PERSONAL TRAINING KOGGENLAND | OBDAM | HEERHUGOWAARD

Personal training is dé manier om duurzaam trainingsresultaat te behalen door middel van persoonlijk commitment, deskundigheid en passie van ons als personal trainers.

Een belangrijk onderdeel van onze begeleiding is onze kennis, ervaring, structuur, advies en coaching op gedragsverandering. Want de juiste mindset in combinatie met kennis staan garant voor een lange termijn resultaat.

Ben je huisvrouw of ondernemer, (semi)topsporter of recreant, jong of oud, inshape of out of shape, onze personal trainers leveren maatwerk voor iedereen.

De Boer is gevestigd in Obdam, regio Koggenland. Daarnaast verzorgen wij ook trainingen buiten de Sportstudio op outdoorlocaties in Hensbroek, Obdam, Ursem en Heerhugowaard alsmede op bedrijfslocaties of bij jou thuis.

Waarom personal training?

 • Wil je meer resultaat halen?
 • Heb je fysieke klachten en wil je kijken naar wat mogelijk is?
 • Wil je meer energie en je fitter voelen?
 • Heb je een stok achter de deur nodig?
 • Heb je een sport specifiek doel en wil je hier het maximale uithalen?

Maak dan vandaag nog een afspraak!

VOEDING

Onze voedingsdeskundige Barbara Stoop van Venba is er voor jou.

Barbara geeft jou persoonlijk lifestyle en voedingsadvies.

Daarnaast hebben we een 10 daagse sportvasten training waarbij je jouw vetverbranding optimaliseert. Freek de Boer vertelt je hier als sportvastencoach graag meer over.

LEEFSTIJL

Als personal trainers zijn we ervan overtuigd dat een gezond leven meer is dan sporten alleen. Het vraagt een totaalpakket van een gezonde, evenwichtige lifestyle om je leven een positieve wending te geven.

Naast trainingen geven wij daarom ook leefstijladvies.

TESTEN

Meten=Weten

Hilco de Boer, van TopFitTest, neemt Gezondheidstesten en Prestatiegerichte testen af om zo in kaart te brengen hoe het met jou fysiek gesteld is. Na de test ontvang je een uitgebreid rapport over jouw huidige situatie en krijg je advies over hoe de gewenste situatie te bereiken of te behouden.

1:1 training

Iedereen heeft een andere doelstelling, daarop worden de 1 op 1 trainingen gebaseerd. Tijdens de sessies wordt er veel gevarieerd in verschillende trainingsvormen. Je kunt denken aan training van de Core, Stabiliteit, Explosiviteit, Kracht en Uithoudingsvermogen, boksen of trainingen waarbij klachten verminderen en sportspecifieke doelen behaald worden behoren ook tot de mogelijkheden. Samen werken we aan jouw doel(en)!
De voordelen van 1 op 1 sessies zijn persoonlijke aandacht, maximaal resultaat, het werkt motiverend en natuurlijk is plezier heel belangrijk.

1:2 training

Hoe leuk is het om samen met je partner, collega, broer of een vriendin te trainen? Daar is de 1 op 2 training voor! Tijdens de sessies wordt er veel gevarieerd in verschillende trainingsvormen. Je kunt denken aan training van de Core, Stabiliteit, Explosiviteit, Kracht en Uithoudingsvermogen.
Het voordeel van deze trainingsvorm is dat jullie samen met de trainer én met elkaar het maximale uit de training halen. Samen werken aan jullie doelstelling(en) én het scheelt in de portemonnee.

1:3-6 small group training

Wil je een fanatieke training in groepsverband, met veel aandacht voor resultaat, techniek en houding? Dan is small group training iets voor jou. Samen met een trainer ga je met 3 tot 6 personen aan de slag, variërend in verschillende trainingsvormen.
Je gaat resultaatgericht trainen, maar daarnaast is het gezellig om in een kleine groep te sporten. Small group training is voordeliger dan 1 op 1 en 1 op 2 personal training.

TARIEVEN

GRATIS INTAKE + PROEFTRAINING

Wij vinden het belangrijk dat er een klik is tussen klant en trainer. Daarom bieden we je een gratis intake en proeftraining (90 min). Op die manier kun je zelf ervaren of Personal Training iets voor jou is.

Meld je aan en geef je voorkeur door met wie je wilt trainen, welke dag en tijd je voorkeur heeft.

Nu aanmelden

 

STARTPAKKET

Het optionele startpakket bestaat uit:

 • een voedingsintake bij onze voedingsconsulent Barbara Stoop van Venba
 • een gezondheidstest door Hilco de Boer van TopFitTest
 • een assessment door 1 van onze Personal Trainers Freek, Elroy of Sander

Kosten: € 125,-

Nu aanmelden

TARIEVEN

 • 1:1 training, 30 minuten vanaf € 21,- pp. en 60 minuten vanaf € 40,- per sessie
 • 1:2 Duo training, 60 minuten vanaf € 21,- pp. per sessie
 • 1:3-6 small group training, 60 minuten vanaf € 9,- pp. per sessie

Wil je meer weten over onze tarieven klik dan hier en kijk bij onze ADD ON mogelijkheden.

Nu aanmelden

WORKSHOP AGENDA

Voor de deelnemers aan personal training, 1:2 en small group training organiseren wij gratis workshops. Van kettlebell tot core training en van knockouttraining tot suspensiontraining. Op deze plek houden we je op de hoogte van de workshops.

ONZE PERSONAL TRAINERS

Freek de Boer

Personal trainer, Lifestyle coach, Sportvastencoach, knockout/bootcamp trainer

Van jongs af aan ben ik met sport en gezondheid bezig. De invloed van sport en voeding op het gedrag en gevoel van mijzelf en de medemens is enorm. Ik heb me dan ook vanuit mijn passie, werkervaring (vanaf het jaar 2000 fulltime in de sport en gezondheidsbranche werkzaam), privé en opleidingen ontwikkeld tot Personal Trainer.

Ik ben sociaal, sta voor iedereen klaar, heb altijd een opgewekt karakter, een goed inlevingsvermogen, een vertrouwenspersoon en ga van de kracht en de mogelijkheden van elk mens uit.

Nu aanmelden

Elroy Konijn

Personal trainer, sportmasseur, mylogenics practitioner, knockout/bootcamp instructeur

Sport is mijn lust en mijn leven. Van jongs af aan stond ik op het voetbalveld en daarnaast ben ik gaan wielrennen en hardlopen. Toen ik op mijn zeventiende in de sportschool terecht kwam was ik direct verkocht en wilde ik daar graag mijn werk van gaan maken.
Ik ben begonnen als fitnessinstructeur en het geven van groepslessen. Inmiddels begeleid ik alweer een aantal jaar mensen met Personal training en heb ik tussentijds diverse cursussen gedaan om mij te blijven ontwikkelen. Naast Personal training verzorg ik ook sportmassage en sinds 2018 Mylogenics.

Ik vind het leuk om met mensen te werken en met mijn kennis samen te werken aan gezonde levensstijl, dit op het gebied van blessure behandeling, voeding en training. Ik heb een vrolijk en betrokken karakter en vind het belangrijk dat er met plezier getraind wordt en dat we samen jou persoonlijke doelen halen!

Nu aanmelden

Sander Butter

Personal trainer, groepsles instructeur, knockout instructeur

Via de opleiding Sport&Bewegen ben ik voor mijn stage terecht gekomen in de fitnessbranche. Daarnaast leerde ik voor fitness- en groepslesinstructeur. Na mijn stage periode, waarbij ik beide diploma’s heb behaald, heb ik ervaring opgedaan als fitnessinstructeur en in groepslessen, zoals: BBB, TBW (Totaly body workout), Crossfit, Gladiator. Nu ben ik Fitnessinstructeur, Personal Trainer en geef ik groepstrainingen.

Het afgelopen jaar heb ik mijn horizon verbreed door een curcus te volgen voor knock-out trainer en ook mag ik mij sinds kort NASM personal trainer noemen. Ik doe dit werk nu al met veel plezier en hoop daar de aankomende tijd nog veel meer ervaring in op te doen. Ik sta graag voor iedereen klaar om samen zijn/haar doel te behalen.

Nu aanmelden