Bedrijfsfitness

Fitte medewerkers = Fit bedrijf

Wilt u de gezondheid van uw medewerkers goed houden of wellicht verbeteren? Investeren in bedrijfsfitness en daarmee het verminderen van het ziekteverzuim is een mooie stap dichter bij uw doel. Wij zijn er zeker van dat bedrijfsfitness bij De Boer ook uw onderneming gezonder kan maken en dat wij veel medewerkers kunnen enthousiasmeren en ondersteunen! Hoe wij dat doen?

Wij bieden een scala aan activiteiten: van fitness tot groepslessen en van personal of small group training tot crosstraining. Onze instructeurs zijn allen professionals die als geen ander mensen weten te motiveren. Ons centrum is zeven dagen per week geopend en maandag t/m vrijdag al vanaf 06.00 uur. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om van uw medewerkers fitte medewerkers te maken.

SPORTEN MET EEN GROEP COLLEGA’S
Naast ons reguliere aanbod is het mogelijk om uw medewerkers wekelijks op een vast tijdstip met elkaar te laten sporten onder leiding van een van onze trainers. Dit kan ook incompany, oftewel op uw bedrijfslocatie.

VOORDEEL VOOR WERKGEVER EN WERKNEMER
Wij zijn aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland waardoor u uw werknemers tegen brutoloon kunt laten sporten. Dit levert een fiscaal voordeel op van 30-50%. Daarnaast kunt u met de WKR-regeling uw personeel een bedrag schenken wat gebruikt kan worden voor het sportabonnement. Voor de werknemer wordt bewegen hierdoor ontzettend voordelig.

Voordelen van bedrijfsfitness:

 • Gezonde werknemers met veel energie, gezond gewicht en een levensstijl die in balans is
 • Toename van productiviteit
 • Minder ziekteverzuim
 • Bevordert de collegialiteit en werksfeer
 • Fiscaal voordelig na invoering werkkostenregeling (WKR)

Interesse? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek gevolgd door een proeftraining voor u en uw medewerkers via info@sportstudiodeboer.nl of bel 0226-427185.

Wilt u meer weten over ons totaalconcept Business & Health, download dan hier onze brochure.

Ook kunt u onderstaand formulier invullen zodat wij contact met u op kunnen nemen.

  Bedrijfsnaam*

  Contactpersoon*

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Uw bericht