Trainers

Anja de Raad

Spinninginstructrice

Ik ben een sportieve vrouw en woon in Alkmaar. Sinds 2006 ben ik verslingerd geraakt aan spinning en ben dat jaar ook als instructrice gestart. Het doel wat ik wil bereiken met mijn lessen is om mensen een goede work-out te bieden en tegelijkertijd te laten genieten van goede muziek. Ik vind het heerlijk om op zoek te gaan naar muziek waarmee ik een goed gebalanceerde les kan maken, waarbij alle aspecten van spinning aan bod komen. Ik kijk er naar uit om met u bij Sportstudio De Boer te genieten van spinning.

Celine Roozendaal

Pilates en Fresh balance docente

Ik ben Celine Roozendaal uit Broek op Langedijk. Ik ben afgestudeerd aan de Utrechtse dansacademie als docent dans en uitvoerend danser. Daar werd ik opgeleid in jazz, modern en klassiek ballet. Ik kwam daar ook in aanraking met pilates. Ik vond het zo interessant om op een andere manier je lichaam te leren ontdekken en te leren kennen dat ik daar vorig jaar mijn stage van wilde maken om zo meer over pilates te leren en te weet te komen. Ik heb deze stage gedaan bij Antoinet de Jong. Daar heb ik het zo naar mijn zin gehad en onwijs veel geleerd, dat ik dit wilde blijven doen. Sinds kort geef ik ook Fresh Balance. Ik krijg zo’n fijne energie van mijn les. Ik wil dat jullie ook zo de deur uit lopen bij Sportstudio de Boer. Met een fijn gevoel en een fijne energie.

Connie Brouwer

Fitnessinstructrice en spinninginstructrice

Ik ben Connie Brouwer, woon in Heerhugowaard en heb een zoon van 18.
Na 18 jaar werkzaam geweest te zijn bij de politie Amsterdam-Amstelland in diverse administratieve functies heb ik besloten om in 2000 van mijn grote hobby mijn werk te maken. Vanaf die tijd heb ik bij verschillende sportscholen gewerkt. Ik verrichte daar voornamelijk bar/balie diensten en administratieve werkzaamheden. Ik heb mijn diploma’s gehaald voor Power Pump en Power Yoga. Ik heb daar een aantal jaren les in gegeven en ben nu actief als fitnessinstructrice en geef op woensdagochtend om 09.45 uur spinning.
In 2013 kwam mijn grootste droom uit wat werk betreft, een eigen sportschool beginnen. Bij Basic Fun Sports deed ik de hele bedrijfsvoering, maar was ook vaak achter de receptie te vinden. Inmiddels is Basic Fun Sports samen gegaan met Sportstudio De Boer en zet ik samen met Freek de Boer mijn werkzaamheden voort.

Het leuke van werken in een sportschool en met sportende mensen is dat ze komen om goed en lekker bezig zijn maar ook komen om hun “dingetjes” met je te delen. Ik hoop daarom ook nog heel lang in de sportwereld werkzaam te kunnen blijven.

Corine van der Molen

Spinninginstructrice

Mijn naam is Corine van der Molen en ik woon in Hoorn. Daar heb ik mijn eigen bedrijf “ Hoorn in Balans” waarin ik werkzaam ben als Coach cognitieve therapie, docent Yoga & Pilates en geef ik Japanse hoofd- gezichtsmassage – Balans (bewustzijn) massages en Cupping. Diverse methodes om de fysieke en mentale gesteldheid in balans te herstellen, te creëren en te behouden.
Vanaf 1999 ben ik allroud Sportinstructeur. Dans ,Spinning, Bodybalance, Bodyshape, Yoga, Pilates, Combitrainingen, Pump, kortom in vele lessen kan je mij tegen komen. Heel divers en alles even leuk. Deelnemers motiveren en inspireren door middel van variatie, uitdaging en enthousiasme.
Mensen aanzetten tot bewegen en inzicht meegeven hoe elke vorm van sport in je voordeel kan werken en kan bijdragen in herstel, conditie en meer. Diverse bewegingsvormen en opties aanbieden die bij de deelnemer passen. Met z’n allen een geweldige workout neer te zetten en een leuke interactie met de groepen aan te gaan maakt het dat ik mijn werk nog altijd met veel plezier doe. Ik heet je van harte welkom in mijn les.

Daniëlle Zwagerman

Allround groepslesinstructrice

Mijn naam is Danielle Zwagerman, 25 jaar en woon in Obdam. Ik vind het zelf heerlijk om in de sportschool te sporten en zo ben ik in de mooie wereld van het lesgeven terecht gekomen. Dit is begonnen met Spinnen en daarna verder uitgebreid met onder andere BBB, TBW, Power Pump, Fitnessinstructrice en Bootcamp trainer. Ik vind het super leuk om mensen te motiveren en gezamenlijk alles eruit te halen! Daarnaast heb ik voedingsleer en psychologie gestudeerd en help ik mensen bij het vinden van de juiste voeding om zo hun doelstellingen te bereiken.

Elise Bakker

Streetdance docente

Ik heb mijn dansopleiding op het NOVA college (CIOS) in Haarlem gevolgd en afgerond in juni 2014. Daarna ben ik als freelance dansdocente gaan werken. Ik geef les bij verschillende dans- en sportscholen, in diverse dansstijlen zoals: Jazz, Modern, streetdance/hiphop, klassiek ballet, peuter/kleuterdans en ADV lessen. Mijn eerste dansles was op 6 jarige leeftijd, daarna ben ik nooit meer gestopt met dansen. Ook heb ik vanaf mijn 13de enkele jaren in een hip hop demo team gedanst en met menig wedstrijd meegedaan. Nu dans ik in het Alkmaars showballet, dat met enige regelmaat gevraagd wordt voor optredens en videoclips. Ik heb er super veel zin in om het nieuwe seizoen van start te gaan bij Sportstudio De Boer!

Elly van de Wiel

Fitnessinstructrice

Mijn naam is Elly van de Wiel en ik ben geboren en getogen in Obdam. Ik ben getrouwd en heb een zoon en een dochter. Beide al volwassen en ook woonachtig in Obdam.
Van jongs af aan ben ik veel met sport bezig geweest. Turnen, badminton en dansen. Ik heb meer dan 30 jaar gedanst, klassiek, jazz en moderne dans.
Ik heb bij ATS mijn diploma’s gehaald voor ontspanningsmassage, voetreflex, hotstone en oosterse filosofie massage.
Ik begeleid mensen in de fitness, ik verzorg de Core Workout, stel trainingsschema’s op en motiveer, corrigeer daar waar nodig.

Graciëla Martha

Bodyshape instructrice

Mijn naam is Graciëla Martha, 31 jaar en ik woon in Zwaag. Mijn achtergrond ligt in de financiële dienstverlening en verzekeringen. Ondanks dat ik het altijd wel naar mijn zin heb gehad op m’n werk haalde ik hier niet genoeg voldoening uit, 8 uur op een stoel zitten en een half uur “luchten” is simpelweg niet voor mij weggelegd.
Tijdens mijn zwangerschap heb ik mezelf voorgenomen om alleen nog maar dingen te doen die ik echt leuk vind. Zo gezegd, zo gedaan!
In 2014 heb ik een prachtige dochter op de wereld gezet én ben ik begonnen met het geven van groepslessen. Ik ben begonnen met het geven van steps lessen bij een dansschool in Hoorn en op dit moment geef ik diverse groepslessen op 4 verschillende locaties variërend van steps, bodyshape, B-kick en aerobics.
Ik vind het ontzettend leuk om les te geven en haal hier dan ook veel voldoening uit. Ik vind het leuk om mensen te motiveren en te enthousiasmeren en tegelijkertijd geeft mij dat een heleboel energie! Mijn doel is om iedereen aan het eind van de les een voldaan gevoel te geven… en een beetje spierpijn 😉
Ik hoop je snel een keer te zien tijdens de les!

Laura Murgia

Yoga docente

Mijn naam is Laura en ik geef Hatha yoga volgens de Critical Alignment methode.
Door een chronische auto-immuun aandoening is mijn energie beperkt en belemmert het mijn dagelijkse leven door onder andere gewrichts- en spierpijnen.
Ik ben op zoek gegaan naar een vorm van sport die voor mij ontspanning, kracht en energie oplevert en ik kwam erachter dat yoga mij dit geeft. Ik begon me fitter te voelen, meer ontspannen maar ook bewuster. Ook merkte ik dat mijn lichaam steeds minder stijf werd. Omdat ik steeds enthousiaster werd over yoga en me hierin verder wilde ontwikkelen en verdiepen ben ik In 2015 begonnen met de yogadocenten opleiding bij Yoga instituut Dirk-Jan Lust. Het lesgeven vind ik mooi om te doen, het stelt me in staat om iets heel goeds door te kunnen geven aan anderen. In mijn lessen ligt de nadruk op het bewuste gebruik van de ademhaling in combinatie met het lang aanhouden van een houding, zodat je bewust gaat voelen wat er in het lichaam gebeurt. Verder is een precieze uitvoering van de houdingen van belang. Hiervoor corrigeer/manipuleer ik mijn leerlingen in een yogahouding om ze zo verder te helpen. Iedere week bereid ik een ander thema voor, wat zorgt voor een goede opbouw van de yoga houdingen op de langere termijn en het geeft voldoende afwisseling.
Deze vorm van yoga is toegankelijk voor iedereen, jong en oud!
Ik zie je graag in mijn lessen!

Leonie Dingemans

Spinninginstructrice

Ik ben Leonie Dingemans. Ik werk part-time als stewardess bij de KLM, ik heb twee dochters en woon in Obdam.
Als hobby’s heb ik reizen, wielrennen, mountainbiken en schaatsen. Naast mijn werk geef ik in de wintermaanden schaatsles bij STG Koggenland en bij Duosport op de ijsbaan de Westfries. Sinds januari 2016 is daar spinning bij Basic Fun Sports bijgekomen. Door mijn onregelmatige baan moet ik soms met mijn lessen wisselen of regel ik een vervanger.
Eigenlijk hield ik helemaal niet van binnensporten, maar sinds ik Spinning geef ben ik helemaal om. Echt heerlijk om je een uur op muziek helemaal in het zweet te werken. Vooral als het buiten slecht weer is.

Marieke de Boer-Paardekoper

Allround groepslesinstructrice

Ik ben Marieke de Boer – Paardekooper, getrouwd, (stief)moeder van 3 kinderen en woonachtig in Hensbroek. Qua karaktereigenschappen vind ik mezelf nuchter, sociaal, positief en af en toe een beetje prettig gestoord. Ik heb mijn eigen praktijk als coach voor kinderen, jongeren en ouders en doe dit met heel veel passie en plezier.
Ik heb jaren lesgegeven als gymdocent in het (speciaal) onderwijs, in de sportschool gewerkt als fitnessinstructrice, personal trainer, groepslesdocent, Zumba instructrice én ook nog als conditietrainer en jeugdtrainer bij een plaatselijke atletiekvereniging. Kortom: ik hou wel van bewegen! Ik zie je graag bij een van mijn lessen!

Ria Sier

Yoga Do-in docente

Mijn naam is Ria Sier en ik woon in Broek op Langedijk. Ruim 10 jaar geleden ben ik begonnen met een 4-jarige beroepsopleiding Shiatsu aan de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu in Den Haag. Tijdens deze opleiding ben ik begonnen met de opleiding Do-In instructeur. Yoga/ Do-In is een bewegingsvorm uit Japan. Het mooie van Do-In is dat iedereen mee kan doen. Of je nu oud of jong bent, lenig of iets minder soepel, het maakt niet uit. Je doet wat je kan! Do-In betekent; de weg naar binnen. Door middel van ademhalingsoefeningen, beweging en het bewust worden van wat je doet en voelt,  word je je bewust van je lijf en kan je beter naar je eigen lichaam luisteren. Naast Yoga/ Do-In instructeur ben ik gecertificeerd Les Mills Body Balance instructeur, heb ik een diploma Medische Basiskennis en ben ik gediplomeerd Shiatsu therapeut.

Rina van Schijndel-Knook

Hatha yoga docent

Mijn naam is Rina van Schijndel-Knook en ik ben geboren in 1958. Toen ik in 1981 voor de eerste keer in aanraking kwam met yoga is het zaadje geplant. Toen wist ik wat ik wilde. Toch heeft het een aantal jaren geduurd voor ik aan de opleiding kon beginnen. In 1996 heb ik mijn diploma ontvangen. In de jaren daarna van 1997 tot en met 2007 de specialisaties gedaan. In 2008 ben ik met mijn man Parcival naar Frankrijk vertrokken om daar 10 seizoenen lang onze camping te runnen. Nu sta ik weer te popelen om aan de slag te gaan in mijn ‘oude vak’, yoga en massage, heerlijk om te doen! Ik kijk naar je uit! Omdat ik altijd een nuchtere aardige vrouw ben geweest, komt dat in mijn lessen tot uiting. Dit maakt mijn lessen bijzonder.

Robin Marees

Allround groepslesdocent

Hallo, ik ben Robin Marees en woonachtig in Tuitjenhorn. Ik heb het geluk dat ik van mijn hobby (sporten) mijn beroep heb kunnen maken. verder doe ik aan zaalvoetbal, hardlopen, mountainbiken en racefietsen. Met mijn energieke en enthousiaste manier van denken houd ik ervan om mensen te motiveren en te inspireren om ze naar een volgend level te brengen op sportgebied.
in 2003 heb ik aan het CIOS in Heerenveen gestudeerd en zo ben ik in de sport wereld beland. Na het CIOS ben ik begonnen als sportinstructeur in de gevangenis. Daarna ben ik als fitnesstrainer gaan werken bij Sportcentrum Olympiawaard waar ik meer dan 10 jaar ervaring heb opgedaan.
In die periode heb ik mij verder ontwikkeld als trainer en verschillende cursussen gevolgd zoals Spinning, Bodypump, Gritt, CX en personal trainer.
Mijn motto is no pain no game, dus durf jij de uitdaging aan dan zie ik je in Obdam in de lessen Spinning en Bodypump.

Sascha Buurmeester

Streetdance docente

Als klein meisje begon ik bij een amateurschool met dansen als hobby. Al snel kreeg ik door dat ik van dans mijn passie wilde maken. Ik ging een stapje hogerop, ik volgde de vooropleiding in Alkmaar waarbij ik heel wat verschillende dansstijlen ontdekte. Na mijn middelbare opleiding heb ik in 2014 Cios Dans afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik veel stage gelopen op verschillende dansscholen in diverse stijlen. Dansdocent is altijd al een droom van mij geweest net zoals ontwikkelingswerk doen in een weeshuis in Afrika. Begin 2015 ben ik voor drie maanden in Ghana geweest en heb ik veel met de kindjes daar gedanst. Ik ben werkzaam op verschillende dansscholen. Hier bij Sportstudio De Boer (voorheen Bodyshape) verzorg ik de streetdance lessen op de vrijdag avond met veel passie en plezier!

Sylvia Kolijn

Allround groepslesdocent

Ik ben Sylvia Kolijn, 34 jaar en moeder van een geweldige zoon. Ruim 3 jaar geleden heb ik mijn leven/werk helemaal omgegooid en ben me gaan verdiepen in sport en welzijn. Dit doe ik nog steeds met veel plezier en volle passie. Ik heb verschillende cursussen en opleidingen gevolgd. Van daaruit ben ik groepslessen gaan geven, zoals Power Yoga, BBB, Pump en Pilates.
Ik vind het heerlijk zoals elk mens druk is met leven en dan toch tijd vrij maakt om even aan zichzelf te denken, even zijn/haar hoofd leeg te maken door te komen sporten.
Hier help ik iedereen graag bij in een van mijn lessen, van rustige tot heerlijke up-tempo lessen. Graag zie ik jullie dan ook terug in een van deze lessen.

Personal trainers

elroy-konijn-portret

Elroy Konijn

Personal trainer, sportmasseur, mylogenics practicer, knockout/bootcamp instructeur

Sport is mijn lust en mijn leven. Van jongs af aan stond ik op het voetbalveld en daarnaast ben ik gaan wielrennen en hardlopen. Toen ik op mijn zeventiende in de sportschool terecht kwam was ik direct verkocht en wilde ik daar graag mijn werk van gaan maken.
Ik ben begonnen als fitnessinstructeur en het geven van groepslessen. Inmiddels begeleid ik alweer een aantal jaar mensen met Personal training en heb ik tussentijds diverse cursussen gedaan om mij te blijven ontwikkelen. Naast Personal training verzorg ik ook sportmassage en sinds 2018 Mylogenics.

Ik vind het leuk om met mensen te werken en met mijn kennis samen te werken aan gezonde levensstijl, dit op het gebied van blessure behandeling, voeding en training.

Ik heb een vrolijk en betrokken karakter en vind het belangrijk dat er met plezier getraind wordt en dat we samen jou persoonlijke doelen halen!

Mijn diploma’s:
– Fitvak Fitnesstrainer A
– Fitvak Fitnesstrainer B
– Fitvak Personaltrainer
– Fitvak Aerobicstrainer A
– ATS Opleidingen sportmassage
– ATS Opleidingen triggerpoint massage
– EFAA Opleidingen NASM
– Trainings Essentials LAPT
– Business Essentials LAPT
– Overload Worldwide Mylogenics

Freek de Boer

Personal trainer, Lifestyle coach, Sportvastencoach

Vanaf jongs af aan ben ik met sport en gezondheid bezig. De invloed van sport en voeding op het gedrag en gevoel van mijzelf en de medemens is enorm. Ik heb me dan ook vanuit mijn passie, werkervaring (vanaf het jaar 2000 fulltime in de sport en gezondheidsbranche werkzaam), privé en opleidingen ontwikkeld tot Life Style Coach. Ik ben sociaal, sta voor iedereen klaar, heb altijd een opgewekt karakter, een goed inlevingsvermogen, een vertrouwenspersoon en ga van de kracht en de mogelijkheden van elk mens uit.

 

Mijn diploma’s:

 • CIOS (sportopleiding) met specialisaties: Basis- Gevorderde- en Medische fitnesstrainer
 • Andere opleidingen/cursussen:
  – Master in Clubmanagement
  – National Academie of Sport Medicine/NASM – Personal Trainer (Training)
  – Los Angeles Personal Trainer/LAPT – Personal Trainer
  Specialisaties: Knock out training (kick)bokstrainer, Training, Voeding&Gedragsverandering
  – Sportvastencoach

Mijn specialiteiten:

 • Lifestyle veranderingen
 • Afslanken, spierkracht toename, spiermassa toename houdingsverbeteringen
 • Energie toename
 • Voedingsadvies – Sportvasten
 • 1:1 of 1:2 Knock out/kickbokstrainingen
 • Kettlebell training, Suspension training, Looptraining
 • Sportspecifieke doelen bereiken

Sander Butter

Personal Trainer en allround groepslesdocent

Ik ben Sander Butter, 19 jaar en ik kom uit Obdam. Via de opleiding Sport&Bewegen ben ik voor mijn stage terecht gekomen bij Basic Fun Sports. Daarnaast leerde ik voor fitness- en groepslesinstructeur. Na mijn stage periode, waarbij ik beide diploma’s heb behaald, ben ik bij Basic Fun Sports werkzaam geweest. Ik heb ervaring opgedaan als fitnessinstructeur en in groepslessen, zoals: BBB, TBW (Totaly body workout), Crossfit, Gladiator en ben verder inzetbaar voor de andere groepslessen. Nu ben ik Fitnessinstructeur bij Sportstudio de Boer en geef ik HIIT en TBW trainingen.
Overdag werk ik bij een fietsenwinkel in het magazijn, maar mijn passie ligt echt bij de fitness en wil dus ook doorgroeien in het geven van personal trainingen en sportmassages.