Food & Nutrition

Binnen ons centrum bieden wij verschillende mogelijkheden aan om advies en/of begeleiding te krijgen op het gebied van voeding. Daarnaast is het mogelijk om bij ons gezonde, plantaardige producten te kopen waaronder eiwit shakes en vitamine van Orange Fit, heerlijke vegan bakmixen van PowerKitchen en diverse suppletie van onze Fittergy producten. Ook hebben wij combinatie programma’s waarin voeding en beweging centraal staan zoals GoFit, Sportvasten en ons Ultimate Fat Burn programma.

 

Binnen ons centrum is voedingsconsulent en personal trainster Barbara Stoop gevestigd. Barbara is gewichtsconsulente en ervaringsdeskundige en helpt mensen naar een gezondere leefstijl.

‘Ik weet uit eigen ervaring, dat het zeker niet altijd makkelijk is om naar een gezond gewicht te streven en die te behouden. Jarenlang heb ik zelf overgewicht gehad en dat was zeker geen makkelijke weg om te bewandelen. Lange dagen door hard werken en slapeloze nachten waardoor ik geen energie had. Dit heeft ervoor gezorgd, dat ik veel en ongezond ging eten en snoepen (en zeg maar gerust snaaien). Als ik ’s avonds thuiskwam, gegeten had en de kinderen op bed lagen, was de verleiding om te “snacken” erg groot. Die verleiding was moeilijk te weerstaan. Nadat ik jarenlang niet goed in mijn vel zat, ging in 2007 bij mij uiteindelijk de knop om. Hoe dat proces is gegaan, licht ik graag toe in een persoonlijk gesprek. Ik weet heel goed dat een knop omzetten niet altijd zo maar vanzelf kan gaan.’

Kijk voor meer informatie op www.venba.nl

We bieden Orange Fit producten waaronder eiwitshakes voor direct na je training, maaltijd vervangende shakes en shakes met weinig calorieën en met optimale vitamine en mineralen aan. Je kunt bij ons 1 shake kopen of diverse zakken kopen voor een optimale ondersteuning gedurende de hele week.

Orangefit wil dat jij je fit en gezond voelt. En dat bewegen altijd lekker voelt. Je lijf is op z’n best als je pure, plantaardige producten eet. Iedereen, van atleet tot astronaut tot huismus, verdient een gezond en voedzaam alternatief voor dierlijke producten. Zonder dat de planeet daar last van heeft. Orangefit wil een fittere generatie én een fittere wereld creëren.

Plantaardig eten is de way to go, dat was bij de start van Orangefit in 2014 duidelijk. Maar plantaardige proteïneshakes waren er nauwelijks. En de enige opties smaakten even saai als ze eruit zagen. Dat kon en moest anders. Dus sprongen we in het diepe en veranderden de wereld van plantaardige proteïne voorgoed.

De afgelopen jaren heeft Orange Fit toegewijd gewerkt aan productontwikkeling, en tot op de dag van vandaag blijven we onze formules, smaken en verpakkingen verbeteren. Na vijf jaar pionieren in Nederland is Orange Fit nu hard op weg om Europa te veroveren.

Kijk voor meer info op www.orangefit.nl

Orange Fit

PowerKitchen is het adres voor gezonde vegan bakmixen. In ons centrum hebben wij diverse vegan bakmixen op voorraad, waaronder heerlijke eiwitrijke pannenkoeken, bananenbrood, kwarkbrood, granola en nog veel meer.

Louise eigenaresse van Powerkitchen vertelt:
‘GEZOND BAKKEN MOEILIJK? MET DEZE GEZONDE VEGAN BAKMIXEN ZONDER ONNODIGE TOEVOEGINGEN HELEMAAL NIET!
Waarom uren in de keuken staan en veel verschillende ingrediënten in te grote hoeveelheden aanschaffen die je niet veel gebruikt, als je met behulp van de bakmixen van PowerKitchen in een handomdraai een gezond en heerlijk baksel op tafel hebt staan!
Onze producten bevatten geen onnodige toevoegingen en zijn ook nog eens helemaal vegan. Door veganistisch te eten maak je een enorme impact op het klimaat. Ik wil je inspireren en laten zien dat een gezonde en veganistische levensstijl helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.’

Kijk voor meer info op www.powerkitchen.nl

Powerkitchen

Het nieuwe jaar starten met een gezonde(re) leefstijl? Zou je graag wat kilo’s kwijt willen? Doe dan mee met GoFit22 met als doel fit en slank de toekomst tegemoet treden. Gedurende 8 weken ga jij resultaatgericht trainen en krijg je voedingsadvies onder deskundige begeleiding.

Klik hier voor meer informatie.

GoFit22

Sportvasten is een combinatie van vasten (minimale koolhydraat inname) en fanatiek sporten, waarmee je een zogenaamde metabolic switch bereikt. De gedachte hierachter is dat door op een vrijwel lege maag te sporten je lichaam je koolhydraatreserves opmaakt. Zodra deze ‘op’ zijn ga je vet verbranden. Door dit gedurende tien dagen te doen worden je spieren en lever getraind om voortaan bij inspanning vet in plaats van suiker te gebruiken. En of het afzien is? Het merendeel van de deelnemers vindt Sportvasten goed te doen en is razend enthousiast over de positieve resultaten zoals een fit gevoel, meer energie en afname in zowel centimeters als gewicht.

Klik hier voor meer informatie.

Sportvasten