Massage

Op onze locatie aan de Dobber 9, Obdam wordt ook massage gegeven:

  • Sportmassage door Elroy Konijn
  • Ontspanningsmassage door Elly van der Wiel
  • Voetreflexmassage door Elly van der Wiel
  • Cupping massage/ Fasciabehandeling door Joke de Boer

Duur per massage:

Ontspanningsmassage 30/60/90 minuten.

Sportmassage 30/60 minuten.

Voetreflexmassage 60/90 minuten.

Cuppingmassage/Fasciabehandeling 30/60 minuten.

Tarief:
In de maanden november/december ontvang je 20% korting op de massage!
30 min. € 30,-/ in sept/okt slechts € 24,-
60 min. € 54,-/ in sept/okt slechts € 43,20
90 min. € 78,-/ in sept/okt slechts € 62,40
Prijzen zijn inclusief btw.

Nieuw:

5x 30 min. € 100,- ipv. € 150,-
5x 60 min. € 200,- ipv. € 270,-
Prijzen zijn inclusief btw.

De masseurs stellen zich hieronder aan je voor. Wil je meer informatie of een afspraak maken, stuur dan een mailtje naar massage@sportstudiodeboer.nl of bel met 1 van onze masseurs.

Mijn naam is Elroy Konijn. Ik ben al een aantal jaar actief als personal trainer en daarnaast gediplomeerd sportmasseur. Het is belangrijk dat je je lichaam goed onderhoudt dit kan door middel van massage. Sportmassage heeft vooral als doel de doorbloeding van de spieren te verbeteren. Het helpt je sneller te herstellen na een training. Blessures worden behandeld, voorkomen en sportmassage houdt de spieren soepel.

Beschikbaarheid:
Maandag 18.00-22.00 uur
Zaterdag: 14.00-17.00 uur

Wil je een afspraak of meer informatie, neem dan contact met mij op via 06-46736904

Ik ben Elly van de Wiel medewerkster bij Sportstudio De Boer en ga binnen het massageteam de ontspannings- en voetreflexmassage geven.
Ontspanningsmassage is bij de meeste mensen wel bekend. Even wat tijd voor jezelf nemen. De massage geeft je een rustig gevoel, het ontspant je spieren en bevordert de doorbloeding.

Voetreflexologie is een therapie, die er op gericht is de zones op de voet, die in verbinding staan met diverse organen, zenuwen en klieren, een impuls te geven. Het lichaam wordt als het ware weerspiegeld op de voeten en handen. D.m.v. een speciale massage van de reflexpunten worden reacties in het lichaam verkregen. Hierdoor herstelt het betreffende (zieke) orgaan zich of wordt een zwak orgaan versterkt.

Voetreflexologie kan verlichting brengen bij depressies, hoofdpijn, migraine, maagklachten, eczeem, allergieën, hyperventilatie, rugklachten, enz.

Beschikbaarheid:
Maandag: 13.00-18.00 uur
Woensdag: 19.00-22.00 uur
Donderdag: 09.00-13.00 uur

Wil je hier meer over weten of de behandelingen gaan ervaren dan zie ik jullie graag. Je kunt een afspraak met mij maken via 06-12682634

Lichamelijke of geestelijke klachten komen vaak voort uit stress, burn-out of andere lichamelijke spanningen. Heb je een vastzittende nek, schouders of rug en voortdurend pijn in dit gebied of andere gebieden in het lichaam. Herken je dit? Wil je er blijvend iets aan doen? Dan is fasciabehandeling vast iets voor jou.

Ik heet Joke de Boer, systemisch werker. Nadat ik zelf veel aan persoonlijke ontwikkeling heb gedaan werk ik met lichaam en geest door middel van massage cups, bindweefsel instrumenten (fascia tools) en systemisch werk. Deze werkvorm doe ik in Heiloo en bij Sportstudio De Boer, De Blauwe Vlinder Body & Mind. www.deblauwevlinderbodymind.nl

Wat is fascia?
Het lichaam is 98% doorweven uit bindweefsel, fascia genoemd. De fascia vormt een netwerk dat alle spieren, gewrichten, botten en organen omhult. Het vormt een eenheid en zorgt ervoor dat alles met elkaar verbonden is. Tevens geeft de fascia mechanische steun, bescherming tegen druk maar zorgt o.a. ook ervoor dat structuren soepen en zonder wrijving langs elkaar kunnen bewegen. In het verleden werd in vele therapievormen uitsluitend gebruik gemaakt van spiertechnieken, maar aan fascia werd weinig aandacht gegeven.

Onlangs is men tot de ontdekking gekomen dat de fascia een belangrijke rol speelt in het lichamelijk en geestelijk functioneren, een rol die evenwaardig is aan die van de andere grote systemen. Samen met het autonoom zenuwstelsel en het hormonaal stelsel beïnvloed het de graad van spierspanning, het bewegingspatroon, de bloedcirculatie, de hormoonhuishouding, het stress systeem, het humeur, de manier van emotioneel reageren, het denken en bijgevolg ook het gedrag.

Een innerlijke rust vermindert onze lichaamsspanning, maar stress kan echter de spanning van onze fascia dus verhogen. We mogen dus gerust stellen dat de fascia de verbinding vormt tussen lichaam en psyche.
Fasciaverklevingen en te weinig fasciabeweging kunnen vele klachten veroorzaken net zoals herinneringen die in de fascia wordt opgeslagen vanuit de jeugd of vanuit familiesysteem die invloed hebben op je lichaam.

Wat kun je zelf doen om fascia aan te pakken? Elke dag het hele lichaam goed foamrollen. Wat kan ik doen om fascia aan te pakken? Je behandelen met bindweefsel instrumenten en massage cups. Het zelfhelend vermogen doet de rest.

Beschikbaarheid:
Dinsdag: 13.00-21.00 uur
Donderdag: 13.00-21.00 uur
Zaterdag: 10.00-13.00 uur

Benieuwd naar wat deze massage voor jouw lichaam kan betekenen? Je kunt een afspraak met mij maken via 06-10061242.
www.deblauwevlinderbodymind.nl