Kids & Teens

Hieronder komt het lesrooster van de kids en teens lessen per dag, vanaf maandag 23 augustus. Let op: de fitness- en bokstrainingen vallen onder De Boer Sport, Health, Wellness. De danslessen vallen onder de Dance Star Studio van Elise. Lessen met een * zijn onder voorbehoud van voldoende deelname.
(Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen)

Nieuw: de jeugd vanaf 12 jaar mag onder begeleiding van een volwassene van de vrije fitness gebruik maken, binnen de reguliere openingstijden.

Toon filters
Les
 1. maandag
 2. woensdag
 3. vrijdag
 4. zaterdag
 1. 27 mei Soort
  TIKTOK Stars (7+)*
  EDS Competitie (show)*
  Hiphop Stars (7+)*
 2. 29 mei Soort
  Fitness circuittraining teens
 3. 31 mei Soort
  Peuter/Kleuter Stars (2,5-4 jaar)*
  Kids mix Stars (5+)*
  Kids mix Stars (7+)*
  Teens mix Stars (9+)*
  Teens mix Stars (11+)*
  Dancehall (14+)*
 4. 1 juni Soort
  Peuter/Kleuter Stars (2,5-4 jaar)*
  Kids mix Stars (5+)*
  Kids mix Stars (7+)*
  Techniek class (8+)*

Proefles
Wil je een keer een fitness(circuit) training of boks training meedoen dan kan dit altijd door te mailen naar info@sportstudiodeboer.nl

Wil je een keer aan een dansles deelnemen? Neem dan een kijkje op www.dancestarsstudio.nl voor alle informatie.

Je vindt ons aan de Dobber 9 in Obdam.

Tarieven
Klik hier voor de voor de tarieven voor de Fitness(circuit)training en Bokslessen.

Lid worden?
Voor boksen en fitness(circuit) schrijf je je hier in bij ons centrum.

Hieronder vind je de omschrijvingen van de lessen:

3

Boxing/Fitboksen
Een stoere activiteit waarbij conditietraining en bokstraining gecombineerd worden. Door de verschillende bokstechnieken die je leert zal je kracht toenemen, daarnaast verbetert je uithoudingsvermogen en ga je je al snel fitter voelen. (Kick)bokstraining zorgt er ook voor dat je je na een paar weken al een stuk zelfverzekerder zult voelen. Kortom, wacht niet langer en meld je nu aan voor deze stoere les voor jongens en meiden!


Fitness circuittraining teens (8 t/m 15  jaar)
Wil jij sterker worden en je uithoudingsvermogen verbeteren? Tijdens de fitness circuittraining train je in een groep op de kracht- en cardiotoestellen. Daarnaast maken we gebruik van losse materialen en natuurlijk ontbreken de buikspieroefeningen niet. Kortom, een afwisselende en stoere les, waarvan je lekker gaat zweten.


TIKTOK Stars
De grootste hype van nu op het internet: Tiktok. Hoe gaaf is het dat iedereen op de wereld dezelfde dansjes doet? In deze les gaan we de grootste dans trends samen aanleren. Ook is er in de les tijd voor je eigen inbreng. Vind je een dansje die je op Tiktok hebt gezien moeilijk? Dan helpen we je heel graag om deze goed onder de knie te krijgen. Aan het einde van de les is er altijd de mogelijkheid om alleen of met elkaar je Tiktoks op te nemen. Solo, duo of met de hele groep.

Niet alleen de dansjes maar er zit zoveel meer achter hoe je meer views, volgers en betere video’s kan maken. We helpen je overal mee.


Kleuter/peuter Stars (2,5-4 jaar)
Springen, rennen, kruipen, rollen, vallen en weer opstaan. Op deze manier ontdekt uw kind de wereld om zich heen en is daarbij constant in beweging. Op een speelse manier leren we de kinderen kennismaken met dans. Door verschillende thema’s zoals dieren, circus of seizoenen houden we de concentratieboog hoog. Zo ontwikkelen ze tijdens de les hun motoriek, coördinatie en muzikaliteit, maar het allerbelangrijkste: WE HEBBEN PLEZIER!


Kids mix Stars (5-11 jaar)
Kids mix stars is een dansles waarbij verschillende dansstijlen in één les worden gecombineerd. Door de verschillende stijlen is de les zeer afwisselend. Met show dance, hiphop, jazz en moderne dans werken we ook aan techniek en coördinatieoefeningen. In deze les leren de kinderen kennismaken met verschillende soorten dansstijlen en kunnen ze beslissen wat ze het leukst vinden.


Dancehall (14+)
Dancehall is een energieke en populaire dansvorm die afkomstig is uit Jamaica. Het is een ritmisch, sexy maar toch ook een stoere dansstijl. De muziek waarop wordt gedanst is opzwepend en de choreografieën vragen om een flinke dosis uithoudingsvermogen. Als je de moves eenmaal onder de knie hebt, kun je helemaal losgaan.


HIPHOP
Hiphop is ontstaan in het begin van de jaren ’70, als straatcultuur om jongeren uit de New Yorkse wijken van straatbende geweld af te houden. De les is lekker actief en stoer waarin de basis van Hiphop wordt aangeleerd met invloed van verschillende substijlen, zoals: Popping, Wacking, Breakdance, New Style, Locking, Waving en House. Heel divers dus!

Het is een stijl die zich blijft ontwikkelen. Onder de jeugd is het een razend populaire dansstijl.


Techniek class
Techniek is de basis van alle danssoorten. Om je danskwaliteiten naar een hoger niveau te brengen heb je techniek nodig. Door de combinatie van modern, ballet en jazz in één les te verwerken blijft de les zeer afwisselend en uitdagend. Voor de showwedstrijdgroepen is deze les verplicht.


Competitie Stars (show)
Wedstrijddansen!! Stralen op het podium, de spanning, gezelligheid en met je groep prijzen winnen.

Deelnemen aan een wedstrijdgroep vergt veel discipline en doorzettingsvermogen. Je moet er 1000% voor gaan. Voordat je in het wedstrijdteam komt moet je auditie doen. Dit zal aan het einde van het seizoen (juni/juli) plaatsvinden en is voor het volgende nieuwe seizoen. We kijken niet alleen naar je danskwaliteiten maar ook naar je uithoudingsvermogen, uitstraling en motivatie.

Als je onderdeel bent van een wedstrijdgroep dan dans je 3x in de week.

* 1 keer in de week je reguliere dansles

* 1 keer in de week de techniek class

* 1 keer in de week de wedstrijdtraining.

Tijdens de wedstrijdtraining, werken we 1,5 uur aan de choreografie waarmee we dat seizoen de wedstrijden gaan doen. Je leert 1 choreografie aan voor het hele seizoen.