Zo snel mogelijk van je vakantiekilo’s afkomen?

Check deze programma’s om in enkele weken in shape te komen.

Herkenbaar? Vóór de zomervakantie was je lekker aan het sporten en je voelde je je best fit. Maar toen stond de vakantie voor de deur. Verruilde je de sportschool steeds vaker voor het terras. Genoot je van gezellige barbecue avondjes en dronk je ook vaker alcohol dan je je voorgenomen had. Het resultaat? Een paar extra vakantiekilo’s, kleding die strakker begint te zitten en je voelt je ook niet meer zo fit als voor de zomervakantie. Des te sneller je weer begint met trainen in combinatie met gezond eten, des te sneller ben jij verlost van die extra kilo’s.
We bieden verschillende programma’s aan om af te vallen en weer lekker in je vel te zitten. Ze bestaan allemaal uit een combinatie van bewegen en voedingsadvies. Welk programma voor jou het meest geschikt is? Maak zelf je keuze hieronder.

Fit Challenge: Al jaren hét recept om snel en verantwoord af te vallen. Gedurende 8 weken ga je minimaal drie keer per week sporten (van fitness tot fitboksen en van cardiocircuittraining tot Power Pump). Daarnaast krijg je voedingsadvies van consulent Sylvia met een individueel voedingsadvies. Ook ontvang je recepten en plannen we weeg- en meetmomenten in.

Lees hier hoe oud deelnemer Saskia de Challenge heeft ervaren: ‘Dankzij de op mij afgestemde coaching, mooie en afwisselende menu’s en trainingsschema’s heb ik mooie resultaten kunnen behalen. Zonder het enthousiasme en de support van Sylvia was bij mij de knop niet omgegaan. Zeker een aanrader.’

Start: 5 september.

Klik hier voor meer informatie.

 

Nieuw: After Summer Refresh: Een geweldig programma om in slechts vier weken in shape te komen. De sportactiviteit is bij dit programma Crosstraining. Dit ga je drie keer per week onder begeleiding doen. Daarnaast ontvang je voedingsadvies van voedingsdeskundige Barbara.

Trainer Elroy licht toe: ‘Crosstraining is een geweldige activiteit waarbij iedereen op zijn eigen niveau kan meedoen. De combinatie van gewichtheffen, cardio en gymnastiek zorgen voor een hoge vetverbranding en het snel verbeteren van je uithoudingsvermogen. Ga je daarnaast ook serieus met de voedingstips van Barbara aan de slag dan zul je versteld staan van wat je in 4 weken al kunt bereiken.’

Start: 5 september.

Klik hier voor meer informatie.

 

Sportvasten: Dé methode om je lichaam te laten switchen van een suiker- naar een vetverbranding. In deze 10-daagse trainingsmethode wordt er wat gevraagd van je doorzettingsvermogen, maar de resultaten mogen er zijn:
– gewichtsverlies 4-6 kg bij mannen, 2-4 kg bij vrouwen
– minder buikvet
– meer energie
– conditieverbetering (mannen 14% en vrouwen 9%)
– een beter duurvermogen en sneller herstel
– maar vooral geen SUIKERverslaving meer!

Lees hier de ervaring van Sandra omtrent Sportvasten: ‘Onder leiding van Freek ging ik 10 intensieve dagen Sportvasten. Ik ben erg tevreden met het resultaat: meer energie, betere balans in mijn voeding, suiker behoefte en het snaaien was weg, sportprestaties verbeterden en wat kilo’s eraf. Zelfs nu maanden later heb ik nog steeds profijt van het sportvasten.’

Je kunt starten op elk gewenst moment.

Klik hier voor meer informatie.

 

Zo snel mogelijk van je vakantiekilo’s afkomen?