LEEF fysio fitness

In samenwerking met LEEF Obdam bieden wij, bij opgave van minimaal 3 en maximaal 6 personen, op dinsdag van 09.00-10.00 uur en donderdag van 16.00-17.00 uur en 17.00-18.00 uur small group training aan onder leiding van fysiotherapeut Eva.

Ben je aan het herstellen van een (sport)blessure of heb je andere klachten waardoor je graag onder leiding van een fysiotherapeut traint? Geef je dan op voor de dinsdag of donderdag . Heb je een voorkeur voor een andere dag en tijd dan kan je dit ook aangeven en bij voldoende animo kunnen we dan wellicht ook op deze dag/tijd een Small Group training starten. Je traint met een persoonlijk trainingsschema dat op maat door Eva is opgesteld, afhankelijk van jouw fysieke conditie. Op deze manier kun je op verantwoorde wijze werken aan het verbeteren van uithoudingsvermogen, balans en kracht.

Opgave kan door te mailen naar info@sportstudiodeboer.nl

Er zijn extra kosten verbonden aan het trainen onder begeleiding van de Eva. Je kunt de tarieven vinden in ons tarievenoverzicht bij ADD ON Small Group trainingen op onze tarieven pagina klik hier.