Crosstraining

Crosstraining is uniek omdat het gewichtheffen, cardio en gymnastiek combineert. Een geweldige trainingsvorm met volop variatie én uitdaging. Met als doel: fit worden en fit blijven! Omdat iedereen traint op zijn eigen niveau kunnen ook beginners prima meekomen. Tel daarbij het groepsgevoel, enthousiasme van de instructeurs, uitdagende oefeningen en hoge dosis fun op en je zult binnen no-time verslaafd zijn aan deze geweldige training.

De voordelen van Crosstraining:

 • Functionele oefeningen waar je ook in het dagelijks leven profijt van hebt
 • Iedereen traint op zijn/haar eigen niveau
 • Minimale kans op blessures
 • 7 dagen per week
 • Volop variatie dus nooit saai
 • Door het groepsgevoel blijf je gemotiveerd

Extra leuk: elke training is anders door de Workout Of the Day (WOD).

Wil je zelf ervaren hoe het is om bij onze club te sporten? Voor de fitness, groepslessen én crosstraining bieden wij je een GRATIS weekpas. Zo kun je gedurende 7 dagen komen sfeerproeven, kennismaken met onze instructeurs, deelnemen aan zoveel verschillende trainingen als je wilt en ondertussen alvast een beetje werken aan een gezonde(re) leefstijl.

Aanvragen

Crosstraining is uniek omdat het gewichtheffen, cardio en gymnastiek combineert. Een geweldige trainingsvorm met volop variatie én uitdaging. Met als doel: fit worden en fit blijven! Tijdens de Crosstraining worden functionele bewegingen, zoals springen, tillen, duwen en rennen op een gevarieerde manier en met een hoge intensiteit uitgevoerd. Omdat iedereen traint op zijn eigen niveau kunnen ook beginners prima meekomen. Tel daarbij het groepsgevoel, enthousiasme van de instructeurs, uitdagende oefeningen en hoge dosis fun op en je zult binnen no-time verslaafd zijn aan deze geweldige training.
Elke training is anders door de WOD (Workout Of the Day).

Tijdens de strength lessen gaan we ons focussen op krachttraining. Centraal staat in deze les houding en techniek. Het is een les waarin we ons focussen op zware krachttraining. Waarin we alle spiergroepen proberen te prikkelen en we steeds de limiet van ons lichaam gaan opzoeken in verschillende vormen.

Dé workout die kracht, uithoudings- en doorzettingsvermogen combineert in één training! Een les met 50% cardio en 50% kracht. Je gaat meer uithoudingsvermogen opbouwen door middel van hardlopen, fietsen, roeien en de ski-ergometer, de manier om je fitheid te testen en te verbeteren. Daarnaast wordt de training afgewisseld met power oefeningen, waaronder duw-, trek- en sprongkracht.
Kortom, een afwisselende workout, waaronder duo workouts, amrap, emom of gewoon 50 minuten knallen en alles geven wat je in je hebt.

 • Download hier het lesrooster in pdf vorm.
 • Van 22 juli t/m 1 september draaien we een zomerrooster. Je kunt hem hier downloaden in pdf vorm.
 • Hieronder vind je het reguliere lesrooster per dag.
 • Je dient je vooraf voor de les van jouw keuze aan te melden in onze app.
 1. zondag
 2. maandag
 3. dinsdag
 4. woensdag
 5. donderdag
 6. vrijdag
 7. zaterdag
 1. 14 juli
  Crosstraining WOD
  Michael
  Crosstraining WOD
  Michael
 2. 15 juli
  Crosstraining WOD
  Elroy
  Crosstraining Strength
  Michael
  Crosstraining WOD
  Elroy
  Crosstraining WOD
  Michael
 3. 16 juli
  Crosstraining WOD
  Elroy
  Crosstraining WOD
  Barbara
  Crosstraining WOD
  Barbara
  Crosstraining Power
  Bibi
 4. 17 juli
  Crosstraining WOD
  Elroy
  Crosstraining Strength
  Michael
  Crosstraining WOD
  Elroy
  Crosstraining Strength
  Michael
  Crosstraining Strength
  Michael
  Crosstraining WOD
  Elroy
  Crosstraining WOD
  Elroy
 5. 18 juli
  Crosstraining WOD
  Elroy
  Crosstraining WOD
  Elroy
  Crosstraining WOD
  Thimo
  Crosstraining Strength
  Thimo
 6. 19 juli
  Crosstraining WOD
  Bibi
  Crosstraining WOD
  Freek
 7. 20 juli
  Crosstraining Strength
  Elroy
  Crosstraining Strength
  Elroy
 8. 21 juli
  Crosstraining WOD
  Michael
  Crosstraining WOD
  Michael
Premium 12
€ 10,99 per week
Looptijd: 12 maanden
--
Premium 3
€ 12,99 per week
Looptijd: 3 maanden
--
Premium Flex
€ 14,99 per week
Looptijd: 1 maand

Premium Abonnement

 • Onbeperkt trainen
 • Incl. Fitness: Altijd deskundige begeleiding aanwezig
 • Incl. E-Gym: Fit in 30 minuten (verwacht: eerste kwartaal 2024)
 • Incl. Groepslessen
 • Incl. Spinning
 • Incl. Crosstraining
 • Incl. Massagestoelen (v.a. medio januari)
 • Incl. Clubpas & Premium De Boer app
 • Incl. De Boer Bidon
 • Koffie/Thee € 0,50
 • Incl. 10% korting suppletie
 • Eenmalig 20,- startersbijdrage

Goed om te weten:

 • Studenten ontvangen op vertoon van hun studentenpas 15% korting op de 12 maanden abonnementen.
 • Je betaalt € 10,00 borg voor een ‘druppel’ die je gebruikt om binnen te komen.
 • De incasso wordt maandelijks afgeschreven in de eerste week van de nieuwe maand.

Vrijdag 12 juli Crosstraining Experience

Aanvang 19.00 uur

WOD | POWER | STRENGTH

Aanmelden via: elroy@sportstudiodeboer.nl

 

 

Personal trainer & Crosstrainer
Sporten betekent voor mij jezelf uitdagen, je lichaam gezond houden en een stukje vrijheid. Het is een moment van bewustwording, maar ook een moment van je hoofd leeg maken en je grenzen verleggen zowel fysiek als mentaal. Ik vind het leuk dat ik mijn kennis, ervaring en enthousiasme mag overbrengen naar anderen.

Ik heb inmiddels een aantal jaar ervaring als zelfstandig ondernemer. Mijn kennis ligt hier met name op gebied van bootcamps, personal training en mental coaching. Zelf train ik al ruim 10 jaar met verschillende sportonderdelen waaronder krachttraining, bootcamps, hardlopen van halve en hele marathons en verschillende obstacle runs.

Mijn visie is dat men meer bewustwording krijgt van wat ons lichaam fysiek en mentaal in staat is om te doen. Door met plezier te gaan trainen en je lichaam fit te houden, help ik jou aan een nieuwe lifestyle. Samen zorgen we voor de juiste balans en een betere versie van jezelf!

 

Personal Trainer, Duo & Small Group trainer, Crosstrainer
Mijn naam is Elroy Konijn en ik woon samen met mijn gezin in De Goorn. Sport is mijn lust en mijn leven. Vanaf jonge leeftijd ben ik altijd met sport bezig geweest en gelukkig heb ik mijn werk ervan mogen maken. Inmiddels heb ik als zelfstandig ondernemer heel wat jaren ervaring als Personal trainer, Sportmasseur en Mylogenics practitioner. Daarnaast heb ik ook ervaring opgebouwd met Crosstraining. Ik heb een vrolijk karakter, ben sociaal en vind het belangrijk dat er met plezier getraind wordt en dat we samen jouw persoonlijke doelen behalen!

Personal Trainer, Duo en Small Group trainer, Crosstrainer
Als iemand weet dat in shape komen en blijven hard werken is, dan weet ik het wel. Maar met mijn ervaring in afvallen in combinatie met sporten, zul je zeker resultaat boeken. Als gediplomeerd voedingsdeskundige en ervaringsdeskundige op het gebied van afvallen, droogtrainen, intermittent fasten en bulken ben je bij mij aan het juiste adres. De afgelopen jaren ben ik mij daarnaast meer gaan verdiepen in de sport. Een goede balans tussen voeding en bewegen vind ik ontzettend belangrijk.

Met de juiste papieren voor fitnesstrainer ben ik dé juiste persoon om jou te begeleiden. Ik heb dit jaar ook de opleiding gevolgd tot crossfittrainer. Daarnaast heb ik inmiddels flink wat ervaring opgedaan als small group- en personal trainer. Mijn enthousiasme voor sporten en een gezonde leefstijl wil ik ontzettend graag delen en overbrengen aan jou!

Crosstrainer
Voor mij is crosstraining een mooie uitdaging op het gebied van fitness. Zowel kracht als cardio staan hierbij centraal en zitten in elkaar verweven. Je bent volledig gefocust op de oefeningen en hebt de mogelijkheid je hoofd even helemaal leeg maken. Het mooie van crosstraining is dat sommige oefeningen ook terugkomen in het dagelijks leven. Zelf train ik al ruim 10 jaar fanatiek op het gebied van crosstraining. Ik heb hierbij de nodige kennis opgebouwd die goed van toepassing is voor de vaardigheden van crosstraining. Ik vind het leuk om met mensen te werken en mijn kennis en vaardigheden aan hun over te brengen.

Crosstrainer
Sporten was vroeger al een groot onderdeel van mijn leven. Als oud NL kampioene Alpine skiën en mijn tijd in de NL selectie was ik dag en nacht bezig met trainen, verbeteren van techniek en uithoudingsvermogen om tijdens wedstrijden alles te kunnen geven met maar één doel, winnen! Want alleen dat was voor mij goed genoeg.
Nu heb ik het winnen aan de kant geschoven en werk ik hiernaast als ZZPer bij gezinnen met gehandicapte kinderen.
Toch bleef het sporten mijn aandacht trekken en heb ik het weer opgepakt bij de Boer, en behaalde ik in 2022 mijn fitnesstrainer A diploma.
Sporten zit in mijn bloed dus ik ga geen uitdaging uit de weg. En na 2 jaar bijna dagelijks de crosstraining lessen met plezier gevolgd te hebben en ik volop uitgedaagd werd, ga ik jullie ook uitdagen bij mijn eigen crosstraining poweruur!

 

Personal & Small Group trainer, Sportvastencoach, Crosstrainer, Knock Out(Boks) trainer en Bootcamp trainer
Ik heb in het jaar 2000 het CIOS afgerond en ben sindsdien fulltime met mijn passie aan de gang. Ik ben docent geweest van particuliere Fitness en PT opleidingen en geef nu al meer dan 20 jaar met veel plezier trainingen. Daarnaast onderneem ik graag en blijf ik mij ontwikkelen en uitdagen door de mensen om mij heen. Ik ben sociaal, sta voor iedereen klaar, heb altijd een opgewekt karakter, een goed inlevingsvermogen, een vertrouwenspersoon en ga van de kracht en de mogelijkheden van elk mens uit.