Fitnesstraining en begeleiding

Goed nieuws: op de meeste tijden van de dag kun je weer zonder reservering komen fitnessen en zo lang als je wilt.
Maar let op, reserveren in onze app is nog wel verplicht op:

  • Maandag t/m donderdag van 17.00-20.00 uur
  • Dinsdag t/m donderdag van 09.00-10.00 uur
  • Zaterdag van 08.00-11.00 uur
  • Voor de groepslessen blijft reserveren verplicht

Als je komt trainen voor of na bovenstaande tijden kan je gewoon binnenkomen wanneer je wilt. Bij binnenkomst altijd inchecken met je druppel en je kunt trainen zolang als je wilt. Zorg dat je wel klaar bent met trainen voordat de gereserveerde tijden starten!

 

 

 

 

 

FITNESS OPT
Fitness OPT staat voor altijd trainen onder begeleiding met een Optimaal Persoonlijk Trainingsprogramma.

Bij ons centrum werken zowel Fitnesstrainers met een diploma en de ervaring om vooral de beginnende sporter te helpen als Fitnesstrainers met gevorderde diploma’s en meer ervaring om zo ook mensen met specifieke doelen of klachten te kunnen helpen. Hierdoor wordt uw programma op uw eigen trainingsniveau, wensen en kunnen afgestemd. Aan de hand van een intake gesprek, stellen wij samen met u het trainingsprogramma voor de 1ste 4-6 weken op. Elke training is één van onze trainers aanwezig die de aanwezige sporters helpt bij de uitvoering van de oefeningen en daar waar nodig aanpast (makkelijker/moeilijker, zwaarder/lichter) zodat u het maximale uit elke training haalt. Na elke 4-6 weken kunt u een afspraak maken voor een nieuw trainingsprogramma en afgestemd op uw vooruitgang en wensen op dat moment. Op deze manier haalt u maximaal resultaat uit uw trainingen.

FITNESS CIRCUITTRAINING
Vind je het leuk om in een groep te trainen waarbij afwisselende oefeningen aangeboden worden in de fitnessruimte? Tijdens de fitness circuittraining train je in een groep en worden er veel losse oefeningen in combinatie op de kracht- en cardiotoestellen getraind. Je traint de Core, Balans, Kracht, Explosiviteit en je Uithoudingsvermogen. Kortom, een afwisselende en pittige les, waarvan je lekker gaat zweten. Kijk op het lesrooster voor de dagen en tijden waarop deze les gegeven wordt.

 

fitboksen-sportstudio-de-boer 14748812_m personal-training-sportstudio-de-boer