Crosstraining

Crosstraining is uniek omdat het gewichtheffen, cardio en gymnastiek combineert. Een geweldige trainingsvorm met volop variatie én uitdaging. Met als doel: fit worden en fit blijven! Omdat iedereen traint op zijn eigen niveau kunnen ook beginners prima meekomen. Tel daarbij het groepsgevoel, enthousiasme van de instructeurs, uitdagende oefeningen en hoge dosis fun op en je zult binnen no-time verslaafd zijn aan deze geweldige training.

De voordelen van Crosstraining:

 • Functionele oefeningen waar je ook in het dagelijks leven profijt van hebt
 • Iedereen traint op zijn/haar eigen niveau
 • Minimale kans op blessures
 • 6 dagen per week
 • Volop variatie dus nooit saai
 • Door het groepsgevoel blijf je gemotiveerd

Extra leuk: elke training is anders door de Workout Of the Day (WOD).

Wil je na de zomervakantie zo snel mogelijk weer fit worden? Crosstraining is een perfecte manier om snel weer in shape te komen.

Kosten nazomeractie:
6 weken 2x per week crosstraining: 95,00

Je betaalt geen inschrijfgeld!

Startdatum:
In september en oktober

INSCHRIJVEN

Crosstraining is uniek omdat het gewichtheffen, cardio en gymnastiek combineert. Een geweldige trainingsvorm met volop variatie én uitdaging. Met als doel: fit worden en fit blijven! Tijdens de Crosstraining worden functionele bewegingen, zoals springen, tillen, duwen en rennen op een gevarieerde manier en met een hoge intensiteit uitgevoerd. Omdat iedereen traint op zijn eigen niveau kunnen ook beginners prima meekomen. Tel daarbij het groepsgevoel, enthousiasme van de instructeurs, uitdagende oefeningen en hoge dosis fun op en je zult binnen no-time verslaafd zijn aan deze geweldige training.
Elke training is anders door de WOD (Workout Of the Day).

Tijdens de Crosstraining techniek les focussen we ons op de juiste technieken van de oefeningen die veel gebruikt worden in onze WOD. Zoals het de thrusters, de clean en jerk, de snatch en alle andere vormen van gewichtheffen. Ook focussen we ons tijdens deze lessen op goed leren uitvoeren van de kipping pull of de toes to bar. Samengevat alle oefeningen de technisch wat moeilijker zijn komen tijdens deze lessen aanbod om je nog beter te maken en blessures te voorkomen.

Tijdens de strenght lessen gaan we ons focussen op krachttraining. Centraal staat in deze les houding en techniek. Het is een les waarin we ons focussen op zware krachttraining. Waarin we alle spiergroepen proberen te prikkelen en we steeds de limiet van ons lichaam gaan opzoeken in verschillende vormen.

Tijdens de open gym momenten kun je zelf de WOD van de dag gaan doen of zelf met je eigen techniek aan de gang. Zelf met de oefeningen verder gaan die je hebt geleerd tijdens de lessen, of wilt verbeteren. Er is op deze momenten geen trainer aanwezig.

De teens zijn voor 13 t/m 16 jarigen. In deze lessen leren we de Teens de basis van crosstraining. Er wordt tijdens deze lessen extra veel de nadruk gelegd op de juiste techniek. De teens zullen op een veilige manier gaan werken aan hun kracht en uithoudingsvermogen. Het lijkt erg op de reguliere crosstraining les alleen dan meer gericht op deze leeftijd categorie.

Download hier het lesrooster in pdf vorm.

Hieronder vind je het lesrooster per dag. Je dient je vooraf voor de les van jouw keuze aan te melden in onze app.

 1. woensdag
 2. donderdag
 3. vrijdag
 4. zaterdag
 5. zondag
 6. maandag
 7. dinsdag
 1. 5 oktober
  Crosstraining WOD
  Elroy
  Crosstraining Open Gym
  Crosstraining Teens 13 t/m 16
  Barbara
  Crosstraining WOD
  Elroy
  Crosstraining WOD
  Elroy
 2. 6 oktober
  Crosstraining WOD
  Elroy
  Crosstraining Open Gym
  Crosstraining Open Gym
  Crosstraining Strength
  Elroy
  Crosstraining WOD
  Elroy
 3. 7 oktober
  Crosstraining WOD
  Barbara
  Crosstraining Open Gym
 4. 8 oktober
  Crosstraining Strength
  Elroy
  Crosstraining WOD
  Elroy
 5. 9 oktober
  Crosstraining WOD
  Athena
 6. 10 oktober
  Crosstraining WOD
  Barbara
  Crosstraining Open Gym
  Crosstraining Open Gym
  Crosstraining WOD
  Luna
  Crosstraining WOD
  Elroy
  Crosstraining WOD
  Elroy
 7. 11 oktober
  Crosstraining WOD
  Barbara
  Crosstraining WOD
  Barbara
  Crosstraining WOD
  Barbara
 8. 12 oktober
  Crosstraining WOD
  Elroy
  Crosstraining Open Gym
  Crosstraining Teens 13 t/m 16
  Barbara
  Crosstraining WOD
  Elroy
  Crosstraining WOD
  Elroy
Abonnement Tarief
5x per maand € 45,00 per maand
10x per maand € 65,00 per maand
5x per maand + onbeperkt fitness/groepslessen € 57,50 per maand
10x per maand + onbeperkt fitness/groepslessen € 72,50 per maand
12x per maand € 72,50 per maand
Onbeperkt € 80,00 per maand
Teens (13 t/m 16) 1x per week € 24,50 per maand
10-rittenkaart (half jaar geldig) € 120,00
 • Eenmalige inschrijfkosten: € 17,50
 • Tarieven per maand worden automatisch maandelijks afgeschreven
 • Abonnementen zijn standaard eerst drie maanden, daarna worden deze automatisch verlengd en zijn per maand opzegbaar

Personal Trainer, Duo & Small Group trainer, Crosstrainer
Mijn naam is Elroy Konijn en ik woon samen met mijn gezin in De Goorn. Sport is mijn lust en mijn leven. Vanaf jonge leeftijd ben ik altijd met sport bezig geweest en gelukkig heb ik mijn werk ervan mogen maken. Inmiddels heb ik als zelfstandig ondernemer heel wat jaren ervaring als Personal trainer, Sportmasseur en Mylogenics practitioner. Daarnaast heb ik ook ervaring opgebouwd met Crosstraining. Ik heb een vrolijk karakter, ben sociaal en vind het belangrijk dat er met plezier getraind wordt en dat we samen jouw persoonlijke doelen behalen!

Personal Trainer, Duo en Small Group trainer, Crosstrainer
Als iemand weet dat in shape komen en blijven hard werken is, dan weet ik het wel. Maar met mijn ervaring in afvallen in combinatie met sporten, zul je zeker resultaat boeken. Als gediplomeerd voedingsdeskundige en ervaringsdeskundige op het gebied van afvallen, droogtrainen, intermittent fasten en bulken ben je bij mij aan het juiste adres. De afgelopen jaren ben ik mij daarnaast meer gaan verdiepen in de sport. Een goede balans tussen voeding en bewegen vind ik ontzettend belangrijk.

Met de juiste papieren voor fitnesstrainer en EMS-trainer ben ik dé juiste persoon om jou te begeleiden. Ik heb dit jaar ook de opleiding gevolgd tot crossfittrainer. Daarnaast heb ik inmiddels flink wat ervaring opgedaan als small group- en personal trainer. Mijn enthousiasme voor sporten en een gezonde leefstijl wil ik ontzettend graag delen en overbrengen aan jou!

Personal & Small Group trainer, Sportvastencoach, Crosstrainer, Knock Out(Boks) trainer, EMS trainer en Bootcamp trainer
Ik heb in het jaar 2000 het CIOS afgerond en ben sindsdien fulltime met mijn passie aan de gang. Ik ben docent geweest van particuliere Fitness en PT opleidingen en geef nu al meer dan 20 jaar met veel plezier trainingen. Daarnaast onderneem ik graag en blijf ik mij ontwikkelen en uitdagen door de mensen om mij heen. Ik ben sociaal, sta voor iedereen klaar, heb altijd een opgewekt karakter, een goed inlevingsvermogen, een vertrouwenspersoon en ga van de kracht en de mogelijkheden van elk mens uit.