eGym Fit in 30 minuten

Wil jij werken aan je gezondheid, maar wil je daar niet veel tijd aan besteden? Dit kan op de gloednieuwe eGym toestellen. Een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen, waarbij je in slechts 30 minuten je hele lichaam traint. Wil jij veilig, efficiënt en eenvoudig trainen? Dan is eGym wellicht iets voor jou! Onderaan deze pagina kun je lezen hoe onze leden eGym ervaren.

Hoe werkt het?
De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht worden automatisch bewaard op een chipkaart. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.

Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren.

De voordelen:

 • Gegarandeerd resultaat
 • Fit in 2x 30 minuten per week
 • Geen wachttijden
 • Veilig en efficiënt trainen
 • Trainen op volautomatische toestellen met je persoonlijke eGym band

Vanaf 25 maart:

Maandag t/m donderdag: 06.00-21.30 uur
Vrijdag: 06.00-21.00 uur
Zaterdag: 08.00-15.00 uur
Zondag: 09.00-13.00 uur

Premium 12
€ 10,99 per week
Looptijd: 12 maanden
--
Premium 3
€ 12,99 per week
Looptijd: 3 maanden
--
Premium Flex
€ 14,99 per week
Looptijd: 1 maand

eGym is inbegrepen bij een Premium abonnement. Hiermee kun je onbeperkt gebruik maken van de eGym toestellen en overige faciliteiten zoals hieronder aangegeven:

Premium Abonnement

 • Onbeperkt trainen
 • Incl. Fitness: Altijd deskundige begeleiding aanwezig
 • Incl. E-Gym: Fit in 30 minuten (verwacht: eerste kwartaal 2024)
 • Incl. Groepslessen
 • Incl. Spinning
 • Incl. Crosstraining
 • Incl. Massagestoelen (v.a. medio januari)
 • Incl. Clubpas & Premium De Boer app
 • Incl. De Boer Bidon
 • Koffie/Thee € 0,50
 • Incl. 10% korting suppletie
 • Eenmalig 20,- startersbijdrage

Goed om te weten:

 • Studenten ontvangen op vertoon van hun studentenpas 15% korting op de 12 maanden abonnementen.
 • Je betaalt € 10,00 borg voor een ‘druppel’ die je gebruikt om binnen te komen.
 • De incasso wordt maandelijks afgeschreven in de eerste week van de nieuwe maand.

Personal Trainer, Duo en Small Group trainer, Crosstrainer
Als iemand weet dat in shape komen en blijven hard werken is, dan weet ik het wel. Maar met mijn ervaring in afvallen in combinatie met sporten, zul je zeker resultaat boeken. Als gediplomeerd voedingsdeskundige en ervaringsdeskundige op het gebied van afvallen, droogtrainen, intermittent fasten en bulken ben je bij mij aan het juiste adres. De afgelopen jaren ben ik mij daarnaast meer gaan verdiepen in de sport. Een goede balans tussen voeding en bewegen vind ik ontzettend belangrijk.

Met de juiste papieren voor fitnesstrainer ben ik dé juiste persoon om jou te begeleiden. Ik heb dit jaar ook de opleiding gevolgd tot crossfittrainer. Daarnaast heb ik inmiddels flink wat ervaring opgedaan als small group- en personal trainer. Mijn enthousiasme voor sporten en een gezonde leefstijl wil ik ontzettend graag delen en overbrengen aan jou!

Fitness- en eGym instructeur
Sporten is altijd mijn passie geweest en ik ben daarom erg blij dat ik al 21 jaar in de sportbranche mag werken. Ik heb jaren power pump, power yoga en spinning gegeven. Nu geef ik met heel veel plezier full body circuittrainingen, het hele lichaam trainen in groepsverband met de nodige gezelligheid. Daarnaast ben ik ook fitnesstrainer en geef ik eGym trainingen.

Fitnessinstructeur en eGym trainer
Van kleins af aan sport ik bijna iedere dag, vroeger vooral op de voetbalvelden van Victoria-O en inmiddels ben ik al jaren wekelijks bij De Boer te vinden. Om mijn kennis over fitness te vergroten heb ik in 2023 de cursus Fitvak A gevolgd, de stage die bij deze cursus hoort heb ik natuurlijk bij De Boer gevolgd. Tijdens deze stage kwam ik erachter hoe leuk ik het vind om als instructeur mensen te helpen met het bereiken van hun sport doelen, daarom heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt en kan je mij nu ook als instructeur vinden bij De Boer.

Fitnesstrainer en eGym instructeur
Als kind deed ik intensief aan turnen daarna heb ik mij helemaal gestort op dansen. Bij ballet draait alles om houding, balans en de core. Veel voorkomende onderdelen binnen de fitness. In de fitness leer ik jonge kinderen de beginselen van fitness dmv de Fitnesscircuit training. Naast de circuittraining geef ik eGym training en begeleid ik mensen in de fitness met oefeningen en het maken van trainingsschema’s. Maar bovenal ben ik iemand die het belangrijk vind dat je het sporten ook leuk vindt. Ik hou van een goede sfeer en dat is ook mede mijn sterke kant. Dus kom lekker sporten dan word je vanzelf enthousiast.

Personal Trainer, Duo & Small Group trainer, Crosstrainer
Mijn naam is Elroy Konijn en ik woon samen met mijn gezin in De Goorn. Sport is mijn lust en mijn leven. Vanaf jonge leeftijd ben ik altijd met sport bezig geweest en gelukkig heb ik mijn werk ervan mogen maken. Inmiddels heb ik als zelfstandig ondernemer heel wat jaren ervaring als Personal trainer, Sportmasseur en Mylogenics practitioner. Daarnaast heb ik ook ervaring opgebouwd met Crosstraining. Ik heb een vrolijk karakter, ben sociaal en vind het belangrijk dat er met plezier getraind wordt en dat we samen jouw persoonlijke doelen behalen!

Fitness- en eGym instructeur
Net voor Corona begon ik te sporten bij Sportstudio de Boer, vanaf dat moment was ik helemaal fan van krachttraining.  Hierdoor ben ik ook in contact gekomen met Freek om bij hem in dienst te komen. Bewegen is voor iedereen goed en daar zou ik jou graag bij willen helpen. In de sportschool ben ik de jongste medewerker, dit hoeft natuurlijk niet een nadeel te zijn. Ik ben namelijk volop bezig met leren. Eind oktober begin ik de cursus Fitvak A. Daarnaast ben ik opgeleid tot eGym instructeur en volg ik nog een voltijd studie pedagogiek.

Personal & Small Group trainer, Sportvastencoach, Crosstrainer, Knock Out(Boks) trainer, eGym trainer en Bootcamp trainer
Ik heb in het jaar 2000 het CIOS afgerond en ben sindsdien fulltime met mijn passie aan de gang. Ik ben docent geweest van particuliere Fitness en PT opleidingen en geef nu al meer dan 20 jaar met veel plezier trainingen. Daarnaast onderneem ik graag en blijf ik mij ontwikkelen en uitdagen door de mensen om mij heen. Ik ben sociaal, sta voor iedereen klaar, heb altijd een opgewekt karakter, een goed inlevingsvermogen, een vertrouwenspersoon en ga van de kracht en de mogelijkheden van elk mens uit.

Fitnesstrainer, Personal trainer, eGym trainer
‘Bewegen, mindset, voeding, ontspanning, gezondheid… Belangrijke pijlers in mijn eigen leven én het is dan ook heel fijn om anderen hier óók mee te kunnen inspireren. Ooit als docent bewegingsonderwijs afgestudeerd en in het onderwijs beland om daar een beweeg-steentje bij te kunnen dragen. De liefde voor de sportschool is er wat later in gekropen en ik geef nu met veel plezier en positieve energie trainingen als personal trainer en fitnessinstructeur. Mijn persoonlijke doel als trainer ligt vooral bij het gedifferentieerd aanbieden van trainingen met een stukje extra coaching en humor, zodat ieder zijn/haar eigen gezondheidsdoelen gaat behalen met een goed gevoel.

Fitnessinstructeur en eGym instructeur
Vroeger wist ik nog niet precies wat ik later zou doen als baan. Toen ik met fitness begon wist ik gelijk dat ik dit wilde doen later. Ik vind het zelf leuk om te sporten en mensen te helpen met hun doelen. Ik hou ervan om te fitnessen of iets met sport te doen. Ik ben sociaal en ik hou er van om met mensen in contact te zijn. Ik heb mijn mbo sport&bewegen diploma afgerond, maar ik volg op dit moment nog de cursussen Fitvak A en B. Waardoor ik jullie nog beter kan helpen met jullie doelen.

Tekst volgt

Personal & Small Group trainer, groepsles instructeur, eGymtrainer en Knock Out(Boks) trainer
Ik heb diverse particuliere opleidingen gevolgd waaronder Fitness, Personal Training en Massage opleidingen en ben ik reeds 5 jaar fulltime werkzaam in de fitnessbranche. Ik ben Personal Trainer en geef Bokstrainingen. Verder ben ik erkend sportmasseur en help mensen graag met klachten.
Ik doe dit werk met veel plezier en ik sta graag voor iedereen klaar om samen met jou het doel te behalen.

Fitnesstrainer, Groepslesinstructeur en eGym instructeur
Sinds 2013 ben ik werkzaam als sportinstructrice. Met veel plezier help ik mensen om op hun niveau te trainen. Zowel in de fitness als in groepslessen (BBB, Fresh Balance, Power pump, Move it) die ik vol enthousiasme en met veel plezier geef. Ook help ik mensen graag als gewichtsconsulente, advies over voeding en programma’s om je fitter en energieker te voelen. Sport, bewegen en voeding is zo belangrijk in het leven, en mijn doel is dat een ieder dit met net zoveel plezier en enthousiasme ervaart als dat ik dat doe.

Laat je gegevens achter op het formulier hieronder en je ontvangt van ons binnenkort meer informatie over eGym.

  Naam*

  Telefoon*

  E-mail*

  Toelichting