Fitnesstraining en begeleiding

Voor jouw fitnesstraining is het verplicht om je in te schrijven via onze App, ongeacht de dag en het tijdstip dat je komt trainen. Alle trainingen starten op het hele uur en hebben een maximale trainingsduur van 50 minuten. Je mag je opgeven voor maximaal 1 blok van 50 minuten, mocht blijken dat er bij aanvang van jouw training nog plek is in het blok na jouw geplande uur, dan kan je alleen met goedkeuring van de trainer langer blijven. We houden een maximaal aantal van 20 sporters in onze ruimte aan om zo voldoende ruimte tussen elkaar te hebben en zo de veiligheid te waarborgen.

 

 

 

 

 

FITNESS OPT
Fitness OPT staat voor altijd trainen onder begeleiding met een Optimaal Persoonlijk Trainingsprogramma.

Bij ons centrum werken zowel Fitnesstrainers met een diploma en de ervaring om vooral de beginnende sporter te helpen als Fitnesstrainers met gevorderde diploma’s en meer ervaring om zo ook mensen met specifieke doelen of klachten te kunnen helpen. Hierdoor wordt uw programma op uw eigen trainingsniveau, wensen en kunnen afgestemd. Aan de hand van een intake gesprek, stellen wij samen met u het trainingsprogramma voor de 1ste 4-6 weken op. Elke training is één van onze trainers aanwezig die de aanwezige sporters helpt bij de uitvoering van de oefeningen en daar waar nodig aanpast (makkelijker/moeilijker, zwaarder/lichter) zodat u het maximale uit elke training haalt. Na elke 4-6 weken kunt u een afspraak maken voor een nieuw trainingsprogramma en afgestemd op uw vooruitgang en wensen op dat moment. Op deze manier haalt u maximaal resultaat uit uw trainingen.

FITNESS CIRCUITTRAINING
Vind je het leuk om in een groep te trainen waarbij afwisselende oefeningen aangeboden worden in de fitnessruimte? Tijdens de fitness circuittraining train je in een groep en worden er veel losse oefeningen in combinatie op de kracht- en cardiotoestellen getraind. Je traint de Core, Balans, Kracht, Explosiviteit en je Uithoudingsvermogen. Kortom, een afwisselende en pittige les, waarvan je lekker gaat zweten. Kijk op het lesrooster voor de dagen en tijden waarop deze les gegeven wordt.

 

fitboksen-sportstudio-de-boer 14748812_m personal-training-sportstudio-de-boer