Fysiotherapie

Profess fysio

Profess Fysio is een contractvrije fysiotherapiepraktijk met diverse specialisaties, waar de klant centraal staat in zijn eigen herstelproces. Door de langere behandeltijd dan bij andere fysiotherapiepraktijken (40 minuten) kan er uitgebreider de tijd genomen worden voor de behandeling en de klant. Direct aan de slag op de eerste afspraak, een eerlijk advies en niet meer behandelen dan nodig. Dat is waar wij voor staan. Profess Fysio is gespecialiseerd in zowel acute als langdurige chronische klachten. Profess Fysio biedt naast behandelingen ook Fysio-Fitness aan, onder begeleiding van een fysiotherapeut optrainen naar zelfstandig sporten binnen De Boer Sport, Health, Wellness!

Fysio-Fitness
Heeft u klachten waardoor u momenteel niet in staat bent om zelfstandig te trainen/personal training of small-group trainingen te volgen maar zou u dit wel graag willen? In de Fysio-Fitness trainingen werken we gedurende 3 maanden aan uw kracht/conditie om wèl mee te kunnen doen met de reguliere fitness!
Onder begeleiding van een fysiotherapeut gaat u in groepen van maximaal 5 personen aan de slag om sterk en fit te worden. Het streven is om na 3 maanden door te kunnen stromen naar small-group trainingen, personal training of zelfstandig fitness bij De Boer Sport, Health en Wellness.

Prijzen Fysio-Fitness
Leden De Boer Sport, Health, Wellness: €12,- per training (1 uur)
Niet-leden: €15,- per training (1 uur)
Bekijk hier het volledige tarievenoverzicht van De Boer Sport, Health, Wellness incl. de ‘add-on Health’ voor fysio fitness.

(Gratis) Check-Up
Heeft u klachten voor of tijdens het sporten? Kom langs op het inloopspreekuur voor een gratis checkup! Neem voor het maken van een afspraak contact op met Ivar: 0623395231 of ivar@profess-fysio.nl

Kijk voor meer informatie op: www.profess-fysio.nl