Bedrijfsfitness

TOPFIT OP JE WERK? MELD JE AAN VOOR BEDRIJFSFITNESS

Bij De Boer hebben we een unieke vroege openingstijden en tijdens lunch tijd en einde van de middag een heel mooi concept: ’30 Minutes’. Onze fitness is op maandag open vanaf 07.00 uur en dinsdag t/m vrijdag open vanaf 06.00 uur. Het 30 minutes concept biedt tussen 12.00-13.00 uur en 1600-18.00 uur de unieke mogelijkheid om resultaatgerichte pittige lessen te volgen. Kort en intensief trainen tussen of na je werk, douchen, gezonde shake erin en weer aan het werk of door naar huis. Klik hier om meer informatie over dit unieke concept te lezen.

Train je liever individueel of volg je graag groepslessen op andere tijden dan kan dit uiteraard ook. Onze fitness, groepsles en personal trainers staan doordeweeks vanaf de vroege ochtend tot 22.00 uur voor je klaar. Ook in het weekend zijn we open dus dan ben je ook van harte welkom.

Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om individueel of met een klein groepje fanatieke sporters met elkaar te trainen onder leiding van 1 van onze personal trainers. Dit kan op dagen en tijden die jou uitkomen. Elke training haal je het maximale uit de training en zo zal je jouw resultaat behalen.

Wij bieden voor zowel werkgever, werknemer als gezinsleden van werkgevers en werknemers unieke kortingsmogelijkheden om bij ons centrum te sporten. Wij kijken verder en stimuleren graag een gezond, energiek en productief leven.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland waardoor een werknemer met 40% korting een abonnement kan afsluiten, meer informatie: https://www.bedrijfsfitnessnederland.nl/

40112701_lVoordelen van bedrijfsfitness:

  • Gezonde werknemers met veel energie, gezond gewicht en een levensstijl die in balans is
  • Toename van productiviteit
  • Minder ziekteverzuim
  • Bevordert de collegialiteit en werksfeer
  • Fiscaal voordelig na invoering werkkostenregeling (WKR)

Interesse? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek gevolgd door een proeftraining voor jou en je medewerkers via info@sportstudiodeboer.nl