header Crosstraining

NIEUW: Crosstraining

GEZOCHT: beginnende en ervaren sporters die op zoek zijn naar een nieuwe trainingsuitdaging! Crosstraining is een fantastische activiteit die wij vanaf medio januari/februari aanbieden in ons nieuwe pand (naast de huidige sportclub). Crosstraining is uniek omdat het gewichtheffen, cardio en gymnastiek combineert. Een geweldige trainingsvorm met volop variatie én uitdaging. Met als doel: fit worden en fit blijven!

Tijdens de Crosstraining worden functionele bewegingen, zoals springen, tillen, duwen en rennen op een gevarieerde manier en met een hoge intensiteit uitgevoerd. Omdat iedereen traint op zijn eigen niveau kunnen ook beginners prima meekomen. Tel daarbij het groepsgevoel, enthousiasme van de instructeurs, uitdagende oefeningen en hoge dosis fun op en je zult binnen no-time verslaafd zijn aan deze geweldige training.

Extra leuk: elke training is anders door de Workout Of the Day (WOD).

De voordelen van Crosstraining:

  • Functionele oefeningen waar je ook in het dagelijks leven profijt van hebt
  • Iedereen traint op zijn/haar eigen niveau
  • Minimale kans op blessures
  • 6 dagen per week
  • Volop variatie dus nooit saai
  • Door het groepsgevoel blijf je gemotiveerd

Je dient je vooraf voor de les van jouw keuze aan te melden in onze app.

Maandag:
07.00 uur Barbara
20.00 uur Elroy

Dinsdag:
17.00 uur Barbara
19.00 uur Barbara

Woensdag:
07.00 uur Elroy
09.00 uur Elroy
20.00 uur Elroy

Donderdag:
09.00 uur Elroy
17.00 uur Elroy
19.00 uur Elroy

Vrijdag:
08.00 uur Barbara

Zaterdag:
07.30 uur Barbara
10.30 uur Elroy

Abonnement Tarief
5x per maand € 45,00 per maand
10x per maand € 65,00 per maand
10x per maand + onbeperkt fitness/groepslessen € 72,50 per maand
12x per maand € 72,50 per maand
Onbeperkt € 80,00 per maand
10-rittenkaart (half jaar geldig) € 120,00
  • Eenmalige inschrijfkosten: € 17,50
  • Tarieven per maand worden automatisch maandelijks afgeschreven
  • Abonnementen zijn standaard eerst drie maanden, daarna worden deze automatisch verlengd en zijn per maand opzegbaar

Personal Trainer, Duo & Small Group trainer, Crosstrainer
Mijn naam is Elroy Konijn en ik woon samen met mijn gezin in De Goorn. Sport is mijn lust en mijn leven. Vanaf jonge leeftijd ben ik altijd met sport bezig geweest en gelukkig heb ik mijn werk ervan mogen maken. Inmiddels heb ik als zelfstandig ondernemer heel wat jaren ervaring als Personal trainer, Sportmasseur en Mylogenics practitioner. Daarnaast heb ik ook ervaring opgebouwd met Crosstraining. Ik heb een vrolijk karakter, ben sociaal en vind het belangrijk dat er met plezier getraind wordt en dat we samen jouw persoonlijke doelen behalen!

Personal Trainer, Duo en Small Group trainer, Crosstrainer
Als iemand weet dat in shape komen en blijven hard werken is, dan weet ik het wel. Maar met mijn ervaring in afvallen in combinatie met sporten, zul je zeker resultaat boeken. Als gediplomeerd voedingsdeskundige en ervaringsdeskundige op het gebied van afvallen, droogtrainen, intermittent fasten en bulken ben je bij mij aan het juiste adres. De afgelopen jaren ben ik mij daarnaast meer gaan verdiepen in de sport. Een goede balans tussen voeding en bewegen vind ik ontzettend belangrijk.

Met de juiste papieren voor fitnesstrainer en EMS-trainer ben ik dé juiste persoon om jou te begeleiden. Ik heb dit jaar ook de opleiding gevolgd tot crossfittrainer. Daarnaast heb ik inmiddels flink wat ervaring opgedaan als small group- en personal trainer. Mijn enthousiasme voor sporten en een gezonde leefstijl wil ik ontzettend graag delen en overbrengen aan jou!