Breathing class, Wim Hof methode

Onder leiding van gecertificeerd WHM Instructeur René Valk leer je de krachtige Wim Hof ademhaling methode te ervaren. Ontdek hoe jij jouw ademhaling kunt gebruiken om lichaam en geest te optimaliseren.

De sessie begint met een korte inleiding over de Wim Hof-methode en zijn drie pijlers: adem, kou en toewijding. De instructeur bespreekt kort de veiligheidsaspecten die gedurende de sessie van kracht zijn en de eventuele effecten die je tijdens de sessie kunt ervaren. Daarna worden de basis elementen van de WHM-ademhalingstechniek uitgelegd. Je brengt dan je bewustzijn naar lichaam en ademhaling gedurende verschillende rondes van WHM-ademhaling. De instructeur begeleidt je tijdens de sessie. De sessie eindigt met een korte meditatie.

Datum workshop: volgt
Tijd: 16.00-17.00 uur
Kosten: 25,00
Aanmelden: via het formulier onderaan de pagina

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop is voor iedereen geschikt, maar vereist wel een basisgezondheidsniveau. Uit voorzorg raden wij deelname af tijdens de zwangerschap of als je epileptisch bent. Mensen met cardiovasculaire problemen of andere ernstige gezondheidsproblemen moeten altijd een arts raadplegen voordat ze met de Wim Hof-methode beginnen.

Programma

Hoewel er altijd een basis opzet is van het programma, is, ‘geen programma’ een Wim Hof Method-mantra. Om het programma het beste te ervaren nodigen we je uit om met een open geest en zonder verwachtingen mee te doen. De begin- en eindtijden die worden vermeld zijn onder voorbehoud.

Wat neem je mee?

 • Je motivatie waarom je dit wilt doen
 • Comfortabele kleding en warme sokken
 • Een muts of pet om je hoofd warm te houden

We adviseren je om voor de workshop licht of helemaal niets te eten.

Aanmelden:

  Naam*

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  Telefoon*

  E-mail*

  Geboortedatum* dd-mm-jjjj

  Aankruizen of je lid of niet-lid bent*

  lidniet-lid

  IBAN rekeningnummer* (graag invullen zonder spaties)

  Automatische incasso

  Ja, ik verleen eenmalig machtiging voor automatische incasso van het hierboven ingevulde IBAN rekeningnummer

  Eventuele toelichting of opmerkingen