Sportmassage

SPORTMASSAGE | ELROY KONIJN

Naast Personal Trainer en Mylogenics practitioner ben ik al een aantal jaar gediplomeerd sportmasseur. Het is belangrijk dat je je lichaam goed onderhoudt. Dit kan door middel van massage. Sportmassage heeft als doel de verklevingen in het spierweefsel te verwijderen, de doorbloeding te verbeteren en dit helpt je te herstellen. Blessures worden behandeld, voorkomen en sportmassage houdt de spieren soepel. Ook heb ik me gespecialiseerd in Triggerpoint massage, dit is het behandelen van specifieke pijnpunten of spierknopen.

Actie: boek in september 2020 een sportmassage van 30 minuten voor slechts € 20,00!!

Tarieven
30 minuten: € 25,-
60 minuten: € 45,-

Afspraak maken
Wil je meer informatie of een afspraak met mij maken, neem dan contact met mij op via 06-46736904 of elroykonijn@hotmail.com

Kijk voor meer informatie op www.ek-sports.nl

 


Praktijk O.I.B. (Opnieuw In Balans) | Corine van der Molen | massage therapeut, cognitief therapeut, vitaliteitscoach

Binnen mijn praktijk vind ik het belangrijk dat je je welkom en gehoord voelt. Mijn werkgebied en aanbod zijn zeer breed opgezet, omdat ik werk vanuit een holistische visie. Ik kijk verder dan de specifieke klacht. De diverse massage behandelingen, cognitieve therapie sessies en vitaliteit consulten hebben veel mensen al mogen helpen in hun zoektocht hoe een goede fysieke, mentale en emotionele gezondheid kan worden verkregen.

 • Ben je veelvuldig moe, energieloos
 • Last van de PMS of overgangsklachten
 • Last van buik, rug, nek, schouders, hoofdpijnklachten
 • Snel overprikkeld of hoog gevoelig
 • Algeheel niet fit of last van vage klachten
 • Wil je meer voldoening uit werk, je relatie of leven halen
 • Ben je op zoek naar een behandeling die een klacht kan verhelpen of voorkomen

Heb je geen idee hoe jij je doelen kunt bereiken en heb ik wel je interesse, nieuwsgierigheid en vertrouwen gewekt? Schakel dan mijn hulp of advies in. Op een vakkundige en vooral inspirerende manier help ik je graag en wordt de behandeling afgestemd op datgene wat jij nodig hebt.

Een afspraak inplannen kan via:
praktijkoib@gmail.comwww.praktijkoib.nl of via 06 37 40 26 37.

Voordelen massage team bij De Boer Sport, Health, Wellness:

 • Professionele en goede samenwerking therapeuten
 • Persoonlijke, informele sfeer
 • Gratis parkeren
 • Positief beoordelingen van klanten
 • Airco, lichte en fijne praktijksfeer
 • Opnieuw In Balans komen doe je hier

 

 


Marja Korting- van der Voort | Voetreflextherapeut

Mijn interesse in het onderwerp ‘gezondheid en balans’ werd gewekt door het lezen van het boek ‘Uw gezondheid… een kwestie van evenwicht’. In dit boek wordt in Jip en Janneke taal uitgelegd dat iedereen zelf verantwoordelijk is voor zijn eigen gezondheid en dat alle delen van het lichaam afhankelijk van elkaar zijn.

In de voetreflex kan ik deze woorden verder uitwerken, door cliënten zelf te laten ervaren hoe mooi, maar soms ook ingewikkeld, ons lichaam werkt. Onze voeten weerspiegelen namelijk het hele lichaam.

Hoe werkt een voetreflexbehandeling?

De reflexzones, meridianen en acupunctuurpunten worden op de voeten of handen gemasseerd. De doorbloeding, energiedoorstroming en het zelfgenezend mechanisme van het lichaam wordt daardoor gestimuleerd. Het resultaat is een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest.

Bij mijn behandelingen staat centraal dat er vanuit de kracht van de intentie wordt gewerkt. Dit betekent het met liefdevolle aandacht betrokken zijn bij degene die de massage ontvangt en een alles in zich hebbend mensbeeld waarin lichaam, geest en emotie niet te scheiden zijn.

Ben jij op zoek naar een gezonde balans in je lichaam?

Actie: in september krijg je € 5,00 korting per behandeling.

Maak dan een afspraak via het contactformulier op mijn website www.voetreflexbijvoetnoot.nl of via mijn mailadres info@voetreflexbijvoetnoot.nl
Je kunt ook contact met mij opnemen via 06-516 996 73.

Mijn praktijk kun je vinden bij De Boer Sport, Health, Wellness, Dobber 9, in Obdam.

Bij De Boer Sport, Health, Wellness heb je veel voordelen:

 • Persoonlijke informele sfeer
 • Gratis parkeren en makkelijk te bereiken
 • Airco, lichte en fijne praktijkruimte
 • Professionele en goede samenwerking tussen therapeuten
 • Diverse sporten
 • Wellness


Masseur Elly van de Wiel

Mijn naam is Elly van de Wiel en ik geef voetreflex en ontspanningsmassage.
Als fitnesstrainster begeleid ik deelnemers die hun sportprestaties willen verbeteren. Daarnaast werk ik met passie en zorg aan de ontspanning op het gebied van de voetreflex massages.

Voetreflex therapie
De Voetreflex therapie is een behandeling die gebaseerd is op de gehele voet. Door middel van speciale handgreeptechnieken worden de klachten elders in het lichaam aangepakt. Spieren, organen, klieren en andere delen van de mens corresponderen namelijk met bepaalde delen van de voetzolen. De therapeut geneest dus niet zozeer, maar bevordert vooral de natuurlijke processen binnen het lichaam. De speciale voetmassage is daarnaast ook nog eens heel ontspannend!

Ontspanningsmassage
De ontspanningsmassage is een goede manier om lichaam en geest volledig te ontspannen met een weldadige, verfrissende uitwerking, zowel fysiek als psychisch. Het zorgt voor harmonie en balans en verbetert de doorbloeding van het lichaam. Door de zachte tot stevige knedingen worden de huid en spieren ontspannen.

Duomassage
Samen met Corine werk ik aan de fysieke en de mentale gezondheid van onze klanten. Gebleken is dat men ook graag met z’n tweeën de praktijk bezoekt. Daarom bieden wij de Duo massage aan. De Duo massage vindt plaats in 1 ruimte. Bij de een worden de voeten heerlijk gemasseerd en ontvangt de ander de Japanse balans massage. Na ongeveer 30 minuten wisselt men van behandeling. Wij behandelen voet en hoofd als een geheel. Deze combinatiebehandeling gaat uit van het principe dat alle organen en onderdelen in het lichaam weerspiegeld worden op de voeten, voetzolen, hoofd en gezicht. Een succesvolle formule die zeer vitaliserend werkt en het gehele lichaam weer weldadig laat aanvoelen

Tarieven:
€ 30,- (30 min)
€ 54,- (60 min)
€ 78,- (90 min)
Duo massage: € 85,00 voor 2 personen (75 min)

Afspraak maken
Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kun je terecht op 06-12682634.