Onze revolutionaire EMS training al uitgeprobeerd? Nee? Volg nu een GRATIS proeftraining!

Tijdens een EMS training worden gedurende twintig minuten je spieren gestimuleerd door elektroden. Deze elektroden zijn bevestigd in een pak die je over speciale onderkleding draagt. Je wordt altijd persoonlijk begeleid en de training wordt 100% afgestemd op je persoonlijke doelen en niveau.

Ook als je niet gewend bent om te sporten en een matige conditie hebt is een EMS training een effectieve methode om te werken aan spieronderhoud of spieropbouw.

De voordelen:

  • (rug)klachten verminderend
  •  verminderd ouderdomsgerelateerde klachten
  • krachttoename/spierversterkend
  • zeer geschikt voor mensen met een lage belastbaarheid
  • verbeterd gewichtscontrole
  • bevorderd figuurcorrectie
  • verminderd cellulitus

Nadat je trainer je in het EMS pak heeft geholpen wordt je aangesloten aan het EMS apparaat. Op dit apparaat gaat de trainer voor iedere spiergroep de juiste intensiteit zoeken. Dit wordt op een persoonlijk profiel opgeslagen in het apparaat. Het EMS apparaat stuurt impulsen naar het pak en alle elektroden om individuele spiergroepen te activeren. De elektroden stimuleren vrijwel alle skeletspieren van het menselijk lichaam. De vesten zijn universeel en in verschillende maten beschikbaar, zodat voor iedereen de ideale pasvorm bestaat. Het vest is comfortabel en geoptimaliseerd om ook tijdens fysieke oefeningen te dragen. Onder persoonlijke begeleiding geeft de trainer twintig minuten oefeningen die aansluiten op jouw niveau en wensen.Tijdens deze oefeningen geeft het apparaat duizenden impulsen af. Dit voel je doordat je weerstand krijgt tijdens het bewegen. De oefeningen zijn éénvoudig en functioneel, dat wil zeggen gericht op het spiergebruik en de functie in het dagelijks leven.

Met elektrische spierstimulatie verhoog je in korte tijd het complete prestatievermogen van je lichaam. In korte tijd bouw je spierweefsel op, verminder je je vetgehalte en beschik je over een beter uithoudingsvermogen. Met EMS trainen is het mogelijk om plaatselijke probleem zones aan te pakken en je lichaamscontouren te vormen naar jouw persoonlijke wens.

Voor wie is het geschikt?
EMS training kan toegepast worden bij verschillende fysieke klachten, zoals o.a.: rugproblemen, ouderdomsgerelateerde klachten, astma en/of COPD. Maar ook voor gewichtscontrole, meer spierkracht, figuurcorrectie of cellulitis.

 

Maandag:
19.00-21.00 uur

Dinsdag:
08.00-09.00 uur
10.00-11.00 uur
18.30-19.30 uur

Woensdag:
07.00-08.00 uur
10.00-11.00 uur
16.00-17.00 uur
18.30-19.30 uur

Donderdag:
19.00-21.00 uur

Zaterdag:
08.00-10.00 uur

€ 285,00
– Geen inschrijfgeld
– 6 maanden geldig
– Maximale flexibiliteit
– Geen opzegtermijn
– Geen automatische verlenging
– Leden Sportstudio 10% korting

Per 1 januari stoppen wij met het aanbieden van EMS training. De 10 rittenkaart is nog op te maken tot 1 januari 2024.

Fitness- en EMS instructeur
Sporten is altijd mijn passie geweest en ik ben daarom erg blij dat ik al 21 jaar in de sportbranche mag werken. Ik heb jaren power pump, power yoga en spinning gegeven. Nu geef ik met heel veel plezier full body circuittrainingen, het hele lichaam trainen in groepsverband met de nodige gezelligheid. Daarnaast ben ik ook fitnesstrainer en geef ik EMS trainingen.

Fitness- en EMS instructeur
Als kind deed ik intensief aan turnen daarna heb ik mij helemaal gestort op dansen. Bij ballet draait alles om houding, balans en de core. Veel voorkomende onderdelen binnen de fitness. In de fitness leer ik jonge kinderen de beginselen van fitness dmv de Fitnesscircuit training. Naast de circuittraining geef ik EMS training en begeleid ik mensen in de fitness met oefeningen en het maken van trainingsschema’s. Maar bovenal ben ik iemand die het belangrijk vind dat je het sporten ook leuk vindt. Ik hou van een goede sfeer en dat is ook mede mijn sterke kant. Dus kom lekker sporten dan word je vanzelf enthousiast.

Personal & Small Group trainer, EMS trainer, Crosstrainer en fitnesstrainer
Mijn naam is Luna, geboren en getogen in Obdam. Van jongs af aan al fanatiek aan het sporten en sinds een paar jaar werkzaam bij De Boer Sport, Health, Wellness. Wat begon als hobby groeide al gauw uit tot mijn job. Ik ben enthousiast, sociaal en leergierig. Het mooiste aan dit vak vind ik dat je mensen kunt helpen bij het behalen van hun persoonlijke doelen en ik geloof erin dat iedereen tot meer in staat is dan hij/zij denkt. Ik geef onder andere crosstraining, smallgroup/duo training, personal training, circuittraining en EMS training. Wanneer zie ik jou bij De Boer Sport, Health, Wellness?

Ervaring:
• EMS trainer level 1 en specialisatie rug
• Fitnesstrainer A
• Fitnesstrainer B
• Basis Personal Trainer
• Momenteel bezig met Certified Personal Trainer (NSCA)
• Propedeuse Voeding en Diëtetiek (HvA)

Personal & Small Group trainer, groepsles instructeur, EMS en Knock Out(Boks) trainer
Ik heb diverse particuliere opleidingen gevolgd waaronder Fitness, Personal Training en Massage opleidingen en ben ik reeds 5 jaar fulltime werkzaam in de fitnessbranche. Ik ben Personal Trainer en geef Bokstrainingen en Gladiator. Verder ben ik erkend sportmasseur en help mensen graag met klachten.
Ik doe dit werk met veel plezier en ik sta graag voor iedereen klaar om samen met jou het doel te behalen.

Fitness, EMS, BBB, Move it, Fresh Balance instructeur
Sinds 2013 ben ik werkzaam als sportinstructrice. Met veel plezier help ik mensen om op hun niveau te trainen. Zowel in de fitness als in groepslessen (BBB, Fresh Balance, Power pump, Move it) die ik vol enthousiasme en met veel plezier geef. Ook help ik mensen graag als gewichtsconsulente, advies over voeding en programma’s om je fitter en energieker te voelen. Sport, bewegen en voeding is zo belangrijk in het leven, en mijn doel is dat een ieder dit met net zoveel plezier en enthousiasme ervaart als dat ik dat doe.

Fitness- en EMS trainer
Net voor Corona begon ik te sporten bij Sportstudio de Boer, vanaf dat moment was ik helemaal fan van krachttraining.  Hierdoor ben ik ook in contact gekomen met Freek om bij hem in dienst te komen. Bewegen is voor iedereen goed en daar zou ik jou graag bij willen helpen. In de sportschool ben ik de jongste medewerker, dit hoeft natuurlijk niet een nadeel te zijn. Ik ben namelijk volop bezig met leren. Eind oktober begin ik de cursus Fitvak A. Daarnaast ben ik opgeleid tot EMS instructeur en volg ik nog een voltijd studie pedagogiek.