Programma's en workshops

Van de IJsbad Experience tot Healthy New Year en van het Ultieme Afslankprogramma tot Hypertrofie. Welke uitdaging ga jij in het nieuwe jaar aan?

Het hele jaar door bieden wij naast onze vaste lessen een scala aan leuke workshops en programma’s. Zo helpen wij je bij het bereiken van jouw doelen. Of dit nu een gezondere leefstijl is, meer zelfvertrouwen, meer spiermassa of juist wat gewicht verliezen. Hieronder vind je ons aanbod.

Wil jij samen met een team van professionals eindelijk blijvend af van je overgewicht? Gedurende 3 maanden ga jij lekker fanatiek aan crosstraining doen én krijg je online voedingsadvies op maat. Wij zorgen ervoor dat jij gemotiveerd blijft en samen werken we toe naar een mooi resultaat. Beter kun je het nieuwe jaar niet beginnen!

Bewegen: 3 maanden crosstraining (3 keer per week) onder leiding van onze Crosstraining instructeurs: Barbara, Elroy, Luna en Athena.
Crosstraining is een fantastische activiteit om in korte tijd je kracht en uithoudingsvermogen flink te verbeteren. De lessen zijn erg afwisselend en te volgen op elk niveau.

Voeding: Online voedingsprogramma, waarbij voedingsconsulent Barbara (van Venba) je leert om gezond(er) te eten.

 • Intakeformulier
 • Hoeveel macros eet je en welke?
 • Eetschema van 12 weken
 • Uitgangspunt: lekker blijven eten met een duidelijke structuur
 • Meer energie
 • Vet% verlagen
 • Centimeters verliezen
 • Wekelijkse feedback via mail
 • Antwoord op vragen via App (binnen 48 uur)
 • Om de week foto sturen voor progressie

Start: op ieder gewenst moment

Kosten: € 119,50 per maand (Note: heb je al een crosstraining abonnement dan kun je dit tijdelijk stopzetten)

Het is ook mogelijk om voor drie maanden alleen het online voedingsprogramma af te nemen. Dit kost 49,50 per maand.

AANMELDEN

Al jaren een groot succes: de Fit Challenge! Gedurende 8 weken ga jij resultaatgericht trainen en krijg je voedingsadvies onder deskundige begeleiding.

Bewegen: Dit is inclusief een onbeperkt abonnement bij Sportstudio De Boer. Je gaat minimaal 3x per week sporten en kunt zowel deelnemen aan onze groepslessen als vrije fitness.

Voeding: Onder leiding van voedingsconsulent Sylvia Kolijn krijg je een individuele voedingsanalyse + voedingsadvies (een eetschema in de eerste en vijfde week) + 20 recepten voor ontbijt, lunch en diner + wekelijks weeg/meetmomenten van gewicht, spiermassa, vetpercentage, visceraal, vochtgehalte en worden de middel en heupen gemeten.

Na-traject: Als vervolg op de 8-weekse Challenge kan je ervoor kiezen om extra begeleiding te blijven krijgen. Meer informatie over de mogelijkheden en kosten hiervoor volgen tijdens de Challenge.

Kosten voor het totaalprogramma:
Leden: € 95,- | Niet leden: € 145,-

Starten: op ieder gewenst moment

AANMELDEN
GoFit22

In samenwerking met René Valk, Wim Hof method certified instructor, organiseren wij op zaterdag 1 april deze IJsbad experience met als belangrijkste thema’s: gezondheid, weerstand, energie en stress. René Valk wordt onderdeel van de groep en neemt je mee op inspiratietocht. Met aandacht voor ademhalingstechnieken, koude training, beweging en mentale fitheid. Waardevol zijn voor elkaar. Vind rust en leer hoe je je mentale en fysieke kracht kunt vergroten. Kortom, een heerlijke (ijskoude) training!

IJsbad Eperience

Programma:

 • Kennismaking
 • Theorie
 • Beweging
 • Ademhalingsoefeningen
 • IJsbad
 • Reflectie en evaluatie

Datum: zaterdag 1 april 2023
Duur: 13.00-18.00 uur
Kosten: 85,00 incl. koffie/thee

Aanmelden kan via de button onderaan dit item.

Even voorstellen

Mijn naam is René Valk (1972), geboren en getogen in Alkmaar en vanaf 1998 woon ik in de gemeente Langedijk. Daar woon ik naar alle tevredenheid met mijn vriendin en twee dochters. Als ze op de lagere school vroegen wat wil je later worden, dan zei ik altijd…”vuilnisman”. Dat leek mij fantastisch, achter die grote wagen hangen en lekker bezig zijn.

Mijn droom is uitgekomen! Vele jaren heb ik dat gedaan als vakantiebaantje en het was alles wat ik er van had verwacht. Naarmate je ouder wordt stel je je doelen bij. Toen ben ik in de bouw beland waar ik een prachtige kantoorbaan uitoefende. Van daar uit samen met collega’s een eigen bedrijf gestart en dat groeide in hoog tempo door tot een marktleider op het gebied van composieten in de bouw.

Het heeft me altijd gefascineerd wat mensen kunnen bereiken en dan bedoel ik in de breedste zin van het woord. Geestelijk, fysiek en interactie onderling. Waarom lukt het de een wel en de ander niet? Door middel van sport kwam ik in aanraking met zwemmen in de winter en werd meteen geraakt door wat er dan met je gebeurt, zowel mentaal als fysiek.

Voor mij is het de beste manier als dingen geleidelijk veranderen, er mee bezig zijn is mooier dan zo snel mogelijk je doel bereiken. Als mijn doel in zicht komt verzet ik het gewoon weer een eindje verder weg.

Dus zeg ik: Adem in, leef je uit!

Namens Wim, Innerfire en mijzelf, stay Happy, Strong and Healthy!

Aanmelden

De MELT-methode® is een vorm van zelfbehandeling waarmee je jezelf bevrijdt van allerlei klachten, zoals:

 • niet goed kunnen doorslapen
 • chronische pijn
 • stijfheid in je lijf

Drie keer per week 10 minuten aan MELT doen is al genoeg om vastzittende spanning in je lijf  op te lossen en je weer fit te gaan voelen.

Je kent wellicht de harde foamrollers waarbij je de spieren een triggerpoint massage geeft. MELT is echter totaal anders. De speciale MELT foamroller is zacht, net als de MELT balletjes. De MELT-technieken komen oorspronkelijk uit diverse massage therapieën, die je nu op jezelf kunt toepassen. En het voelt nog eens heel prettig ook!

Bij MELT doe je oefeningen waarmee je de kwaliteit van je bindweefsel verbetert, wat je pijn en stijfheid vermindert. Bovendien helpt het je (sport)prestaties te verbeteren.

De speciale balletjes en rollers zorgen dat je bindweefsel weer soepel wordt, wat je ervaart als een prettig gevoel in je lijf. De oefeningen die je je klachten helpen verminderen zijn altijd onder je pijngrens. Ze optimaliseren de werking van je spieren, je bindweefsel en je zenuwstelsel!

Onderzoek heeft aangetoond dat de MELT oefeningen de gezondheid van je bindweefsel bevordert en dat ze zorgen voor een gebalanceerd zenuwstelsel. Beide zijn nodig als je je vitaal wilt voelen en pijnvrij wilt leven.

Het effect van de MELT oefeningen voel je direct al in je eerste sessie. Dat geldt voor 90 % alle deelnemende cursisten!

Het doel van MELT is het verbeteren van het zelfherstellend vermogen van je lichaam. De oefeningen verlichten je pijn op een natuurlijke manier doordat je de onderliggende oorzaak van chronische pijn aanpakt!

Voor wie is deze workshop geschikt?

 • voor een ieder die pijnvrij wil leven en het verouderingsproces in je lichaam wil vertragen
 • als je geblesseerd bent
 • zittend werk doet
 • last hebt van chronische pijnklachten
 • herstellende bent van een operatie

Inhoud van de workshop

De workshop duurt van 10.00 tot 15.00 uur. In de ochtend krijg je uitleg wat de functie van de fascia is en ga je voelen hoe je met speciale oefeningen voor handen en voeten direct verschil ervaart in je lenigheid, je kracht en je balans. In het 2e deel van de workshop wordt er meer gebruik gemaakt van de speciale melt rollen en gaan we daar oefeningen mee doen die ook effect hebben op het versterken van je balans. Tot slot komen oefeningen aan bod die bijvoorbeeld helpen bij rugklachten en het verminderen van eventueel aanwezige cellulitis.

Kosten

€ 90,00 p.p. incl 9% BTW

 • incl. koffie/thee
 • je dient zelf voor de lunch zorg te dragen
 • 10% korting op aanschaf materialen na afloop
 • er is plek voor maximaal 16 personen

Start: zondag 4 juni

Sportvasten is een 10-daagse trainingsmethode die dwingt de stofwisseling structureel over te schakelen van suiker- naar vetverbranding wat resulteert in:

 • gewichtsverlies 4-6 kg bij mannen, 2-4 kg bij vrouwen
 • minder buikvet
 • meer energie
 • conditieverbetering (mannen 14% en vrouwen 9%)
 • een beter duurvermogen en sneller herstel
 • maar vooral geen SUIKERverslaving meer!
play

Kosten Sportvasten
Voor leden: € 195,-

Voor niet-leden: € 235,-

Je kunt starten op elk gewenst moment.

Wat is Sportvasten?
Sportvasten is een combinatie van vasten (minimale koolhydraat inname) en fanatiek sporten, waarmee je een zogenaamde metabolic switch bereikt. De gedachte hierachter is dat door op een vrijwel lege maag te sporten je lichaam je koolhydraatreserves opmaakt. Zodra deze ‘op’ zijn ga je vet verbranden. Door dit gedurende tien dagen te doen worden je spieren en lever getraind om voortaan bij inspanning vet in plaats van suiker te gebruiken. En of het afzien is? Het merendeel van de deelnemers vindt Sportvasten goed te doen en is razend enthousiast over de positieve resultaten zoals een fit gevoel, meer energie en afname in zowel centimeters als gewicht.

Hoe werkt het?
Veel mensen eten dagelijks veel te veel koolhydraten en dan met name snelle suikers (snoep, frisdrank, witte graanproducten, cruesli). Wanneer je vervolgens gaat sporten gaat je lichaam als eerste deze suikers verbranden. Aan het verbranden van vetten komt je lichaam vaak niet eens toe. Wil je (blijvend) afvallen en gezonder leven dan zal je minder koolhydraten moeten eten en meer eiwitten en goede vetten. Daarnaast is het van belang dat je regelmatig en goed gaat bewegen. Om je lichaam over te laten gaan van suiker- naar vetverbranding kun je een speciale kuur volgen die Sportvasten wordt genoemd. Hoewel je door Sportvasten gewicht zult verliezen is het geen dieet. Het is een trainingskuur van tien dagen, waarin je zowel sport als vast en daarnaast voedingssupplementen gebruikt. Door deze uitzonderlijke combinatie wordt de vetstofwisseling gestimuleerd en de suikerstofwisseling vertraagd. Hierdoor zullen je sportprestaties verbeteren (een verhoogde vetverbranding zorgt er namelijk voor dat je inspanningen langer volhoudt), herstel je sneller, voel je je fitter en vitaler en neemt je behoefte aan zoetigheid af.

Make the Switch
De eerste drie dagen eet je minder dan normaal, om je lichaam voor te bereiden op het vasten. Tijdens de vastendagen drink je maximaal drie glazen vruchtensap plus thee, water en koffie naar wens. De laatste vier dagen bouw je je voeding weer langzaam op. Iedere dag train je 20 tot 30 minuten op een hoge intensiteit. De supplementen die je tijdens de kuur inneemt helpen het hongergevoel te verminderen en je lichaamscellen de switch te maken van suiker- naar vetverbranding.

Resultaten
Na het doen van een sportvastenkuur is er bij vrouwen een gemiddeld blijvend gewichtsverlies van 2 tot 4 kilogram en een buikomtrek afname van 3 tot 5 cm. Bij mannen is dit 4 tot 6 kilo duurzame gewichtsafname en een verminderde buikomtrek van 4 tot 7 centimeter. Daarnaast is er een grote groep mensen waarbij het cholesterol en de bloeddruk daalt en het uithoudingsvermogen (Vo2max) met 15% stijgt.

Onze Sportvastencoach is Freek de Boer, wil je meer informatie over Sportvasten stuur Freek dan een WhatsApp: 06-22944070 of een mailtje te sturen naar info@sportstudiodeboer.nl

AANMELDEN