch te maken van suiker- naar vetverbranding.

Resultaten
Na het doen van een sportvastenkuur is er bij vrouwen een gemiddeld blijvend gewichtsverlies van 2 tot 4 kilogram en een buikomtrek afname van 3 tot 5 cm. Bij mannen is dit 4 tot 6 kilo duurzame gewichtsafname en een verminderde buikomtrek van 4 tot 7 centimeter. Daarnaast is er een grote groep mensen waarbij het cholesterol en de bloeddruk daalt en het uithoudingsvermogen (Vo2max) met 15% stijgt.

Onze Sportvastencoach is Freek de Boer, wil je meer informatie over Sportvasten stuur Freek dan een WhatsApp: 06-22944070 of een mailtje te sturen naar info@sportstudiodeboer.nl

AANMELDEN