Sportmassage

3

SPORTMASSAGE | ELROY KONIJN

Naast Personal Trainer en Mylogenics practitioner ben ik al een aantal jaar gediplomeerd sportmasseur. Het is belangrijk dat je je lichaam goed onderhoudt. Dit kan door middel van massage, zo worden de afvalstoffen in het lichaam beter afgevoerd. Sportmassage kun je voor meerdere doeleinden inzetten. Bijvoorbeeld bij het behandelen van blessures, door de verklevingen in het spierweefsel te verwijderen en de doorbloeding te verbeteren. Of een massage wordt ingezet om juist blessures te voorkomen. Daarnaast helpt het ook bij stresssymptomen.
Ik behandel via de Triggerpoint massage methode, dit is het behandelen van specifieke pijnpunten of spierknopen in het lichaam.

Tarieven
30 minuten: € 27,50
60 minuten: € 50,00

Afspraak maken
Wil je meer informatie of een afspraak met mij maken, neem dan contact met mij op via 06-46736904 of elroy@sportstudiodeboer.nl

3

SPORTMASSAGE | SANDER BUTTER

Een sportmassage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Met een sportmassage zorg je ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee wordt het herstel van je lichaam bevorderd en voorkom je blessures door overbelasting van je spieren.

Voordelen sportmassage:
– preventief voorkomen van blessures
– sneller herstel na een blessure
– helpt bij het verbeteren van spierspanning
– helpt bij het verminderen van stijve en verkorte spieren
– spier knopen verminderen
– betere afvoer van afvalstoffen na training
– lichaam activeren voor een training

Wil je jouw lichaam soepel houden, heb je klachten of ben jij herstellende van een blessure dan sta ik klaar voor jou. Stuur mij een bericht voor meer informatie of een afspraak.

Tarieven
30 minuten: € 27,50
60 minuten: € 50,00

Email: info@butterpt.nl
Telefoon: 0623637499