Kim2organize

Ik ben Kim Leegwater, ondernemer en moeder van 3 kinderen van 8, 6 en 5. Ik ben de trotse eigenaar van Kim2organize en woon in Spanbroek. Verder ben ik 39 jaar en een intuïtieve, spirituele, nuchtere Westfriese vrouw, die werkt vanuit flow en energie. Waarbij ik de vrouwelijke energie (intuïtie) en mannelijke energie (de techniek, het doen) feilloos weet te combineren. Ik ben niet van de geijkte paden, het aanleren van trucjes. Ik stem namelijk volledig af op mijn klant, wat zij nodig heeft, waar zij tegenaan loopt. Zodat ook zij in haar kracht kan staan en vanuit haar intuïtie haar klanten weer kan helpen door bijv. een deel van haar bedrijf online te zetten.

Ik help vrouwelijke ondernemers dan ook hun kennis en prachtige aanbod online te zetten. Door het maken van o.a. een online leeromgeving in Learndash. Ook word ik nog regelmatig gevraagd voor het bouwen van websites. Alhoewel ik meer de coach-kant op ben gegaan, word ik ook intens blij van het creatieve stuk van mijn werk. Vandaar ook die combi vrouwelijke en mannelijke energie.

Vaak hoor ik dat de meeste ondernemers geen tijd hebben of als een berg opzien tegen de techniek. De techniek neem ik volledig uit handen. Ik maak leeromgevingen in Learndash een zeer gebruiksvriendelijk systeem, die je in dezelfde stijl kunt maken als je website. Ik kan je ook helpen alle inhoud toe te voegen en je dit deel helemaal uit handen te nemen.

Daarnaast ben ik een echte motivator, een stok achter de deur waarbij ik zorg dat mijn klanten nu eindelijk die online training af krijgen. En dus daadwerkelijk online zetten. Een training hebben is het nog niet verkopen, dus ook dat pakken we samen aan door onder andere mijn coaching (mindset, verkopen vanuit het hart) en het inzetten van e-mailmarketing.

Coaching doe ik in mijn 4 maanden Kimpact Traject. En als je lekker zelf aan de slag wilt je kennis in een online training te zetten, ook dan neem ik de techniek volledig uit handen en krijg je alle tools in handen (toegang tot de Kim2organize Online Academy) om zelf, na 2 weken al, aan de slag te kunnen. Dit is het DIY pakket.

Meer informatie vind je op www.kim2organize.nl