Fitnesstraining en begeleiding

 

 

 

 

CORONA UPDATE PER 20-12-2021
Helaas moeten wij onze indoorfitness weer verplaatsen naar buiten en moeten we de sluitingstijd van 17.00 uur aanhouden. Er mag wel met meer mensen tegelijk getraind worden en iedereen is welkom, dus ook zonder QR code.
Reserveren via de app is weer verplicht.

Openingstijden Outdoor fitness:

Maandag t/m vrijdag: 06.00-17.00 uur
Zaterdag: 08.00-15.00 uur
Zondag: 09.00-13.00 uur

Kerstavond 24 dec. open tot 16.00 uur
Eerste en Tweede Kerstdag gesloten
Oudejaarsdag open tot 12.00 uur
Nieuwjaarsdag gesloten

FITNESS OPT
Fitness OPT staat voor altijd trainen onder begeleiding met een Optimaal Persoonlijk Trainingsprogramma.

Bij ons centrum werken zowel Fitnesstrainers met een diploma en de ervaring om vooral de beginnende sporter te helpen als Fitnesstrainers met gevorderde diploma’s en meer ervaring om zo ook mensen met specifieke doelen of klachten te kunnen helpen. Hierdoor wordt uw programma op uw eigen trainingsniveau, wensen en kunnen afgestemd. Aan de hand van een intake gesprek, stellen wij samen met u het trainingsprogramma voor de 1ste 4-6 weken op. Elke training is één van onze trainers aanwezig die de aanwezige sporters helpt bij de uitvoering van de oefeningen en daar waar nodig aanpast (makkelijker/moeilijker, zwaarder/lichter) zodat u het maximale uit elke training haalt. Na elke 4-6 weken kunt u een afspraak maken voor een nieuw trainingsprogramma en afgestemd op uw vooruitgang en wensen op dat moment. Op deze manier haalt u maximaal resultaat uit uw trainingen.

FITNESS CIRCUITTRAINING
Vind je het leuk om in een groep te trainen waarbij afwisselende oefeningen aangeboden worden in de fitnessruimte? Tijdens de fitness circuittraining train je in een groep en worden er veel losse oefeningen in combinatie op de kracht- en cardiotoestellen getraind. Je traint de Core, Balans, Kracht, Explosiviteit en je Uithoudingsvermogen. Kortom, een afwisselende en pittige les, waarvan je lekker gaat zweten. Kijk in onze App voor de dagen en tijden waarop deze les gegeven wordt.

 

fitboksen-sportstudio-de-boer 14748812_m personal-training-sportstudio-de-boer