Hieronder stellen onze groepsles trainers zich graag aan je voor.

Klik hier om kennis te maken met onze personal trainers.

3

Anja de Raad – Spinninginstructrice

Ik ben een sportieve vrouw en woon in Alkmaar. Sinds 2006 ben ik verslingerd geraakt aan spinning en ben dat jaar ook als instructrice gestart. Het doel wat ik wil bereiken met mijn lessen is om mensen een goede work-out te bieden en tegelijkertijd te laten genieten van goede muziek. Ik vind het heerlijk om op zoek te gaan naar muziek waarmee ik een goed gebalanceerde les kan maken, waarbij alle aspecten van spinning aan bod komen. Ik kijk er naar uit om met u bij Sportstudio De Boer te genieten van spinning.


Caya Vriend – Easyflow & Yin yoga docent

Mijn naam is Caya en ik ben net vanuit Haarlem verhuisd naar Obdam. Ik ben orthomoleculair voedingstherapeut en ik heb een eigen praktijk genaamd Holistic Caya. Mijn ervaring is dat gezond leven een middel is om je goed te voelen. Ik heb een holistische visie waarbij ik de mens als één geheel zie. Gezondheid is een balans tussen je fysieke, emotionele, mentale en spirituele gesteldheid. Als op het ene niveau iets gebeurt heeft dat onmiddellijk effect op het andere niveau. Ben je uit evenwicht dan uit zich dat vaak op lichamelijk vlak. Yoga staat voor mij voor ontspanning en bewustwording want alleen dan kan je de signalen opmerken die jouw lijf afgeeft. Door yoga leer je (weer) samen te werken met je lichaam zodat je loyaal kan zijn naar jezelf toe.

Ik heb mijn yoga teacher training in India gevolgd, tijdens een 1,5 jaar durende wereldreis. Worden wie je in essentie bent is mijn hoogste doel en hier ben ik dan ook dagelijks mee bezig. Ik heb mijn eigen klachten, angsten en onzekerheden altijd als ingang gebruikt om dichter bij mezelf te komen. Ik hoop dan ook dat ik d.m.v. het geven van yoga andere mensen kan inspireren om meer in contact te komen met henzelf, al is het maar voor even. (www.holisticcaya.nl)


Connie Brouwer – Fitness- en spinninginstructrice

Ik ben Connie Brouwer, woon in Heerhugowaard en heb een zoon van 18.
Na 18 jaar werkzaam geweest te zijn bij de politie Amsterdam-Amstelland in diverse administratieve functies heb ik besloten om in 2000 van mijn grote hobby mijn werk te maken. Vanaf die tijd heb ik bij verschillende sportscholen gewerkt. Ik verrichte daar voornamelijk bar/balie diensten en administratieve werkzaamheden. Ik heb mijn diploma’s gehaald voor Power Pump en Power Yoga. Ik heb daar een aantal jaren les in gegeven en ben nu actief als fitnessinstructrice en geef op woensdagochtend om 09.45 uur spinning.
In 2013 kwam mijn grootste droom uit wat werk betreft, een eigen sportschool beginnen. Bij Basic Fun Sports deed ik de hele bedrijfsvoering, maar was ook vaak achter de receptie te vinden. Inmiddels is Basic Fun Sports samen gegaan met Sportstudio De Boer en zet ik samen met Freek de Boer mijn werkzaamheden voort.

Het leuke van werken in een sportschool en met sportende mensen is dat ze komen om goed en lekker bezig zijn maar ook komen om hun “dingetjes” met je te delen. Ik hoop daarom ook nog heel lang in de sportwereld werkzaam te kunnen blijven.


Corine van der Molen – Allround groepslesdocent

Mijn naam is Corine van der Molen en ik woon in Hoorn.
Vanaf 1999 ben ik allroud Sportinstructeur. Dans ,Spinning, Bodybalance, Bodyshape, Yoga, Pilates, Combitrainingen, Pump, kortom in vele lessen kan je mij tegen komen. Heel divers en alles even leuk. Deelnemers motiveren en inspireren door middel van variatie, uitdaging en enthousiasme.
Mensen aanzetten tot bewegen en inzicht meegeven hoe elke vorm van sport in je voordeel kan werken en kan bijdragen in herstel, conditie en meer. Diverse bewegingsvormen en opties aanbieden die bij de deelnemer passen. Met z’n allen een geweldige workout neer te zetten en een leuke interactie met de groepen aan te gaan maakt het dat ik mijn werk nog altijd met veel plezier doe. Ik heet je van harte welkom in mijn les.


Daniëlle Zwagerman – Allround groepslesdocent

Mijn naam is Danielle Zwagerman, 25 jaar en woon in Obdam. Ik vind het zelf heerlijk om in de sportschool te sporten en zo ben ik in de mooie wereld van het lesgeven terecht gekomen. Dit is begonnen met Spinnen en daarna verder uitgebreid met onder andere BBB, TBW, Power Pump, Fitnessinstructrice en Bootcamp trainer. Ik vind het super leuk om mensen te motiveren en gezamenlijk alles eruit te halen! Daarnaast heb ik voedingsleer en psychologie gestudeerd en help ik mensen bij het vinden van de juiste voeding om zo hun doelstellingen te bereiken.


Elise Bakker – Streetdance docente

Ik heb mijn dansopleiding op het NOVA college (CIOS) in Haarlem gevolgd en afgerond in juni 2014. Daarna ben ik als freelance dansdocente gaan werken. Ik geef les bij verschillende dans- en sportscholen, in diverse dansstijlen zoals: Jazz, Modern, streetdance/hiphop, klassiek ballet, peuter/kleuterdans en ADV lessen. Mijn eerste dansles was op 6 jarige leeftijd, daarna ben ik nooit meer gestopt met dansen. Ook heb ik vanaf mijn 13de enkele jaren in een hip hop demo team gedanst en met menig wedstrijd meegedaan. Nu dans ik in het Alkmaars showballet, dat met enige regelmaat gevraagd wordt voor optredens en videoclips. Ik heb er super veel zin in om het nieuwe seizoen van start te gaan bij Sportstudio De Boer!


Elly van der Wiel – Fitnessinstructrice

Mijn naam is Elly van de Wiel en ik ben geboren en getogen in Obdam. Ik ben getrouwd en heb een zoon en een dochter. Beide al volwassen en ook woonachtig in Obdam.
Van jongs af aan ben ik veel met sport bezig geweest. Turnen, badminton en dansen. Ik heb meer dan 30 jaar gedanst, klassiek, jazz en moderne dans.
Ik heb bij ATS mijn diploma’s gehaald voor ontspanningsmassage, voetreflex, hotstone en oosterse filosofie massage.
Ik begeleid mensen in de fitness, ik verzorg de Core Workout, stel trainingsschema’s op en motiveer, corrigeer daar waar nodig.


Graciëla Martha – Bodyshape instructrice

Mijn naam is Graciëla Martha, 31 jaar en ik woon in Zwaag. Mijn achtergrond ligt in de financiële dienstverlening en verzekeringen. Ondanks dat ik het altijd wel naar mijn zin heb gehad op m’n werk haalde ik hier niet genoeg voldoening uit, 8 uur op een stoel zitten en een half uur “luchten” is simpelweg niet voor mij weggelegd.
Tijdens mijn zwangerschap heb ik mezelf voorgenomen om alleen nog maar dingen te doen die ik echt leuk vind. Zo gezegd, zo gedaan!
In 2014 heb ik een prachtige dochter op de wereld gezet én ben ik begonnen met het geven van groepslessen. Ik ben begonnen met het geven van steps lessen bij een dansschool in Hoorn en op dit moment geef ik diverse groepslessen op 4 verschillende locaties variërend van steps, bodyshape, B-kick en aerobics.
Ik vind het ontzettend leuk om les te geven en haal hier dan ook veel voldoening uit. Ik vind het leuk om mensen te motiveren en te enthousiasmeren en tegelijkertijd geeft mij dat een heleboel energie! Mijn doel is om iedereen aan het eind van de les een voldaan gevoel te geven… en een beetje spierpijn 😉
Ik hoop je snel een keer te zien tijdens de les!


Leonie Dingemans – Spinninginstructrice

Ik ben Leonie Dingemans. Ik werk part-time als stewardess bij de KLM, ik heb twee dochters en woon in Obdam.
Als hobby’s heb ik reizen, wielrennen, mountainbiken en schaatsen. Naast mijn werk geef ik in de wintermaanden schaatsles bij STG Koggenland en bij Duosport op de ijsbaan de Westfries. Sinds januari 2016 is daar spinning bij Basic Fun Sports bijgekomen. Door mijn onregelmatige baan moet ik soms met mijn lessen wisselen of regel ik een vervanger.
Eigenlijk hield ik helemaal niet van binnensporten, maar sinds ik Spinning geef ben ik helemaal om. Echt heerlijk om je een uur op muziek helemaal in het zweet te werken. Vooral als het buiten slecht weer is.


Robin Marees – Allround groepslesdocent

Hallo, ik ben Robin Marees en woonachtig in Tuitjenhorn. Ik heb het geluk dat ik van mijn hobby (sporten) mijn beroep heb kunnen maken. verder doe ik aan zaalvoetbal, hardlopen, mountainbiken en racefietsen. Met mijn energieke en enthousiaste manier van denken houd ik ervan om mensen te motiveren en te inspireren om ze naar een volgend level te brengen op sportgebied.
in 2003 heb ik aan het CIOS in Heerenveen gestudeerd en zo ben ik in de sport wereld beland. Na het CIOS ben ik begonnen als sportinstructeur in de gevangenis. Daarna ben ik als fitnesstrainer gaan werken bij Sportcentrum Olympiawaard waar ik meer dan 10 jaar ervaring heb opgedaan.
In die periode heb ik mij verder ontwikkeld als trainer en verschillende cursussen gevolgd zoals Spinning, Bodypump, Gritt, CX en personal trainer.
Mijn motto is no pain no game, dus durf jij de uitdaging aan dan zie ik je in Obdam in de lessen Spinning en Bodypump.


Sylvia Kolijn – Allround groepslesdocent

Ik ben Sylvia Kolijn en moeder van een geweldige zoon. Ruim 3 jaar geleden heb ik mijn leven/werk helemaal omgegooid en ben me gaan verdiepen in sport en welzijn. Dit doe ik nog steeds met veel plezier en volle passie. Ik heb verschillende cursussen en opleidingen gevolgd. Van daaruit ben ik groepslessen gaan geven, zoals Power Yoga, BBB, Pump en Pilates.
Ik vind het heerlijk zoals elk mens druk is met leven en dan toch tijd vrij maakt om even aan zichzelf te denken, even zijn/haar hoofd leeg te maken door te komen sporten.
Hier help ik iedereen graag bij in een van mijn lessen, van rustige tot heerlijke up-tempo lessen. Graag zie ik jullie dan ook terug in een van deze lessen.