Onze revolutionaire EMS training al uitgeprobeerd? Nee? Volg nu een GRATIS proeftraining!

Tijdens een EMS training worden gedurende twintig minuten je spieren gestimuleerd door elektroden. Deze elektroden zijn bevestigd in een pak die je over speciale onderkleding draagt. Je wordt altijd persoonlijk begeleid en de training wordt 100% afgestemd op je persoonlijke doelen en niveau.

Ook als je niet gewend bent om te sporten en een matige conditie hebt is een EMS training een effectieve methode om te werken aan spieronderhoud of spieropbouw.

De voordelen:

  • (rug)klachten verminderend
  •  verminderd ouderdomsgerelateerde klachten
  • krachttoename/spierversterkend
  • zeer geschikt voor mensen met een lage belastbaarheid
  • verbeterd gewichtscontrole
  • bevorderd figuurcorrectie
  • verminderd cellulitus

Nadat je trainer je in het EMS pak heeft geholpen wordt je aangesloten aan het EMS apparaat. Op dit apparaat gaat de trainer voor iedere spiergroep de juiste intensiteit zoeken. Dit wordt op een persoonlijk profiel opgeslagen in het apparaat. Het EMS apparaat stuurt impulsen naar het pak en alle elektroden om individuele spiergroepen te activeren. De elektroden stimuleren vrijwel alle skeletspieren van het menselijk lichaam. De vesten zijn universeel en in verschillende maten beschikbaar, zodat voor iedereen de ideale pasvorm bestaat. Het vest is comfortabel en geoptimaliseerd om ook tijdens fysieke oefeningen te dragen. Onder persoonlijke begeleiding geeft de trainer twintig minuten oefeningen die aansluiten op jouw niveau en wensen.Tijdens deze oefeningen geeft het apparaat duizenden impulsen af. Dit voel je doordat je weerstand krijgt tijdens het bewegen. De oefeningen zijn éénvoudig en functioneel, dat wil zeggen gericht op het spiergebruik en de functie in het dagelijks leven.

Met elektrische spierstimulatie verhoog je in korte tijd het complete prestatievermogen van je lichaam. In korte tijd bouw je spierweefsel op, verminder je je vetgehalte en beschik je over een beter uithoudingsvermogen. Met EMS trainen is het mogelijk om plaatselijke probleem zones aan te pakken en je lichaamscontouren te vormen naar jouw persoonlijke wens.

Voor wie is het geschikt?
EMS training kan toegepast worden bij verschillende fysieke klachten, zoals o.a.: rugproblemen, ouderdomsgerelateerde klachten, astma en/of COPD. Maar ook voor gewichtscontrole, meer spierkracht, figuurcorrectie of cellulitis.

 

Maandag:
10.00-11.00 uur
19.00-21.00 uur

Dinsdag:
08.00-09.00 uur
10.00-11.00 uur
18.30-20.00 uur

Woensdag:
07.00-11.00 uur
16.00-17.00 uur
18.30-20.00 uur

Donderdag:
19.00-21.00 uur

Zaterdag:
08.00-11.00 uur

€ 92,75 p.m.
– Na 12 maanden maandelijks opzegbaar
– Geen inschrijfgeld
– Betaling per maand
– Leden Sportstudio 10% korting

€ 169,50 p.m. (€ 19,55 laagste prijs per bezoek)
– Na 12 maanden maandelijks opzegbaar
– Geen inschrijfgeld
– Betaling per maand
– Leden Sportstudio 10% korting

€ 289,50
– Geen inschrijfgeld
– 5 maanden geldig
– Maximale flexibiliteit
– Geen opzegtermijn
– Geen automatische verlenging
– Leden Sportstudio 10% korting

€ 689,50
– Geen inschrijfgeld
– 12 maanden geldig
– Maximale flexibiliteit
– Geen opzegtermijn
– Geen automatische verlenging
– Leden Sportstudio 10% korting

€ 1325,00
– Geen inschrijfgeld
– 24 maanden geldig
– Maximale flexibiliteit
– Geen opzegtermijn
– Geen automatische verlenging
– Leden Sportstudio 10% korting

Personal Trainer, Duo en Small Group trainer, Crosstrainer
Als iemand weet dat in shape komen en blijven hard werken is, dan weet ik het wel. Maar met mijn ervaring in afvallen in combinatie met sporten, zul je zeker resultaat boeken. Als gediplomeerd voedingsdeskundige en ervaringsdeskundige op het gebied van afvallen, droogtrainen, intermittent fasten en bulken ben je bij mij aan het juiste adres. De afgelopen jaren ben ik mij daarnaast meer gaan verdiepen in de sport. Een goede balans tussen voeding en bewegen vind ik ontzettend belangrijk.
Met de juiste papieren voor fitnesstrainer en EMS-trainer ben ik dé juiste persoon om jou te begeleiden. Ik heb dit jaar ook de opleiding gevolgd tot crossfittrainer. Daarnaast heb ik inmiddels flink wat ervaring opgedaan als small group- en personal trainer. Mijn enthousiasme voor sporten en een gezonde leefstijl wil ik ontzettend graag delen en overbrengen aan jou!

Fitness- en EMS instructeur
In 2017 ben ik begonnen met de opleiding Sport en Bewegen om daarna door te kunnen gaan leren voor fysiotherapie wat ik nu ook doe. In 2016 werd ik zelf lid bij Sportstudio de Boer en leerde ik al meer van de fitness en zag ik al hoe leuk, gezellig en sfeervol het hier is. In mijn 3de jaar van sport en bewegen heb ik hier een jaar stage gelopen. Direct na mijn stage heb ik laten zien wat ik kan en mocht ik van Freek blijven als fitness en EMS instructeur. Vraag gerust om advies. Ik vind het leuk om je te helpen om je doel te behalen en vast te houden. Een babbeltje kan en mag ook altijd, graag zelfs! Als ik klaar ben met mijn studie fysiotherapie twijfel ik er nog over om de revalidatie in te gaan of om mijn praktijk op te zetten. Misschien wel hier bij sportstudio de Boer.

Fitness- en EMS instructeur
Sporten is altijd mijn passie geweest en ik ben daarom erg blij dat ik al 21 jaar in de sportbranche mag werken. Ik heb jaren power pump, power yoga en spinning gegeven. Nu geef ik met heel veel plezier full body circuittrainingen, het hele lichaam trainen in groepsverband met de nodige gezelligheid. Daarnaast ben ik ook fitnesstrainer en geef ik EMS trainingen.

Fitness- en EMS instructeur
Als kind deed ik intensief aan turnen daarna heb ik mij helemaal gestort op dansen. Bij ballet draait alles om houding, balans en de core. Veel voorkomende onderdelen binnen de fitness. In de fitness leer ik jonge kinderen de beginselen van fitness dmv de Fitnesscircuit training. Naast de circuittraining geef ik EMS training en begeleid ik mensen in de fitness met oefeningen en het maken van trainingsschema’s. Maar bovenal ben ik iemand die het belangrijk vind dat je het sporten ook leuk vindt. Ik hou van een goede sfeer en dat is ook mede mijn sterke kant. Dus kom lekker sporten dan word je vanzelf enthousiast.

Personal & Small Group trainer, Sportvastencoach, Knock Out(Boks), EMS en Bootcamp trainer
Ik heb in het jaar 2000 het CIOS afgerond en ben sindsdien fulltime met mijn passie aan de gang. Ik ben docent geweest van particuliere Fitness en PT opleidingen en geef nu al meer dan 20 jaar met veel plezier trainingen. Daarnaast onderneem ik graag en blijf ik mij ontwikkelen en uitdagen door de mensen om mij heen. Ik ben sociaal, sta voor iedereen klaar, heb altijd een opgewekt karakter, een goed inlevingsvermogen, een vertrouwenspersoon en ga van de kracht en de mogelijkheden van elk mens uit.

Fitness- en EMS instructeur
Van jongs af aan is sporten al mijn grootste hobby, maar ik heb altijd gezegd dat ik niets met sport zou gaan doen. Tot 1,5 jaar geleden, toen ik mij voor het eerst inschreef bij Sportstudio de Boer en er sindsdien niet meer weg te slaan ben uit de sportschool. Ik heb in de zomervakantie de cursus Fitvak A gedaan, waardoor ik nu werkzaam ben bij de sportschool. Dit doe ik met onwijs veel plezier. Ik vind het leuk om mensen te helpen met hun sportjourney. Momenteel doe ik de studie voeding en diëtetiek, dit hoop ik in de toekomst te kunnen combineren met sport.

Personal & Small Group trainer, groepsles instructeur, EMS en Knock Out(Boks) trainer
Ik heb diverse particuliere opleidingen gevolgd waaronder Fitness, Personal Training en Massage opleidingen en ben ik reeds 5 jaar fulltime werkzaam in de fitnessbranche. Ik ben Personal Trainer en geef Bokstrainingen en Gladiator. Verder ben ik erkend sportmasseur en help mensen graag met klachten.
Ik doe dit werk met veel plezier en ik sta graag voor iedereen klaar om samen met jou het doel te behalen.

Fitness, EMS, BBB, Move it, Fresh Balance instructeur
Sinds 2013 ben ik werkzaam als sportinstructrice. Met veel plezier help ik mensen om op hun niveau te trainen. Zowel in de fitness als in groepslessen (BBB, Fresh Balance, Power pump, Move it) die ik vol enthousiasme en met veel plezier geef. Ook help ik mensen graag als gewichtsconsulente, advies over voeding en programma’s om je fitter en energieker te voelen. Sport, bewegen en voeding is zo belangrijk in het leven, en mijn doel is dat een ieder dit met net zoveel plezier en enthousiasme ervaart als dat ik dat doe.