Ondernemers binnen het centrum

BUTTER PT
Bij BUTTER PT draait het om het persoonlijk begeleiden van de sporter, door middel van personal training en sportmassage. Wil jij een sportmassage ervaren om je lichaam soepel te houden, omdat je last hebt van stijve spieren of herstellende bent van een blessure? Meld je dan tijdens de Open Dag aan voor een sportmassage en ontvang 50% korting op de eerste behandeling.
www.butterpt.nl

COACH IN BLOEI
‘Ondernemen is hard werken!’ of ondernemen vanuit je hart? Marieke de Boer zal tussen 13 – 15:00 uur met de geïnteresseerde aanwezigen in gesprek gaan over het ‘nieuwe’ ondernemen. Zij is een groot voorstander én voorbeeld in het ondernemen vanuit je hart. Vanuit Coach in Bloei helpt zij zelfstandig ondernemers (veelal vrouwen) met het neerzetten van een eigen onderneming op het gebied van coaching en gezondheid. Gebaseerd op je eigen essentie, een stuk nuchtere spiritualiteit én kennis van ondernemen, marketing, zichtbaarheid, mindset en onderscheidenheid: in de ogen van Marieke dé sleutels tot succes.’
www.coachinbloei.nl

DANCE STARS STUDIO
Speciaal voor alle kids die niet stil kunnen zitten en dol zijn op dansen! Tijdens de Open Dag biedt Dance Stars Studio gratis workshops aan van HipHop, Moderne dans en Afro. Geniet eerst van een spetterend optreden om 13.15 uur van het wedstrijdteam.
13:30-14:00 Hiphop 6+
14:00-14:30 Moderne dans 9+
14:30-15:00 Afro 11+
Vooraf aanmelden kan via: info@dancestarsstudio.nl.
www.dancestarsstudio.nl

HOLLEND STILSTAAN
Anneke weet alles over ChiRunning en ChiWalking en is aanwezig om je te informeren over deze slimme wandel- en looptechnieken die Hollend stilstaan zo bijzonder maken. Ook voor ademhalingstherapie en outdoorcoaching kun je tijdens de Open Dag je vragen aan haar stellen.
www.hollendstilstaan.nl

KIND IN BLOEI
Dawn Meijer coacht (hoog)gevoelige kinderen, jongeren en ouders. Heb je alles al geprobeerd en komen jullie er niet meer uit, Dawn kan jullie helpen met coaching op maat. Samen met jullie kijkt ze naar welke behoeften er zijn binnen het gezin. ACTIE: Tijdens de Open Dag maak je kans op een gratis coachingsessie, dus kom een kijkje nemen in haar praktijk!
www.kindinbloei.nu

ANNELOES POPPES GEZONDHEIDSADVIES
Anneloes Poppes is orthomoleculair suppletie- en voedingsdeskundige. Door, na uitgebreid onderzoek, de juiste behandelmethode in te zetten helpt zij je lichamelijke problemen te verlichten of op te lossen en je vitaal te voelen. Wil jij je leefstijl of voedingspatroon veranderen en kan je hier wel wat hulp bij gebruiken? Loop tijdens de open dag gezellig even binnen!
www.anneloespoppes.nl

STUDIO PRIKKELS
Onze revolutionaire EMS training al uitgeprobeerd? Nee? Volg nu een GRATIS proeftraining! Tijdens een EMS training worden gedurende twintig minuten je spieren gestimuleerd door elektroden. Deze elektroden zijn bevestigd in een pak die je over speciale onderkleding draagt. Je wordt altijd persoonlijk begeleid en de training wordt 100% afgestemd op je persoonlijke doelen en niveau.
www.studioprikkels.nl

TOPFITTEST
Maak kennis met de diensten van sportadviesbureau TopFitTest, gespecialiseerd in de GezondheidsTest en de PrestatieTest. Doe tijdens de Open Dag gratis een vetpercentage-, bloeddruk- of cholesterolmeting en krijg een eerste indruk van je fitheid/gezondheid.
Daarnaast is inspanningsfysioloog Hilco de Boer beschikbaar voor het beantwoorden van vragen.
www.topfittest.nl

VOETREFLEXPLUS IRENE
Langdurige stress sloopt het lichaam. Het kan leiden tot bijvoorbeeld slecht slapen, verhoogde bloedsuikerwaarden, hart- en vaatziekten en opslag van vet rondom je middel (een buikje). Een VoetreflexPlus massage kan het lichaam helpen om het evenwicht te herstellen. Openingsactie: ontspanningsmassage nu 45 minuten voor slechts € 30,00.
www.voetreflexplusirene.nl