PERSONAL TRAINING KOGGENLAND | OBDAM | HEERHUGOWAARD

Personal training is de manier om duurzaam trainingsresultaat te behalen door middel van persoonlijk commitment, deskundigheid en passie van ons als personal trainers.

Een belangrijk onderdeel van onze begeleiding is onze kennis en ervaring. Met Freek en Elroy, die inmiddels ieder meer dan 10 jaar ervaring hebben en vele opleidingen en bijscholingen gevolgd hebben als personal trainer en Sander die de afgelopen jaren inmiddels ook specifieke Personal Trainers opleidingen heeft gevolgd en veel trainingen heeft gegeven hebben we een top team van Personal Trainers voor u klaarstaan.

Ben je huisvrouw of ondernemer, (semi)topsporter of recreant, jong of oud, inshape of out of shape, wij leveren maatwerk voor iedereen.

Je bent welkom.

Waarom personal training bij De Boer?

  • Je haalt verantwoordt resultaat met eerlijk en individueel advies.
  • Om af te slanken, meer energie te hebben en je fitter te voelen.
  • Om vooral bij fysieke klachten te denken in wat wel mogelijk is.
  • Je hebt een stok achter de deur nodig om te komen en blijven trainen.
  • Je wilt trainen op tijden dat het jou uitkomt. We geven al trainingen vanaf 06.00 uur.
  • Je hebt een sport specifiek doel en wilt hier het maximale uithalen.
  • Je wilt meer variatie en fun in je training.
  • Gewoon omdat je wel een keer wilt weten wat je nu zelf allemaal kan.

Maak dan vandaag nog een afspraak!

Tarieven en plannen van je gratis intake en proeftraining.

Wij vinden het belangrijk dat er een klik is tussen klant en trainer. Daarom bieden we je een gratis intake (30 min) en proeftraining (60 min). Op die manier kun je zelf ervaren of Personal Training iets voor jou is.

We geven 6 dagen per week trainingen, maandag t/m vrijdag tussen 06.00-21.30 uur en op zaterdag tussen 07.00-14.00 uur. In overleg komen we tijdens de intake tot de beste verdeling en aantal trainingen in de week.

Meld je aan en geef alvast je voorkeur door met wie je wilt trainen (als je die hebt), welke dag en tijd je voorkeur heeft.

Nu aanmelden voor een gratis intake en proeftraining

We hebben diverse abonnement mogelijkheden die je in het tarievenoverzicht kunt vinden. Tijdens de intake nemen we deze door en dan kan je na de proeftraining je definitieve keuze maken.

Bekijk hier ons tarievenoverzicht.

ONZE PERSONAL TRAINERS

Freek de Boer

Personal & Small Group trainer, Sportvastencoach, Knock Out(Boks), EMS en Bootcamp trainer

Van jongs af aan ben ik met sport en gezondheid bezig. De invloed van sport en voeding op het gedrag en gevoel van mijzelf en de medemens is enorm. Ik heb me dan ook vanuit mijn passie, werkervaring (vanaf het jaar 2000 fulltime in de sport en gezondheidsbranche werkzaam), privé en opleidingen ontwikkeld tot Personal Trainer.

Ik ben sociaal, sta voor iedereen klaar, heb altijd een opgewekt karakter, een goed inlevingsvermogen, een vertrouwenspersoon en ga van de kracht en de mogelijkheden van elk mens uit.

Nu aanmelden

Elroy Konijn

Personal & Small Group trainer, sportmasseur, mylogenics practitioner

Sport is mijn lust en mijn leven. Van jongs af aan stond ik op het voetbalveld en daarnaast ben ik gaan wielrennen en hardlopen. Toen ik op mijn zeventiende in de sportschool terecht kwam was ik direct verkocht en wilde ik daar graag mijn werk van gaan maken.
Ik ben begonnen als fitnessinstructeur en het geven van groepslessen. Inmiddels begeleid ik alweer een aantal jaar mensen met Personal training en heb ik tussentijds diverse cursussen gedaan om mij te blijven ontwikkelen. Naast Personal training verzorg ik ook sportmassage en sinds 2018 Mylogenics.

Ik vind het leuk om met mensen te werken en met mijn kennis samen te werken aan gezonde levensstijl, dit op het gebied van blessure behandeling, voeding en training. Ik heb een vrolijk en betrokken karakter en vind het belangrijk dat er met plezier getraind wordt en dat we samen jou persoonlijke doelen halen!

Nu aanmelden

Sander Butter

Personal & Small Group trainer, groepsles instructeur, EMS en Knock Out(Boks) trainer

Via de opleiding Sport&Bewegen ben ik voor mijn stage terecht gekomen in de fitnessbranche. Daarnaast leerde ik voor fitness- en groepslesinstructeur. Na mijn stage periode, waarbij ik beide diploma’s heb behaald, heb ik ervaring opgedaan als fitnessinstructeur en in groepslessen, zoals: BBB, TBW (Totaly body workout), Crossfit, Gladiator. Nu ben ik Fitnessinstructeur, Personal Trainer en geef ik groepstrainingen.

De afgelopen jaren heb ik mijn horizon verbreed door een curcus te volgen voor knock-out trainer en ook ben ik gecertificeerd NASM personal trainer. Ik doe dit werk met veel plezier en ik sta graag voor iedereen klaar om samen zijn/haar doel te behalen.

Nu aanmelden

De Boer Sport, Health, Wellness is gevestigd in Obdam, regio Koggenland. Daarnaast verzorgen wij ook trainingen buiten de Sportstudio op outdoorlocaties in Hensbroek, Obdam, Ursem en Heerhugowaard alsmede op bedrijfslocaties of bij jou thuis.