Programma's en workshops

Van Energy Boost tot Sportvasten en van de IJsbad Experience tot het Ultimate Fat Burn programma. Waar ga jij dit jaar voor?

Het hele jaar door bieden wij naast onze vaste lessen een scala aan leuke workshops en programma’s. Zo helpen wij je bij het bereiken van jouw doelen. Of dit nu een gezondere leefstijl is, meer spiermassa of juist wat gewicht verliezen. Hieronder vind je ons aanbod.

De blaadjes vallen van de bomen en het wordt weer vroeger donker. De herfst is een tijd waarin veel mensen zich minder fit voelen. Daar kun je echt wat aan veranderen met het Energy Boost programma!

Met het Energy Boost programma krijg je lekker veel energie door 8 weken lang intensief te sporten. Daarnaast krijg je advies van orthomoleculair voedingsdeskundige Anneloes Poppes op het gebied van eetgewoonten, stressbeleving en de BodyScan.

De BodyScan geeft inzicht in hoe het met jouw gezondheid gesteld is en waar in je lichaam mogelijk een disbalans is ontstaan. Zo wordt er o.a. gekeken naar energie en herstelvermogen, mate van verzuring, stress in het lichaam, hormoonhuishouding en mineralen en vitamines.

De meting is snel, veilig en pijnloos. Je houdt gedurende een paar minuten een elektrode in de hand en kunt rustig blijven zitten terwijl de scan wordt gemaakt.

Daarna krijg je een uitgebreide analyse van jouw BodyScan. Ook ontvang je advies hoe je direct kunt starten met het verbeteren en behouden van je gezondheid.

De trainers van De Boer stellen een persoonlijk trainingsschema voor je op in de fitness, maar daarnaast kun je 8 weken lang onbeperkt deelnemen aan groepslessen als Spinning, Yoga, Fitboksen en PowerPump.

Kosten: € 195,- (leden) – € 245,- (niet leden)

Inclusief:

 • onbeperkt fitness en groepslessen
 • 4 consults

1e consult = intake incl. vragenlijst/voedingsdagboek / bodyscan (1,5 uur)
2e consult na 4 weken voortgang / doelen bijstellen (45 min.)
3e consult na 8 weken bodyscan + voortgang (45 min.)
4e consult na 6 maanden bodyscan + voortgang (45 min.)

Exclusief:

 • aanschaf supplementen

Start: 24 oktober (opgave uiterlijk 22 oktober)

Klik hier voor meer informatie over Anneloes Poppes Gezondheidsadvies en de BodyScan.

AANMELDEN

Gedurende 8 weken ga jij resultaatgericht trainen en krijg je voedingsadvies onder deskundige begeleiding.

8 weken programma | start: volgt

Bewegen: Dit is inclusief een onbeperkt abonnement bij Sportstudio De Boer. Je gaat minimaal 3x per week sporten en kunt zowel deelnemen aan onze online groepslessen (1 a 2x per week) als de vrije(Outdoor) fitness (1 a 2x per week).

Voeding: Onder leiding van voedingsconsulent Sylvia Kolijn krijg je een individuele voedingsanalyse + voedingsadvies (een eetschema in de eerste en vijfde week) + 20 recepten voor ontbijt, lunch en diner + wekelijks weeg/meetmomenten van gewicht, spiermassa, vetpercentage, visceraal, vochtgehalte en worden de middel en heupen gemeten.

Na-traject: Als vervolg op de 8-weekse Challenge kan je ervoor kiezen om extra begeleiding te blijven krijgen. Meer informatie over de mogelijkheden en kosten hiervoor volgen tijdens de Challenge.

Kosten voor het totaal programma:
Leden: € 95,- | Niet leden: € 145,-

GoFit22

In samenwerking met René Valk, Wim Hof method certified instructor, organiseren wij in 2022 deze IJsbad experience met als belangrijkste thema’s: gezondheid, weerstand, energie en stress. René Valk wordt onderdeel van de groep en neemt je mee op inspiratietocht. Met aandacht voor ademhalingstechnieken, koude training, beweging en mentale fitheid. Waardevol zijn voor elkaar. Vind rust en leer hoe je je mentale en fysieke kracht kunt vergroten. Kortom, een heerlijke (ijskoude) training!

De datum volgt binnenkort.

IJsbad Eperience

Programma:

 • Kennismaking
 • Theorie
 • Beweging
 • Ademhalingsoefeningen
 • IJsbad
 • Reflectie en evaluatie

Duur: 13.00-18.00 uur
Kosten: 85,00 incl. koffie/thee

Aanmelden kan via de button onderaan deze pagina.

Even voorstellen

Mijn naam is René Valk (1972), geboren en getogen in Alkmaar en vanaf 1998 woon ik in de gemeente Langedijk. Daar woon ik naar alle tevredenheid met mijn vriendin en twee dochters. Als ze op de lagere school vroegen wat wil je later worden, dan zei ik altijd…”vuilnisman”. Dat leek mij fantastisch, achter die grote wagen hangen en lekker bezig zijn.

Mijn droom is uitgekomen! Vele jaren heb ik dat gedaan als vakantiebaantje en het was alles wat ik er van had verwacht. Naarmate je ouder wordt stel je je doelen bij. Toen ben ik in de bouw beland waar ik een prachtige kantoorbaan uitoefende. Van daar uit samen met collega’s een eigen bedrijf gestart en dat groeide in hoog tempo door tot een marktleider op het gebied van composieten in de bouw.

Het heeft me altijd gefascineerd wat mensen kunnen bereiken en dan bedoel ik in de breedste zin van het woord. Geestelijk, fysiek en interactie onderling. Waarom lukt het de een wel en de ander niet? Door middel van sport kwam ik in aanraking met zwemmen in de winter en werd meteen geraakt door wat er dan met je gebeurt, zowel mentaal als fysiek.

Voor mij is het de beste manier als dingen geleidelijk veranderen, er mee bezig zijn is mooier dan zo snel mogelijk je doel bereiken. Als mijn doel in zicht komt verzet ik het gewoon weer een eindje verder weg.

Dus zeg ik: Adem in, leef je uit!

Namens Wim, Innerfire en mijzelf, stay Happy, Strong and Healthy!

Aanmelden

Sportvasten is een 10-daagse trainingsmethode die dwingt de stofwisseling structureel over te schakelen van suiker- naar vetverbranding wat resulteert in:

 • gewichtsverlies 4-6 kg bij mannen, 2-4 kg bij vrouwen
 • minder buikvet
 • meer energie
 • conditieverbetering (mannen 14% en vrouwen 9%)
 • een beter duurvermogen en sneller herstel
 • maar vooral geen SUIKERverslaving meer!
play

Kosten Sportvasten
Voor leden: € 195,-

Voor niet-leden: € 235,-

Je kunt starten op elk gewenst moment.

Wat is Sportvasten?
Sportvasten is een combinatie van vasten (minimale koolhydraat inname) en fanatiek sporten, waarmee je een zogenaamde metabolic switch bereikt. De gedachte hierachter is dat door op een vrijwel lege maag te sporten je lichaam je koolhydraatreserves opmaakt. Zodra deze ‘op’ zijn ga je vet verbranden. Door dit gedurende tien dagen te doen worden je spieren en lever getraind om voortaan bij inspanning vet in plaats van suiker te gebruiken. En of het afzien is? Het merendeel van de deelnemers vindt Sportvasten goed te doen en is razend enthousiast over de positieve resultaten zoals een fit gevoel, meer energie en afname in zowel centimeters als gewicht.

Hoe werkt het?
Veel mensen eten dagelijks veel te veel koolhydraten en dan met name snelle suikers (snoep, frisdrank, witte graanproducten, cruesli). Wanneer je vervolgens gaat sporten gaat je lichaam als eerste deze suikers verbranden. Aan het verbranden van vetten komt je lichaam vaak niet eens toe. Wil je (blijvend) afvallen en gezonder leven dan zal je minder koolhydraten moeten eten en meer eiwitten en goede vetten. Daarnaast is het van belang dat je regelmatig en goed gaat bewegen. Om je lichaam over te laten gaan van suiker- naar vetverbranding kun je een speciale kuur volgen die Sportvasten wordt genoemd. Hoewel je door Sportvasten gewicht zult verliezen is het geen dieet. Het is een trainingskuur van tien dagen, waarin je zowel sport als vast en daarnaast voedingssupplementen gebruikt. Door deze uitzonderlijke combinatie wordt de vetstofwisseling gestimuleerd en de suikerstofwisseling vertraagd. Hierdoor zullen je sportprestaties verbeteren (een verhoogde vetverbranding zorgt er namelijk voor dat je inspanningen langer volhoudt), herstel je sneller, voel je je fitter en vitaler en neemt je behoefte aan zoetigheid af.

Make the Switch
De eerste drie dagen eet je minder dan normaal, om je lichaam voor te bereiden op het vasten. Tijdens de vastendagen drink je maximaal drie glazen vruchtensap plus thee, water en koffie naar wens. De laatste vier dagen bouw je je voeding weer langzaam op. Iedere dag train je 20 tot 30 minuten op een hoge intensiteit. De supplementen die je tijdens de kuur inneemt helpen het hongergevoel te verminderen en je lichaamscellen de switch te maken van suiker- naar vetverbranding.

Resultaten
Na het doen van een sportvastenkuur is er bij vrouwen een gemiddeld blijvend gewichtsverlies van 2 tot 4 kilogram en een buikomtrek afname van 3 tot 5 cm. Bij mannen is dit 4 tot 6 kilo duurzame gewichtsafname en een verminderde buikomtrek van 4 tot 7 centimeter. Daarnaast is er een grote groep mensen waarbij het cholesterol en de bloeddruk daalt en het uithoudingsvermogen (Vo2max) met 15% stijgt.

Onze Sportvastencoach is Freek de Boer, wil je meer informatie over Sportvasten stuur Freek dan een WhatsApp: 06-22944070 of een mailtje te sturen naar info@sportstudiodeboer.nl

Aanmelden

We hebben door Corona het afgelopen jaar allemaal veel meer tijd thuis doorgebracht en voor velen heeft dit ervoor gezorgd dat we meer calorieën binnenkregen dan we verbrandden. Het gevolg: ons vetpercentage is toegenomen. Om dit een halt toe te roepen hebben we een Ultimate Fat Burn programma opgezet waarbij je in slechts 6 weken een maximaal resultaat zult boeken. Het doel is om zoveel mogelijk vetten te verbranden. Dit doen we door een combinatie van gezonde voeding en training. Je kunt starten wanneer jij wil!

Voel je dat je steeds minder energie hebt en beginnen je broeken ook steeds strakker te zitten? De hoogste tijd voor actie!!

Inhoud

Voeding door Barbara, voedingsconsulent van Venba:
– Persoonlijk voedingsadvies + programma
– Wekelijkse weeg/meet moment
– Q&A online in besloten groep

Training door onze professionele instructeurs:
Minimaal 3-4x per week trainen, keuze uit:
– Scala aan groepslessen
– Krachttraining met individueel trainingsschema
– Tijdens training altijd deskundige, opgeleide trainers aanwezig

Duur: 6 weken
Kosten: Leden: € 95,- / Niet leden: € 125,-

Aanmelden
Ultimate Fat Burn

Speciaal in de aanloop naar de zomer hebben wij een nieuw 8-weeks programma ontwikkeld waar het accent ligt op strakkere billen en benen.

Start: (datum volgt) van 11.00-14.00 uur met een workshop waarin de billen en benen getraind worden met uitleg van de juiste techniek en uitvoering voor optimaal resultaat. Dit is tevens het eerste weeg & meet moment + het doornemen van de voedingsadviezen & tips.

Trainen:
8 weken lang 3x per week trainen met een trainingsschema gericht op de Billen & Benen met ondersteunende spiergroepen.
Naast het individuele trainingsschema wordt de mogelijkheid geboden om op 5 momenten in de week een 20 minuten durende Booty Workout te volgen.

Voedingsplan:
Je krijgt een individueel voedingsplan met om de week meet & weeg moment.

Begeleiding:
Barbara Stoop: Venba
Cindy Smal: Female Coach
Fitnesstrainers van De Boer

Kosten:
Leden: € 95,-
Niet-leden: € 145,-

Startdatum volgt

Aanmelden