Bedrijfsfitness

TOPFIT OP JE WERK? MELD JE AAN VOOR BEDRIJFSFITNESS

Bij De Boer hebben we een uniek concept: ’30 Minutes’ en is onze fitness op dinsdag en donderdag open vanaf 06.00 uur en maandag, woensdag en vrijdag vanaf 07.00 uur. Het 30 minutes concept biedt tussen 06.00-08.00 uur, 12.00-14.00 uur en 16.00-18.00 uur de unieke mogelijkheid om resultaatgerichte pittige lessen te volgen. Kort en intensief trainen en dan door naar je werk, tussen je werk door of als afsluiting van je werkdag. Klik hier om meer informatie over dit unieke concept te lezen.

Train je liever individueel of volg je graag groepslessen op andere tijden dan kan dit uiteraard ook. Onze fitness, groepsles en personal trainers staan vanaf de vroege ochtend tot 21.30/22.00 uur voor je klaar.

Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om individueel of met een klein groepje fanatieke sporters met elkaar te trainen op dagen en tijden die jou uitkomen. Elke training haal je het maximale uit de training en zo zal je jouw resultaat behalen.

Wij bieden voor zowel werkgever, werknemer als gezinsleden van werkgevers en werknemers unieke kortingsmogelijkheden om bij ons centrum te sporten. Wij kijken verder en stimuleren graag een gezond, energiek en productief leven.

Wij zijn aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland waardoor een werknemer met 40% korting een abonnement kan afsluiten, meer informatie: https://www.bedrijfsfitnessnederland.nl/

40112701_lVoordelen van bedrijfsfitness:

  • Gezonde werknemers met veel energie, gezond gewicht en een levensstijl die in balans is
  • Toename van productiviteit
  • Minder ziekteverzuim
  • Bevordert de collegialiteit en werksfeer
  • Fiscaal voordelig na invoering werkkostenregeling (WKR)

Interesse? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek gevolgd door een proeftraining voor jou en je medewerkers via info@sportstudiodeboer.nl of bel 06 22944070.