Wellness Centrum Noord-Holland

Voor een goed, gedegen advies en een op gezondheid en preventie gerichte behandeling of consult ben je welkom bij;
Irene Bergshoeff, Laurée Sine, Anneloes Poppes, Elvira Lieffering en Barbera van der Steen..

Wij verlenen behandelingen en consulten gericht op de algehele gezondheid, waaronder massage/voetreflexbehandelingen, holistische therapie, orthomoleculair voedingsadvies en counseling, stoelmassage op basis van Shiatsu, familieopstellingen en healing.

Wij hebben onze specialisaties en kwaliteiten gebundeld om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn op het gebied van de algehele gezondheid en ontspanning.

Ons doel is om klachten te verminderen, te verhelpen en nog belangrijker, te voorkomen. Onze visie over gezondheid is om balans tussen gezonde voeding, ontspanning en beweging te creëren.

Voordelen gezondheidsteam bij De Boer Sport, Health, Wellness:

 • Professionele en goede samenwerking therapeuten
 • Persoonlijke, informele sfeer
 • Gratis parkeren en makkelijk te bereiken
 • Airco, lichte en fijne praktijksfeer

Wellness Centrum Noord Holland helpt en begeleidt je naar een gezonder en vitaler leven.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak:
www.wellnesscentrumnoordholland.nl

Laurée Sine - Kristallicht therapie / Natuurgeneeskundig therapeut / Massage

Voor jou als (jong)volwassene:

 • Ben je op zoek naar ontspanning of zit je al een tijdje niet lekker in je vel?
 • Heb je het idee dat je wordt geleefd en dat je niet meer weet waar jij blij van wordt?
 • Ben je voor jouw gevoel aan het worstelen door het leven en mis je hierin jouw zelfvertrouwen?
 • Voel je dat het tijd is om inzichten over jezelf te verkrijgen en daardoor weer het geluk aan je zijde te ervaren?
 • Wil jij oud zeer loslaten en weer voluit stromen in jouw eigen energie?
 • Wil jij meer leven in liefdevolle verbinding met jezelf?

Voor jou als ouder:

 • Zie jij dat jouw kind met frustratie rondloopt die het niet kwijt kan?
 • Weet je als ouder niet (meer) hoe je jouw kind kan helpen om met zijn/haar emoties om te gaan?
 • Gun je jouw kind dat het weer lekker en vol zelfvertrouwen in zijn/haar vel gaat zitten?

Ik ben er voor jou/jullie! Mijn naam is Laurée Sine en het is mijn passie en levenswerk om mensen weer gelukkig te laten zijn met hun lichaam en geest. Voel je welkom bij mij in de praktijk als je tussen de 0 en 99 jaar bent. Voor een inspirerende sessie, een ontspannende en/of reinigende massage, een kristal licht sessie: maak een afspraak met mij zodat we samen kunnen kijken welke van mijn sessies het beste bij je past.

Meer lezen kan via www.wellnesscentrumnoordholland.nl – of mail info@wellnesscentrumnoordholland.nl of lauree@laureesine.nl of bel 0640809675.
KvK: 37160532 / Praktijk nr: 11695 / AGB code: 90032758

Anneloes Poppes Gezondheidsadvies

Orthomoleculair suppletie en voedingsdeskundige

Wil jij je energieker voelen? Heb je last van vermoeidheid ondanks dat je regelmatig sport en goed op je voeding let? Slaapproblemen? Darmproblemen? gewrichtsproblemen? Wil je graag afvallen maar het lukt maar niet? Ervaar je veel stress? Of heb je al langer chronische klachten? Slik je medicijnen maar ondervind je daar nare bijwerkingen van? En heb je het gevoel dat dit op een andere manier opgelost kan worden?

Anneloes Poppes gezondheidsadvies ondersteunt jou bij het verminderen van uiteenlopende klachten en helpt je naar een gezonder en vitaler leven. Dit doe ik middels advies en begeleiding op het gebied van voeding, beweging en stressmanagement als aanvulling op of in plaats van reguliere zorgverlening.

Ik maak gebruik van de orthomoleculaire geneeswijze, die uitgaat van de helende kracht van écht gezonde voeding en voedingssupplementen.
Orthomoleculair voedingsadvies is erop gericht de gezondheid te bevorderen en/of ziekteprocessen te herstellen. De behandeling heeft tot doel om de lichaamscellen (onze bouwstenen) te voorzien van optimale hoeveelheden vitamines, mineralen, aminozuren, antioxidanten, vetzuren en andere noodzakelijke voedingsstoffen. Indien nodig adviseer ik je om hoogwaardige supplementen toe te voegen aan je voedingspatroon om het herstel te bevorderen en je gezondheid te verbeteren. Daarbij maak ik indien wenselijk gebruik van een Omega 3 en vitamine K2/D3 bloedtest. Je krijgt inzicht in jouw Omega 3 vetzuurstatus en ook jouw vitamine K2 en D3 waarden in het bloed kan worden gemeten. Vervolgens geef ik passend advies.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? De telefonische kennismaking is kosteloos of kom geheel vrijblijvend langs tijdens een van de inloopspreekuren.
Een afspraak inplannen kan via www.anneloespoppes.nl / info@anneloespoppes.nl of telefoonnummer 0610783112

 

Irene Bergshoeff- VoetreflexPlus therapeut bij VoetreflexPlus Irene

Heerlijk ontspannen, even tijd voor jezelf en een luisterend oor. Lekker liggen met mooie muziek op de achtergrond en intussen genieten van een VoetreflexPlus massage. Veel mensen ervaren stress in het dagelijks leven en hebben het gevoel vooral veel te “moeten”. Een moment ontspannen kan dan een weldaad zijn maar ook een noodzaak.
Langdurige stress sloopt het lichaam. Het kan leiden tot bijvoorbeeld slecht slapen, verhoogde bloedsuikerwaarden, hart- en vaatziekten en opslag van vet rondom je middel (een buikje). Een VoetreflexPlus massage kan het lichaam helpen om het evenwicht te herstellen.

VoetreflexPlus is echter nog zoveel meer. Het is een combinatie van het stimuleren van de drukpunten onder de voeten en de meridianen (energiebanen) op de onderbenen en -armen en eventueel gericht voedingsadvies waarvan de effecten elkaar ondersteunen en aanvullen. Het kan dan ook bij meerdere klachten worden ingezet, denk aan darmklachten, hoofdpijn maar ook bijvoorbeeld verminderde weerstand of rugklachten. Aan de hand van de klachten wordt een behandelplan opgesteld met daarin ook energetische massages met aandacht voor de emotie die achter een klacht kan zitten. Elke behandeling stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam, hoe mooi is dat!

Nieuwsgierig geworden? Meer informatie vind je op mijn website www.voetreflexplusirene.nl en bij vragen kun je natuurlijk altijd bellen of mailen: 06- 29 402 743 of info@voetreflexplusirene.nl

Elvira Lieffering - Shiatsu therapeut bij Stoelshiatsuvoorwelzijn

Stoel shiatsu massage brengt je in contact met je lijf, waardoor je makkelijker in contact kan komen met je eigen wijsheid.

In 2009 heb ik de drie jarige hbo opleiding tot Shiatsu therapeut gevolgd. Het is mijn passie om een stoel massage op basis van Shiatsu (drukpunt massage) te geven. Ik werk vanuit de kennis van mijn opleiding, gecombineerd met mijn innerlijk weten.

Shiatsu werkt met de meridianen, onze energiebanen in ons lichaam. Het is een manuele behandelmethode die vermoeidheid verlicht en het natuurlijk zelfhelend vermogen van het lichaam stimuleert, waardoor klachten kunnen verdwijnen, lichaam en geest ontspannen. Een snelle krachtige werking om te ont stressen en te ontspannen.

Deze vorm van masseren is eeuwen oud en wordt ook wel acupunctuur zonder naalden genoemd. Door de druk die uitgeoefend wordt op het lichaam beïnvloed je de meridianen, de energiestroom in de lichaam. Het zorgt tevens voor stimulatie van de bloedcirculatie. Shiatsu is ontspanning en tegelijk in balans komen.

De stoel shiatsu massage is laagdrempelig en kan door makkelijk zittende kleding heen gegeven worden. Goed in combinatie met sporten, yoga of na het werk!

Naast massage kunnen er oefening in mindfulness meegegeven worden of zijn er misschien affirmaties die van toepassing zijn op jou. Stoel shiatsu massage brengt je in contact met je lijf, waardoor je makkelijker in contact kan komen met je eigen wijsheid.

Voel je welkom en ervaar, maak een afspraak via whatsapp of via mail!

Voor meer informatie, breng een bezoekje aan mijn website: www.stoelshiatsuvoorwelzijn.nl

Elvira Lieffering Shiatsu therapeut
Praktijk: Dobber 9 1713 GK Obdam
stoelshiatsuvoorwelzijn@ziggo.nl
whatsapp 0642051243
KVK: 85720631

Barbara van der Steen - Familieopstellingen en healing

Familie opstellingen

Tijdens een familieoptelling kun je inzicht krijgen over problemen in relaties, over patronen die je steeds in je leven tegenkomt, onverklaarbaar verdriet, of vastlopen in bepaalde situaties zoals op je werk. Je krijgt inzicht in eventuele verstrikkingen binnen je familiesysteem, sta je op de juiste plek als kind van je ouders of ten opzichte van je broers/zussen. Draag je een last die niet van jou is? Wat kun je eraan doen om daar verandering in te brengen?

Tijdens een familieopstelling kom je snel tot de kern van je vraag. Wat kan dan een vraag zijn denk je misschien. In principe alles waar je tegenaan loopt bijvoorbeeld:

• Waarom kan ik geen nee zeggen
• Ik ben altijd zo onzeker waar komt dat vandaan
• Waarom vind ik het zo moeilijk om relaties te onderhouden
• Hoe komt het dat ik steeds vastloop in mijn hoofd
• Waarom ben ik een pleaser
• En nog veel meer……

Ik werk vooral met individuele opstellingen dit doen we buiten in het bos of de duinen. We beginnen met een wandeling om jouw vraag duidelijk en helder te krijgen en vervolgens gebruiken we voorwerpen die we tegenkomen of kaarten tijdens de opstelling om inzicht te krijgen in jouw vraag en wat eventuele vervolgstappen zouden kunnen zijn.

Healing

Ook kun je bij mij terecht voor een healing.

Een healing ondersteund je bij…

• Het ervaren van meer rust en balans in jezelf
• Zorgen dat je je weer energieker voelt
• Jouw innerlijke processen, zodat de weg vrijgemaakt wordt om nieuwe en volgende stappen te zetten
• Het oplossen van blokkades en overtuigingen
• En nog veel meer…

Ook de combinatie van een familieopstelling en een healing geeft goede resultaten. De healing helpt je om de inzichten die je krijgt tijdens de opstelling te integreren.
Voor meer informatie kun je kijken op mijn website www.jouwnatuurkracht.nl