Fitness en groepslessen

Binnen ons centrum bieden wij de mogelijkheid om vrij te komen trainen in de fitness op een tijdstip dat jou uitkomt. Wij zijn 7 dagen per week open (doordeweeks vanaf 06.00 uur) en bij ons is er altijd deskundige begeleiding aanwezig. We zijn er voor de motivatie, correctie of een gezellig praatje. Voor een ieder die dit wil zijn er mogelijkheden voor het opstellen van een individueel trainingsschema dat per 6-8 weken aangepast kan worden.

In de regio hebben wij een uniek ruim en divers aanbod van groepslessen voor jong tot oud(er), waaronder spinning, yoga, boksen, circuittraining, BBB, powerpump, bodyshape, 30 minutes workouts, bootcamp (outdoor) en nog veel meer.

Onze trainers staan voor jullie klaar, je bent welkom!

Waarom trainen bij De Boer?

 • Altijd deskundige begeleiding
 • 7 dagen per week open
 • Maandag t/m vrijdag vanaf 06.00 uur
 • Uniek aanbod lessen (zie hieronder onder lesaanbod)
 • Voor jong en oud(er)
 • Top Klimaatbeheersing in de zalen

 

Heb je genoten van jouw zomervakantie, maar wil je snel weer van die extra kilootjes af? Om je te motiveren om juist nu te starten met trainen hebben we een mooie nazomeractie voor je samengesteld. Geldig bij starten in de maand september!

 • een JAARabonnement
 • incl. een op maat gemaakt trainingsschema
 • betaal géén inschrijfgeld
 • en ontvang een De Boer bidon cadeau
Lid worden

BBB staat voor Billen, Buik en Benen. Juist die gebieden van het lichaam ervaren vrouwen vaak als probleemzones. Met speciale spieroefeningen concentreren we ons op versteviging van die lichaamsdelen. Doe je wekelijks mee (en let je ook op je voeding) dan zul je het aan jezelf merken en voelen. Je wordt fitter en de gewenste lichaamsdelen die verbeterd moeten worden worden strakker. Als belangrijkste doel heeft BBB dan ook figuurcorrectie. Het is een low-impact work-out (dus ook geschikt als je last hebt van knie- of enkelproblemen). Geen ingewikkelde dansvormen, pasjes of springoefeningen.

BBB

Een 30 minuten durende, intensieve workout waarbij de billen, buik en benen het flink te verduren krijgen. Dankzij het enthousiasme van de instructeur weet jij het aantal herhalingen vol te houden.

BBB

Bodyshape is een les waarbij je in een uur op motiverende muziek je hele lichaam traint. Door de combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het shapen, oftewel strakker maken van je lichaam! Bodyshape is daarom de perfecte les voor personen die willen afvallen, aan hun conditie willen werken en kracht willen opbouwen. Tijdens een Bodyshape les werk je aan kracht, balans, vitaliteit en conditie.

BBB

Heerlijke training in de buitenlucht. Bootcamp training is begin deze eeuw ontstaan in de Verenigde Staten. Deze cardiovasculaire en spierversterkende full body workout is voor mannen en vrouwen van alle sportniveaus toegankelijk. Met bootcamp training bouw je conditie, kracht, souplesse en explosiviteit op. Een training bestaat onder andere uit hardlopen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen, en dat allemaal in de natuur.

Bootcamp

Deze bokstraining is een High Intensity training onder begeleiding van een zeer ervaren (kick)bokstrainer. Er wordt doormiddel van bokszakken, bokshandschoenen en fitnessoefeningen een leuke, zware training met veel variatie gegeven. De les bestaat uit een goede warming-up van 20 minuten, gevolgd door een intensief trainingsblok van 20 minuten met als afsluiting een buikspier-workout en een cooldown. Een heerlijke les waarin je al je energie kwijt kunt!
Deze les is er ook in de 30 minuten variant en staat dan onder de naam Boxing op het rooster.

Fitboksen

ChiRunning combineert de centrale bewegingsprincipes van Tai Chi met de sport hardlopen. Hierdoor wordt een techniek gecreëerd die de werklast verschuift naar je kernspieren, waardoor je benen minder hoeven te werken. Energie-efficiëntie en blessurepreventie komen tot stand door de twee zaken die ChiRunning zo effectief maken. Een mooie basishouding en ontspanning in je lichaam daar waar het kan. Je leert tijdens ChiRunning licht en met ontspanning te lopen. ChiRunning is geschikt voor iedereen die lekker in de buitenlucht wil bewegen, binnen zijn/haar eigen belastbaarheid. Voor hardlopers die willen leren lopen via een blessure preventieve benadering. We vertrekken vanaf Dobber 9.

Note: de ChiRunning lessen zitten bij het abonnement inbegrepen, maar docent Anneke wil beginners graag eerst in vier lessen de basistechnieken van ChiRunning leren. De kosten voor deze vier lessen bedragen 50,00.

ChiRunning

Crossmaxx is een 30 minuten durende fanatieke en intensieve circuittraining die plaatsvindt in de fitnessruimte. Je traint hierbij je kracht en uithoudingsvermogen met vooral los materiaal en wordt elke training uitgedaagd om zo veel mogelijk uit de training te halen.

Crossmaxx

Easyflow & Yin Yoga is een combinatie van mindfulness en yoga: uit het hoofd in het lijf. Door middel van yoga oefeningen gaan we het contact met ons lichaam versterken. Want door met het lijf te gaan werken kan je makkelijker de focus van de mind verleggen. En door te voelen en te luisteren naar je eigen lijf leer je jezelf steeds beter kennen. Ons lichaam is ons kompas en leidt ons altijd in de juiste richting, we hoeven alleen maar de signalen op te merken. Mindfulness houdt kort gezegd het volgende in: je aandacht bewust richten, in het hier en nu, zonder oordeel. Het vergt lichaamsbewustzijn: contact maken met jezelf, je eigen lijf. Door je ademhaling, (dwalende) gedachten, emoties en handelingen aandachtig waar te nemen kan je vastgeroeste patronen in beweging zetten. De les is een afwisselende mix tussen beweging en bewustzijnsoefeningen. Een uurtje ontspanning en even niks moeten; een ontsnapping aan de hectiek van alledag. Daarnaast leer je de tools om dit toe te passen in je dagelijkse leven, dus ook als je van je matje af bent.

 

Wil jij sterker worden en je uithoudingsvermogen verbeteren? Tijdens de fitness circuittraining train je in een groep op de kracht- en cardiotoestellen. Daarnaast maken we gebruik van losse materialen en natuurlijk ontbreken de buikspieroefeningen niet. Kortom, een afwisselende en pittige les, waarvan je lekker gaat zweten.

Crossmaxx

Fresh Balance is een groepsles met een vaste structuur, met veel variatie, geen choreografie en voor iedereen toegankelijk. Je traint in een ontspannen, niet prestatiegerichte sfeer. Na deze les voel je je fit en ontspannen en het zorgt voor nieuwe energie. Een Fresh Balance training is opgebouwd uit 3 blokken van 20 minuten. Het eerste blok van 20 minuten bestaat uit cardio en kracht oefeningen. Hierbij ligt de nadruk op het opwarmen van het lichaam en het versterken van de spieren. Tijdens het tweede blok wordt d.m.v grondoefeningen gewerkt aan balans en stabiliteit van het lichaam. De laatste 20 minuten van de training worden ingevuld met flexibiliteit en ontspanningsoefeningen.

Fresh Balance

In Yoga komt alles samen; door middel van beweging, adembeheersing, concentratie én bewustwording, kom je écht tot ontspanning. Het helpt bij zoveel hedendaagse lichamelijke en geestelijke klachten en dat is prachtig! In de Hatha Yoga lessen worden de meeste aspecten van Yoga, behalve meditatie, gecombineerd. Yoga is voor iedereen; jong, oud, lenig of niet.

In deze functionele circuit-groepstrainingen train je het totale lichaam en gaat jouw core, balans, explosiviteit, kracht en uithoudingsvermogen met stappen vooruit. De instructeur varieert qua trainingsintensiteit en stemt dit op ieders trainingsniveau af, zo kan jij dus op jouw eigen niveau het maximale uit de training halen. De Move it instructeur motiveert en “entertraint” de sporters in de groep en zorgt ervoor dat iedereen veilig én met veel plezier en energie traint!

Move it

Move it 60+ is een groepsles waarin je samen met andere leeftijdsgenoten een leuke, afwisselende functionele training krijgt. In deze les wordt er aandacht besteed aan het trainen van de core, balans, snelheid, kracht, uithoudingsvermogen en lenigheid. We starten met een warming up waarna een afwisselende circuittraining wordt gevolgd van losse oefeningen en afgesloten met de cooling down met rek- en ontspanningsoefeningen. Tijdens de training is er ook tijd en aandacht voor het sociale aspect en dit kan je na de training voortzetten met een kopje koffie/thee in ons café.

Move it 60+

Powerpump is een barbell-les met spierversterkende oefeningen voor je hele lichaam. Tijdens deze workout worden alle spiergroepen aangepakt met een selectie van technieken uit de fitness, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtskeus leveren de resultaten op waar jij naar streeft én snel!

 

Je fietst in opbouw een vast programma op muziek met allerlei afwisseling in activiteiten, snelheden en weerstanden: de heuvel op klimmen, een vlakke weg, sprinten, enzovoort. Daardoor belast je je spieren, je hart en longen op verschillende manieren en dat levert een goede conditie, kracht en weerstand op. Net als bij andere conditiesporten wordt je hart sterker, krijg je meer longinhoud, is het goed voor de doorbloeding van je spieren, pezen en aanhechtingen én krijg je meer kracht in voornamelijk je onderlichaam. Spinning is een prima workout voor iedereen, op elk niveau!! Het fietsen op muziek is opzwepend, waardoor je je grenzen verlegt en echt merkbaar bouwt aan een betere conditie!

 

Bij yin yoga focus je je niet op je spieren, maar op je bindweefsel. Bindweefsel is weefsel wat je lichaam bij elkaar houdt als een soort lijm. Je bindweefsel kan verkleefd, verhard en verdikt zijn. Door 3-5 minuten in een houding te blijven en rek of druk op een bepaald gebied uit te oefenen, stimuleer je het bindweefsel om de doorstroming van energie te bevorderen. Hierdoor kan het meer vocht opnemen en wordt het soepeler en heb je meer ruimte en flexibiliteit in je lichaam, maar ook in je geest. Een heerlijk momentje van rust en even niets moeten, maar alleen ‘zijn’. Mocht je geen klachten hebben dan kan het je ook helpen om helderder te denken, makkelijker beslissingen te maken, te ontspannen en met meer plezier in het leven te staan.

Easyflow en yin yoga

In de deze yogales bewegen we door zowel yin- als yang yoga houdingen. Yin houdingen zijn passief en yang houdingen zijn juist actief. Waar je bij yin yoga je spieren ontspant, span je bij yang yoga je spieren juist aan. Door deze combinatie wordt je lichaam niet alleen soepeler, maar ook sterker. Een yogales met het beste van twee werelden. Deze les is geschikt voor beginnende tot gevorderde yogi’s en iedereen daar tussenin.

Easyflow en yin yoga

Download hier het reguliere lesrooster.

(lessen gaan alleen door als er 24 uur van tevoren min. 3 personen zijn aangemeld in de app.)

Je dient je vooraf aan te melden via onze app.

 

 

 

 

Nieuw? Boek jouw gratis proefles (ook voor fitness) via info@sportstudiodeboer.nl.

Bekijk hieronder het rooster per dag.

Toon filters
Les
Dagen vd week
 1. maandag
 2. dinsdag
 3. woensdag
 4. donderdag
 5. vrijdag
 6. zaterdag
 1. 25 september Soort Locatie Instructeur
  BBB
  Studio 2 Sylvia
  Move it (60+)
  Studio 1 Sander
  Move it
  Studio 1 Sylvia
  Yin yoga
  Studio 2 Micky
  BBB Extreme
  Fitness Sylvia
  Crossmaxx
  Fitness Sylvia
  Power Pump
  Studio 2 Sylvia
  Fitboksen
  Studio 1 Sander
  Spinning
  Studio 1 Rene
 2. 26 september Soort Locatie Instructeur
  Spinning
  Studio 1 Anja
  Fitness Circuittraining
  Fitness Sylvia
  Yin Yang yoga
  Studio 2 Floortje
  Easy flow & yin yoga
  Studio 2 Floortje
  Powerpump
  Studio 2 Sylvia
  Bootcamp
  Meertje Hensbroek Freek
  Fresh Balance
  Studio 2 Sylvia
  Spinning
  Studio 1 Leonie/Rene
 3. 27 september Soort Locatie Instructeur
  Bodyshape
  Studio 2 Sylvia
  Fitness Circuittraining
  Fitness Connie
  Fitboksen
  Studio 1 Sander
  Yin yoga
  Studio 2 Rianne
  Spinning
  Studio 1 Lisette
  Bodyshape
  Studio 2 Graciela
 4. 28 september Soort Locatie Instructeur
  Fitness circuittraining
  Fitness Sander
  Power Pump
  Studio 2 Sylvia
  Fitness Circuittraining
  Fitness Connie
  Spinning
  Studio 1 Leonie
  ChiRunning
  Fitness, Outdoor Anneke
  Easy flow & yin yoga
  Studio 2 Caya
  Fitboksen
  Studio 1 Siem
 5. 29 september Soort Locatie Instructeur
  Fitness Circuittraining
  Fitness Barbara
  BBB
  Studio 2 Dionne
  Circuittraining 60+
  Fitness Luna
 6. 30 september Soort Locatie Instructeur
  Spinning
  Studio 1 Lisette/Joop
  Bodyshape
  Studio 2 Graciela
  Yin yoga
  Studio 2 Sylvia

Maandag t/m donderdag: 06.00-21.30 uur
Vrijdag: 06.00-21.00 uur
Zaterdag: 08.00-15.00 uur
Zondag: 09.00-13.00 uur

Om bij te dragen aan een gezond immuunsysteem voor uzelf en uw werknemers, waardoor mede het ziekteverzuim laag blijft of zelfs omlaag gaat, bieden wij bij De Boer bedrijfsfitness. Tip: van maandag t/m vrijdag zijn wij al vanaf 06.00 uur geopend.
Lees verder

Business en Health

Voor Kids&Teens van 8 t/m 13 jaar bieden wij de volgende lessen:

Maandag: Fitboksen 17.00-18.00 uur (Siem)

Dinsdag: Yoga 17.00-18.00 uur (Floortje)

Woensdag: Jeugdfitness 17.00-18.00 uur (Elly)

Donderdag: Jeugdfitness 17.00-18.00 uur (Sam)

De danslessen vallen onder de Dance Stars Studio van Elise. Zie voor meer informatie haar website.
(Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen)

 

Voor de jeugd van 14 t/m 17 jaar hebben wij het volgende aanbod:

7 dagen per week:

 • Fitness met een zelfstandig schema binnen reguliere openingstijden
 • Alle groepslessen binnen de Sportstudio (vanaf 16 jaar, opgave via App De Boer)

Maandag: Fitboksen 17.00-18.00 uur Siem (14 & 15 jaar)

Dinsdag: Yoga 17.00-18.00 uur Floortje (14 & 15 jaar)

Soort 1- jaar (meest gekozen) Kwartaal
1x per week € 32,50 € 118,50
onbeperkt € 39,50 € 142,50
extra lid onbeperkt* € 36,50 € 133,50
onbeperkt + 5x per maand crosstraining € 62,50
onbeperkt + 10x per maand crosstraining € 77,50
studenten onbeperkt** € 31,25 € 114,75
kids & teens (8 t/m 13 jaar) onbeperkt*** € 18,50 € 68,50
teens (14 t/m 17 jaar) onbeperkt*** € 28,00 € 94,50
 • Losse maand 1x per week: € 37,50
 • Losse maand onbeperkt: € 45,50
 • 10-rittenkaart: € 102,50

* Extra lid/familieabonnement: Onbeperkt trainen voor elk volgend lid woonachtig op hetzelfde adres
** Studentenabonnement (18 t/m 25 jaar): Alleen geldig op vertoon van een studentenpas
*** Kids&Teens abonnementen (8 t/m 17 jaar): In de schoolvakanties vervallen de lessen.

Bij bovenstaande abonnementen betaal je eenmalig registratiekosten a € 17,50. Elk volgend persoon ingeschreven op hetzelfde adres betaalt € 12,50. Daarnaast betaal je € 10,00 borg voor een ‘druppel’ die je gebruikt om binnen te komen. Ook is het mogelijk om tegen € 10,00 borg een cijferslotje aan te schaffen voor gebruik van de kluisjes.

Spinninginstructeur
Ik ben een sportieve vrouw en woon in Alkmaar. Sinds 2006 ben ik verslingerd geraakt aan spinning en ben dat jaar ook als instructrice gestart. Het doel wat ik wil bereiken met mijn lessen is om mensen een goede work-out te bieden en tegelijkertijd te laten genieten van goede muziek. Ik vind het heerlijk om op zoek te gaan naar muziek waarmee ik een goed gebalanceerde les kan maken, waarbij alle aspecten van spinning aan bod komen. Ik kijk er naar uit om met u bij Sportstudio De Boer te genieten van spinning.

Inspirerende hardloop- en basisademhaling coach/trainster
Hoi, inmiddels ben ik meer dan 10 jaar de trotse eigenaar van Hollendstilstaan, `balans door beweging`, Ik woon fijn in De Goorn en bevind me graag in gezelschap van mijn familie en ga regelmatig op pad met vrienden. Je kan mij vaak buiten vinden, zowel privé als tijdens mijn werk als trainer/coach.
Ik werk steeds meer vanuit de focus `stilstaan` zodat er ruimte komt om te voelen wat er in je fysieke lichaam gebeurd. Less is more, (blessure)preventie, ontspanning versus inspanning en ademen naar arbeid zijn terugkerende onderwerpen. Ik gebruik daarvoor 2 methodes die elkaar spelenderwijs aanvullen en versterken: de EnergyControl methode van Stans van der Poel en de looptechniek van ChiRunning/ChiWalking. Vanuit de visie dat iedereen zijn eigen ruimte in draagkracht heeft werk ik met veel plezier samen als (hard)looptrainer en ademtherapeut bij Sportstudio De Boer.

Personal Trainer, Duo en Small Group trainer, Crosstrainer
Als iemand weet dat in shape komen en blijven hard werken is, dan weet ik het wel. Maar met mijn ervaring in afvallen in combinatie met sporten, zul je zeker resultaat boeken. Als gediplomeerd voedingsdeskundige en ervaringsdeskundige op het gebied van afvallen, droogtrainen, intermittent fasten en bulken ben je bij mij aan het juiste adres. De afgelopen jaren ben ik mij daarnaast meer gaan verdiepen in de sport. Een goede balans tussen voeding en bewegen vind ik ontzettend belangrijk.
Met de juiste papieren voor fitnesstrainer en EMS-trainer ben ik dé juiste persoon om jou te begeleiden. Ik heb dit jaar ook de opleiding gevolgd tot crossfittrainer. Daarnaast heb ik inmiddels flink wat ervaring opgedaan als small group- en personal trainer. Mijn enthousiasme voor sporten en een gezonde leefstijl wil ik ontzettend graag delen en overbrengen aan jou!

Yoga instructeur
Het is mijn doel om d.m.v. yoga een ruimte voor mensen te creëren voor bewustwording en om te ontspannen. Een moment om even uit de cirkel van mentale overactiviteit en prikkels te stappen waaraan we continu worden blootgesteld. Ik heb mijn yoga teacher training in India gevolgd, tijdens een 1,5 jaar durende wereldreis. Persoonlijke ont-wikkeling heb ik van jongs af aan al heel interessant gevonden. Wie ben ik zonder alle maatschappelijke verwachtingen, labels en bezittingen? En bovenal: waar word ik écht gelukkig van? Dit zijn vragen die ik mezelf regelmatig stel. Ik hoop dat ik d.m.v. het geven van yoga andere mensen kan inspireren om (opnieuw) in contact te komen met henzelf, met hun behoeften en innerlijke rust te ervaren. Al is het maar voor even. (www.holisticcaya.nl)

Fitnesstrainer
In 2017 ben ik begonnen met de opleiding Sport en Bewegen om daarna door te kunnen gaan leren voor fysiotherapie wat ik nu ook doe. In 2016 werd ik zelf lid bij Sportstudio de Boer en leerde ik al meer van de fitness en zag ik al hoe leuk, gezellig en sfeervol het hier is. In mijn 3de jaar van sport en bewegen heb ik hier een jaar stage gelopen. Direct na mijn stage heb ik laten zien wat ik kan en mocht ik van Freek blijven als fitness en EMS instructeur. Vraag gerust om advies. Ik vind het leuk om je te helpen om je doel te behalen en vast te houden. Een babbeltje kan en mag ook altijd, graag zelfs! Als ik klaar ben met mijn studie fysiotherapie twijfel ik er nog over om de revalidatie in te gaan of om mijn praktijk op te zetten. Misschien wel hier bij sportstudio de Boer.

Fitness- en EMS instructeur
Sporten is altijd mijn passie geweest en ik ben daarom erg blij dat ik al 21 jaar in de sportbranche mag werken. Ik heb jaren power pump, power yoga en spinning gegeven. Nu geef ik met heel veel plezier full body circuittrainingen, het hele lichaam trainen in groepsverband met de nodige gezelligheid. Daarnaast ben ik ook fitnesstrainer en geef ik EMS trainingen.

 

Dansdocent, eigenaar Studio Dance Stars
Op jonge leeftijd kwam ik erachter dat dansen mijn passie was en startte mijn danscarrière op 6-jarige leeftijd met jazzballet. Naarmate ik ouder werd, breidde ik dit uit naar meerdere dansstijlen per week en droomde ik ervan later danseres te worden.
Tijdens mijn middelbare school heb ik een vooropleiding dans gevolgd, waarna ik een 4-jarige dansopleiding in Haarlem met succes heb afgerond. In het laatste jaar van de opleiding is mijn passie voor het lesgeven echt ontstaan. Hoe mooi is het om mijn liefde voor het dansen, door te geven aan je leerlingen? Ik krijg hier echt energie van! Daarnaast blijf ik mijzelf ontwikkelen in het dansen en alles wat eromheen gebeurt, zoals salsa, paaldansen, TIK TOK filmpjes opnemen, optreden bij artiesten, festivals en in videoclips van artiesten dansen. Met mijn eigen dansschool wil ik de leerlingen die dezelfde droom en passie hebben als ik, de mogelijkheid bieden hun droom te verwezenlijken.

Fitness en EMS instructeur
Als kind deed ik intensief aan turnen daarna heb ik mij helemaal gestort op dansen. Bij ballet draait alles om houding, balans en de core. Veel voorkomende onderdelen binnen de fitness. In de fitness leer ik jonge kinderen de beginselen van fitness dmv de Fitnesscircuit training. Naast de circuittraining geef ik EMS training en begeleid ik mensen in de fitness met oefeningen en het maken van trainingsschema’s. Maar bovenal ben ik iemand die het belangrijk vind dat je het sporten ook leuk vindt. Ik hou van een goede sfeer en dat is ook mede mijn sterke kant. Dus kom lekker sporten dan word je vanzelf enthousiast.

Personal Trainer, Duo & Small Group trainer, Crosstrainer
Mijn naam is Elroy Konijn en ik woon samen met mijn gezin in De Goorn. Sport is mijn lust en mijn leven. Vanaf jonge leeftijd ben ik altijd met sport bezig geweest en gelukkig heb ik mijn werk ervan mogen maken. Inmiddels heb ik als zelfstandig ondernemer heel wat jaren ervaring als Personal trainer, Sportmasseur en Mylogenics practitioner. Daarnaast heb ik ook ervaring opgebouwd met Crosstraining. Ik heb een vrolijk karakter, ben sociaal en vind het belangrijk dat er met plezier getraind wordt en dat we samen jouw persoonlijke doelen behalen!

Sportinstructeur op invalbasis
Ik ben Ester Blom, getrouwd, 3 kinderen en woon in Obdam. Werkzaam bij een advocatenkantoor in Alkmaar en tevens ben ik bezig met mijn eigen praktijk als vitaliteitscoach en voedingsdeskundige. Al sinds de jaren 90 geef ik met heel veel plezier verschillende groepslessen van jong tot oud. In die periode heb ik ook een eigen sportstudio “Bodyshape” gehad die later is omgezet in een vereniging, die Freek daarna weer heeft voortgezet in zijn huidige sportschool. Aan energie en enthousiasme geen gebrek en ik vind het daarom ook heerlijk om mensen te motiveren. Nadat ik 3 jaar geleden gestopt ben met ‘vast’ lesgeven vind ik het een compliment dat ik bij Sportstudio De Boer als vaste invalster betrokken blijf. Het leuke is dat ik nog steeds mensen in de les krijg die ik jaren geleden ook al les heb gegeven. Tot binnenkort?

Fitness- en EMS instructeur
Net voor Corona begon ik te sporten bij Sportstudio de Boer, vanaf dat moment was ik helemaal fan van krachttraining.  Hierdoor ben ik ook in contact gekomen met Freek om bij hem in dienst te komen. Bewegen is voor iedereen goed en daar zou ik jou graag bij willen helpen. In de sportschool ben ik de jongste medewerker, dit hoeft natuurlijk niet een nadeel te zijn. Ik ben namelijk volop bezig met leren. Eind oktober begin ik de cursus Fitvak A. Daarnaast ben ik opgeleid tot EMS instructeur en volg ik nog een voltijd studie pedagogiek.

Yogadocent
In mijn yoga lessen brengen we het lichaam in haar kracht en de geest tot rust. We creëren een moment van ontspanning, niet alleen fysiek maar vooral mentaal. Door de drukte van ons dagelijks leven gaat alles in een sneltreinvaart aan ons voorbij. In de yogales nemen we de tijd voor de houdingen waardoor we ons lijf beter voelen en op zoek gaan naar verstilling. Ik ben zelf een aantal jaar geleden begonnen met het beoefenen van yoga tijdens een stressvolle periode om het gepieker in mijn hoofd los te kunnen laten en naar mijn lijf te leren luisteren, al is het maar voor even. Dat is wat we ook in mijn lessen zullen doen, even een moment voor jezelf om op te laden. Echt even uit je hoofd en in je lijf.

Personal & Small Group trainer, Sportvastencoach, Crosstrainer, Knock Out(Boks) trainer, EMS trainer en Bootcamp trainer
Ik heb in het jaar 2000 het CIOS afgerond en ben sindsdien fulltime met mijn passie aan de gang. Ik ben docent geweest van particuliere Fitness en PT opleidingen en geef nu al meer dan 20 jaar met veel plezier trainingen. Daarnaast onderneem ik graag en blijf ik mij ontwikkelen en uitdagen door de mensen om mij heen. Ik ben sociaal, sta voor iedereen klaar, heb altijd een opgewekt karakter, een goed inlevingsvermogen, een vertrouwenspersoon en ga van de kracht en de mogelijkheden van elk mens uit.

Bodyshape en Latin Move instructeur
Ik geef sinds 2015 diverse groepslessen. Ik vind het ontzettend leuk om de groep uit te dagen én te vermaken. Met mijn muziek zorg ik ervoor dat iedere les een feestje wordt. Mijn doel is om iedereen met een voldaan gevoel naar huis te laten gaan, zowel de beginnende sporter als de gevorderde sporter. En als je denkt dat sporten niet leuk kan zijn, dán nodig ik je van harte uit in een van mijn lessen!

Spinning instructeur
Ik ben al meer dan 15 jaar verslaafd aan spinning en in 2016 de opleiding als instructeur gevolgd en afgerond. Het lesgeven geeft een kick, iedere les weer. Hoe mooi is het om met een groep te groeien, qua conditie en spierkracht. Om mijzelf en de deelnemers te motiveren tracht ik iedere les af te wisselen qua muziek en oefeningen. Kom dit ontdekken op zaterdagochtend bij Sportstudio de Boer!

Powerpump instructeur
Ik ben geboren en getogen in Obdam, maar nu wonend in het bruisende Alkmaar. Momenteel ben ik werkzaam als leerkracht en vakleerkracht gym op de Caegh. Bij Sportstudio de Boer ben ik kind aan huis. Hier ben ik fanatiek in de fitness. Sinds kort geef ik ook de Powerpump les. Mijn passie voor dans en sport kan ik op deze manier helemaal combineren. Een uurtje knallen met gewichten op het ritme van de muziek vind ik heerlijk. Lijkt dit jou ook leuk? Kom gerust een keertje meedoen!

 

Spinning instructeur
Vanaf mijn 12e rij ik al op een racefiets. Later kwamen daar schaatsen en mountainbiken als hobbies bij. Sinds 2015 geef Ik spinningles. Echt super leuk om te doen. Ik probeer altijd een gevarieerde les in elkaar te zetten, met muziek voor elk wat wils. Ik wil de sporters motiveren zodat ze hun eigen grenzen weten te verleggen. Mijn les is geslaagd als de spinners met een voldaan gevoel van de fiets af stappen. Hopelijk draag ik een steentje bij bij het verbeteren en op pijl houden van de conditie van de sporters, zowel voor wielrenners, mountainbikers als voor de niet-buiten-fietsers. Door mijn onregelmatige werk als stewardess kan ik er niet iedere week zijn, maar gelukkig heb ik vaste vervanging.

Instructeur
Als startende sport docent ben ik enorm gemotiveerd om van elke les een feestje te maken. Sporten is al jaren mijn hobby en van die hobby wordt het hoog tijd mijn werk te maken. Wat ik belangrijk vind is goede begeleiding, gezelligheid en een flinke dosis zweet! Ik ben er klaar voor, jullie ook? Dan zie ik jullie graag tijdens de Booty workout!

Fitness-, Crosstraining- en EMS instructeur én Personal Trainer
Mijn naam is Luna, geboren en getogen in Obdam. Van jongs af aan al fanatiek aan het sporten en sinds een paar jaar werkzaam bij De Boer Sport, Health, Wellness. Wat begon als hobby groeide al gauw uit tot mijn job. Ik ben enthousiast, sociaal en leergierig. Het mooiste aan dit vak vind ik dat je mensen kunt helpen bij het behalen van hun persoonlijke doelen en ik geloof erin dat iedereen tot meer in staat is dan hij/zij denkt. Ik geef onder andere crosstraining, smallgroup/duo training, personal training, circuittraining en EMS training. Wanneer zie ik jou bij De Boer Sport, Health, Wellness?

Yin Yoga instructeur
Vanaf de puberteit had ik last van stress gerelateerde klachten zoals rugpijn, eczeem en een opgeblazen buik. Ik ging hiervoor naar allerlei specialisten, maar uiteindelijk heeft yoga mij het meeste geholpen en met name Yin Yoga. Daarom heb ik in 2020 een Yin Yoga teacher training gedaan.
Ik wil nu ook anderen helpen om pijn te verlichten, rust te beiden of te inspireren op welke manier dan ook. Mocht je geen klachten hebben dan kan het je ook helpen om helderder te denken, makkelijker beslissingen te maken, te ontspannen en met meer plezier in het leven te staan.

Spinning instructeur
Ik ben gek op duursporten als wielrennen, mountainbiken, schaatsen en hardlopen. In 2015 ben ik als extra training in de winter gaan spinnen. Eerst als deelnemer, en na een aantal jaar ben ik begonnen als (inval-) instructeur. Ik vind het leuk om mensen te motiveren tijdens de spinningles om ze net dat trapje extra te laten doen. Het mooie van spinning is dat iedereen deel kan nemen, beginner en gevorderde samen in de les. Een uur lekker intensief bezig zijn, op je eigen niveau en ondertussen genieten van goede muziek tijdens de work-out.

Yin Yoga instructeur
Al meer dan 10 jaar begeleid ik als coach en trainer groepen en individuen bij bewustwording en groei, zodat ze minder stress of gedoe ervaren en het beste uit zichzelf en het leven halen. Hierin leef ik vanuit het principe “Practice what you preach”.
Zo ben ik van jong af aan letterlijk en figuurlijk in ‘beweging’. Op mijn 15e vertrok ik voor de sport naar Amerika en bracht yoga mijn leven in balans binnen een druk bestaan. Al enige tijd zocht ik, voor mezelf en mijn omgeving, naar meer verdieping binnen de yoga.
Toen de mogelijkheid bij Sportstudio de Boer ontstond om hen te helpen en versterken door op de maandagochtend de Yin Yoga lessen te verzorgen, heb ik me direct opgegeven voor de Yin Yoga Opleiding. Ik geloof er namelijk in dat wanneer we in balans zijn we meer voldoening, plezier en energie in ons leven ervaren en Yin Yoga ons hier absoluut bij kan helpen binnen een druk en sportief bestaan.

Spinning en Powerpump instructeur
Ik werk al meer dan 15 jaar in de Fitnessbranche. Naast mijn werk als beweegagoog ben ik eigenaar van een sportcentrum in Tuitjenhorn waar ik ook woonachtig ben. Bij sportcentrum De Boer verzorg ik al jaren, met veel plezier, de Powerpump en Spinning les op dinsdagavond. Ik zie het als een uitdaging om het uiterste te vragen van jouw lichaam zodat het maximale resultaat gehaald kan worden. Mijn motto: een dag niet gesport is een dag niet geleefd.
Ben je klaar voor een beetje gekkigheid dan ben je van harte welkom en zie ik je in mijn les(sen).

Fitboks instructeur (volwassenen en kids&teens)
Ik ben geboren en opgegroeid in Heerhugowaard. In 2013 ben ik begonnen met kickboksen (zak- en techniektraining) waar ik er al snel achter kwam dat dit iets is waar je al je energie in kwijt kan. Na een uur trainen, moe maar zeker voldaan weer naar huis gaan, geeft mij iedere keer voldoening. Dit is iets wat ik ook probeer over te dragen bij de trainingen die ik geef. Een lekkere warming-up met daarna diverse trap/stoottechnieken en buikspieroefeningen. Lekkere muziek erbij waarin je je helemaal kunt geven waarbij de leuke sfeer zeker ook bepalend is. Ik hoop je snel te zien om dit zelf ook eens te proberen.

Personal & Small Group trainer, groepsles instructeur, EMS en Knock Out(Boks) trainer
Ik heb diverse particuliere opleidingen gevolgd waaronder Fitness, Personal Training en Massage opleidingen en ben ik reeds 5 jaar fulltime werkzaam in de fitnessbranche. Ik ben Personal Trainer en geef Bokstrainingen en Gladiator. Verder ben ik erkend sportmasseur en help mensen graag met klachten.
Ik doe dit werk met veel plezier en ik sta graag voor iedereen klaar om samen met jou het doel te behalen.

Fitness, EMS, BBB, Move it, Fresh Balance instructeur
Sinds 2013 ben ik werkzaam als sportinstructrice. Met veel plezier help ik mensen om op hun niveau te trainen. Zowel in de fitness als in groepslessen (BBB, Fresh Balance, Power pump, Move it) die ik vol enthousiasme en met veel plezier geef. Ook help ik mensen graag als gewichtsconsulente, advies over voeding en programma’s om je fitter en energieker te voelen. Sport, bewegen en voeding is zo belangrijk in het leven, en mijn doel is dat een ieder dit met net zoveel plezier en enthousiasme ervaart als dat ik dat doe.