PERSONAL TRAINING KOGGENLAND | OBDAM | HEERHUGOWAARD

Personal training is dé manier om duurzaam trainingsresultaat te behalen door middel van persoonlijk commitment, deskundigheid en passie van ons als personal trainers.

Een belangrijk onderdeel van onze begeleiding is onze kennis, ervaring, structuur, advies en coaching op gedragsverandering. Want de juiste mindset in combinatie met kennis staan garant voor een lange termijn resultaat.

Ben je huisvrouw of ondernemer, (semi)topsporter of recreant, jong of oud, inshape of out of shape, Sportstudio De Boer levert maatwerk voor iedereen.

Sportstudio De Boer is gevestigd in Obdam, regio Koggenland. Daarnaast verzorgen wij ook trainingen buiten de Sportstudio op outdoorlocaties in Hensbroek, Obdam, Ursem, Heerhugowaard en Broek op Langedijk, alsmede op bedrijfslocaties of bij jou thuis.

Waarom personal training?

  • Wil je meer resultaat halen uit je training?
  • Heb je fysieke klachten en wil je kijken naar wat mogelijk is?
  • Wil je meer energie hebben en je fitter voelen gedurende de hele dag?
  • Heb je een stok achter de deur nodig?
  • Wil je fysiek en mentaal meer in balans zijn?
  • Heb je een sport specifiek doel en wil je hier het maximale uithalen?

Maak dan vandaag nog een afspraak!

1:1 training

Iedereen heeft een andere doelstelling, daarop worden de 1 op 1 trainingen gebaseerd. Tijdens de sessies wordt er veel gevarieerd in verschillende trainingsvormen. Je kunt denken aan core- en krachttraining, boksen of bijvoorbeeld conditietraining. Samen werken we aan jouw doel(en)!
De voordelen van 1 op 1 sessies zijn persoonlijke aandacht, maximaal resultaat, het werkt motiverend en natuurlijk is plezier heel belangrijk.

1:2 training

Hoe leuk is het om samen met je partner, collega, broer of een vriendin te trainen? Daar is de 1 op 2 training voor! Tijdens de sessies wordt er veel gevarieerd in verschillende trainingsvormen. Je kunt denken aan core- en krachttraining en het vergroten van je uithoudingsvermogen.
Het voordeel van deze trainingsvorm is dat jullie samen met de trainer én met elkaar het maximale uit de training halen. Samen werken aan jullie doelstelling(en) én het scheelt in de portemonnee.

1:3-6 small group training

Wil je sporten in groepsverband, met veel aandacht voor resultaat, techniek en houding? Dan is small group training iets voor jou. Samen met een trainer ga je met 3 tot 6 personen aan de slag, variërend in verschillende trainingsvormen.
Je gaat resultaatgericht trainen, maar daarnaast is het gezellig om in een kleine groep te sporten. Small group training is voordeliger dan 1 op 1 en 1 op 2 personal training.

Voeding

Onze voedingsdeskundigen zijn er voor jou!

Voedingsadvies: Persoonlijk lifestyle en voedingsadvies van onze diëtist Jose Oudejans.

Sportvasten: Een 10 daagse training waarbij je jouw vetverbranding optimaliseert. Freek de Boer vertelt je hier als sportvastencoach graag meer over.

LEEFSTIJL

Als personal trainers zijn we ervan overtuigd dat een gezond leven meer is dan sporten alleen. Het vraagt een totaalpakket van een gezonde, evenwichtige lifestyle om je leven een positieve wending te geven.

Naast trainingen geven wij daarom ook leefstijladvies.

testen

Meten=Weten

Hilco de Boer, van TopFitTest, neemt Gezondheidstesten en Prestatiegerichte testen af om zo in kaart te brengen hoe het met jou fysiek gesteld is. Na de test ontvang je een uitgebreid rapport over jouw huidige situatie en krijg je advies over hoe de gewenste situatie te bereiken of te behouden.

TARIEVEN

GRATIS INTAKE + PROEFTRAINING

STARTPAKKET

TARIEVEN

WORKSHOPS AGENDA

Voor de deelnemers aan personal training, 1:2 en small group training organiseren wij gratis workshops. Van kettlebell tot core training en van knockouttraining tot suspensiontraining. Op deze plek houden we je op de hoogte van de workshops.

sportstudio de boer kettlebell training

ONZE PERSONAL TRAINERS

Freek de Boer
Elroy Konijn
Sander Butter