Wellness Centrum Noord-Holland

Voor een goed, gedegen advies en een op gezondheid en preventie gerichte behandeling of consult ben je welkom bij;
Irene Bergshoeff, Laurée Sine en Anneloes Poppes.

Wij verlenen behandelingen en consulten gericht op de algehele gezondheid, waaronder massage/voetreflexbehandelingen, holistische therapie, orthomoleculair voedingsadvies en counseling.

Wij hebben onze specialisaties en kwaliteiten gebundeld om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn op het gebied van de algehele gezondheid en ontspanning.

Ons doel is om klachten te verminderen, te verhelpen en nog belangrijker, te voorkomen. Onze visie over gezondheid is om balans tussen gezonde voeding, ontspanning en beweging te creëren.

Voordelen massageteam bij De Boer Sport, Health, Wellness:

 • Professionele en goede samenwerking therapeuten
 • Persoonlijke, informele sfeer
 • Gratis parkeren en makkelijk te bereiken
 • Airco, lichte en fijne praktijksfeer

Wellness Centrum Noord Holland helpt en begeleidt je naar een gezonder en vitaler leven.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak:
www.wellnesscentrumnoordholland.nl

Laurée Sine - Kristallicht therapie / Natuurgeneeskundig therapeut / Massage

Voor jou als (jong)volwassene:

 • Ben je op zoek naar ontspanning of zit je al een tijdje niet lekker in je vel?
 • Heb je het idee dat je wordt geleefd en dat je niet meer weet waar jij blij van wordt?
 • Ben je voor jouw gevoel aan het worstelen door het leven en mis je hierin jouw zelfvertrouwen?
 • Voel je dat het tijd is om inzichten over jezelf te verkrijgen en daardoor weer het geluk aan je zijde te ervaren?
 • Wil jij oud zeer loslaten en weer voluit stromen in jouw eigen energie?
 • Wil jij meer leven in liefdevolle verbinding met jezelf?

Voor jou als ouder:

 • Zie jij dat jouw kind met frustratie rondloopt die het niet kwijt kan?
 • Weet je als ouder niet (meer) hoe je jouw kind kan helpen om met zijn/haar emoties om te gaan?
 • Gun je jouw kind dat het weer lekker en vol zelfvertrouwen in zijn/haar vel gaat zitten?

Ik ben er voor jou/jullie! Mijn naam is Laurée Sine en het is mijn passie en levenswerk om mensen weer gelukkig te laten zijn met hun lichaam en geest. Voel je welkom bij mij in de praktijk als je tussen de 0 en 99 jaar bent. Voor een inspirerende sessie, een ontspannende en/of reinigende massage, een kristal licht sessie: maak een afspraak met mij zodat we samen kunnen kijken welke van mijn sessies het beste bij je past.

Meer lezen kan via www.wellnesscentrumnoordholland.nl – of mail info@wellnesscentrumnoordholland.nl of lauree@laureesine.nl of bel 0640809675.
KvK: 37160532 / Praktijk nr: 11695 / AGB code: 90032758

Anneloes Poppes Gezondheidsadvies

Orthomoleculair suppletie en voedingsdeskundige

Wil jij je energieker voelen? Heb je last van vermoeidheid ondanks dat je regelmatig sport en goed op je voeding let? Slaapproblemen? Darmproblemen? gewrichtsproblemen? Wil je graag afvallen maar het lukt maar niet? Ervaar je veel stress? Of heb je al langer chronische klachten? Slik je medicijnen maar ondervind je daar nare bijwerkingen van? En heb je het gevoel dat dit op een andere manier opgelost kan worden?

Anneloes Poppes gezondheidsadvies ondersteunt jou bij het verminderen van uiteenlopende klachten en helpt je naar een gezonder en vitaler leven. Dit doe ik middels advies en begeleiding op het gebied van voeding, beweging en stressmanagement als aanvulling op of in plaats van reguliere zorgverlening.

Ik maak gebruik van de orthomoleculaire geneeswijze, die uitgaat van de helende kracht van écht gezonde voeding en voedingssupplementen.
Orthomoleculair voedingsadvies is erop gericht de gezondheid te bevorderen en/of ziekteprocessen te herstellen. De behandeling heeft tot doel om de lichaamscellen (onze bouwstenen) te voorzien van optimale hoeveelheden vitamines, mineralen, aminozuren, antioxidanten, vetzuren en andere noodzakelijke voedingsstoffen. Indien nodig adviseer ik je om hoogwaardige supplementen toe te voegen aan je voedingspatroon om het herstel te bevorderen en je gezondheid te verbeteren. Daarbij maak ik indien wenselijk gebruik van een Omega 3 en vitamine K2/D3 bloedtest. Je krijgt inzicht in jouw Omega 3 vetzuurstatus en ook jouw vitamine K2 en D3 waarden in het bloed kan worden gemeten. Vervolgens geef ik passend advies.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? De telefonische kennismaking is kosteloos of kom geheel vrijblijvend langs tijdens een van de inloopspreekuren.
Een afspraak inplannen kan via www.anneloespoppes.nl / info@anneloespoppes.nl of telefoonnummer 0610783112

 

Irene Bergshoeff- VoetreflexPlus therapeut bij VoetreflexPlus Irene

Heerlijk ontspannen, even tijd voor jezelf en een luisterend oor. Lekker liggen met mooie muziek op de achtergrond en intussen genieten van een VoetreflexPlus massage. Veel mensen ervaren stress in het dagelijks leven en hebben het gevoel vooral veel te “moeten”. Een moment ontspannen kan dan een weldaad zijn maar ook een noodzaak.
Langdurige stress sloopt het lichaam. Het kan leiden tot bijvoorbeeld slecht slapen, verhoogde bloedsuikerwaarden, hart- en vaatziekten en opslag van vet rondom je middel (een buikje). Een VoetreflexPlus massage kan het lichaam helpen om het evenwicht te herstellen.

VoetreflexPlus is echter nog zoveel meer. Het is een combinatie van het stimuleren van de drukpunten onder de voeten en de meridianen (energiebanen) op de onderbenen en -armen en eventueel gericht voedingsadvies waarvan de effecten elkaar ondersteunen en aanvullen. Het kan dan ook bij meerdere klachten worden ingezet, denk aan darmklachten, hoofdpijn maar ook bijvoorbeeld verminderde weerstand of rugklachten. Aan de hand van de klachten wordt een behandelplan opgesteld met daarin ook energetische massages met aandacht voor de emotie die achter een klacht kan zitten. Elke behandeling stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam, hoe mooi is dat!

Nieuwsgierig geworden? Meer informatie vind je op mijn website www.voetreflexplusirene.nl en bij vragen kun je natuurlijk altijd bellen of mailen: 06- 29 402 743 of info@voetreflexplusirene.nl