Kids & Teens

Hieronder vind je het lesrooster van de kids en teens lessen per dag.
(Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen)

Nieuw: de jeugd vanaf 12 jaar mag onder begeleiding van een volwassene van de vrije fitness gebruik maken, binnen de reguliere openingstijden.

Toon filters
Les
 1. vrijdag
 2. maandag
 3. woensdag
 4. vrijdag
 1. 18-06 Soort
  Dancehall (12+)
 2. 21-06 Soort
  Fitboksen (8-16 jaar)
 3. 23-06 Soort
  Fitness circuittraining teens
 4. 25-06 Soort
  Peuterdans (v.a. 2,5 jaar)
  Kleuterdans 4+
  Dance mix 1 (6+)
  Dance mix 2 (8+)
  Dance mix 3 (10+)
  Dancehall (12+)

Proefles
Wil je een keer een fitness(circuit) training of boks training meedoen dan kan dit altijd door te mailen naar info@sportstudiodeboer.nl

Wil je een keer aan een dansles deelnemen? Neem dan een kijkje op www.dancestarsstudio.nl voor alle informatie.

Je vindt ons aan de Dobber 9 in Obdam.

Tarieven
Klik hier voor de voor de tarieven voor de Fitness(circuit)training en Bokslessen.

Lid worden?
Voor boksen en fitness(circuit) schrijf je je hier in bij ons centrum.

Hieronder vind je de omschrijvingen van de lessen:

Boxing/Fitboksen
Een stoere activiteit waarbij conditietraining en bokstraining gecombineerd worden. Door de verschillende bokstechnieken die je leert zal je kracht toenemen, daarnaast verbetert je uithoudingsvermogen en ga je je al snel fitter voelen. (Kick)bokstraining zorgt er ook voor dat je je na een paar weken al een stuk zelfverzekerder zult voelen. Kortom, wacht niet langer en meld je nu aan voor deze stoere les voor jongens en meiden!


Dancehall (12+)
Dancehall is een energieke Jamaïcaanse dansstijl met afro en hiphop invloeden. Wat je bij deze soort dans mag verwachten is dat je leert bewust te bewegen met je heupen en borst op leuke reggae muziek. Hoewel er bij dancehall vaak de nadruk wordt gelegd op de beweging van de heupen draait het niet enkel om ‘booty shaken’. Kernwoorden die je na een dancehall les vaak hoort zijn: leuk, exotisch, energiek, vrouwelijk maar stoer tegelijk, dynamisch en fun.


Dance mix (groep 3/4, groep 5/6, groep 7/8)
Dance mix is een dansles waarbij verschillende stijlen worden gecombineerd. Show Dance, Musical Dance, Streetdance, Jazz, Modern & Freestyle Club Dance. Je krijgt dansmoves op de meest uiteenlopende muziek! Door de verschillende stijlen en nummers is de les zeer afwisselend. Tijdens de les werken we aan de techniek en verbeter je daarmee jouw houding en manier van bewegen. Aan het eind van het seizoen sluiten we af met een spetterend optreden voor publiek.


Fitness circuittraining teens (8 t/m 15  jaar)
Wil jij sterker worden en je uithoudingsvermogen verbeteren? Tijdens de fitness circuittraining train je in een groep op de kracht- en cardiotoestellen. Daarnaast maken we gebruik van losse materialen en natuurlijk ontbreken de buikspieroefeningen niet. Kortom, een afwisselende en stoere les, waarvan je lekker gaat zweten.


Kleuterdans (voor groepen 1 en 2)
Kleuters kunnen echt genieten van muziek, kijk maar als je een liedje voor ze zingt of voor ze klapt. Vaak worden ze daar vrolijk en rustig van. Net als muziek heeft dans ook een positieve invloed op de ontwikkeling van uw kind, waarbij ook de motoriek wordt geoefend. Bij Kleuterdans proberen we het kind de wereld van dansend bewegen te laten ontdekken. Dit gebeurt allemaal spelenderwijs. Op speelse wijze wordt er in de les de nadruk gelegd op muzikaliteit, creativiteit, dansexpressie, ritme gevoel, lichaamscoördinatie en vooral veel dansplezier!


Peuterdans (voor 2 en 3 jarigen)
Jonge kinderen zijn dol op muziek en bewegen. Grote kans dat jouw dreumes of peuter bij het horen van een ander vrolijk deuntje begint te dansen. Danslessen voor je dreumes of peuter stimuleren de motoriek, je kind is lekker in beweging en ontmoet leeftijdsgenootjes. Bij de dreumeslessen proberen we het kind de wereld van dansend bewegen te laten ontdekken. Dit gebeurt allemaal spelenderwijs. Muziek en bewegen is belangrijk voor uw kind. Op speelse wijze wordt er in de les de nadruk gelegd op muzikaliteit, creativiteit, dansexpressie, ritme gevoel, lichaamscoördinatie en vooral veel dansplezier!