Crosstraining

Crosstraining is uniek omdat het gewichtheffen, cardio en gymnastiek combineert. Een geweldige trainingsvorm met volop variatie én uitdaging. Met als doel: fit worden en fit blijven! Omdat iedereen traint op zijn eigen niveau kunnen ook beginners prima meekomen. Tel daarbij het groepsgevoel, enthousiasme van de instructeurs, uitdagende oefeningen en hoge dosis fun op en je zult binnen no-time verslaafd zijn aan deze geweldige training.

De voordelen van Crosstraining:

 • Functionele oefeningen waar je ook in het dagelijks leven profijt van hebt
 • Iedereen traint op zijn/haar eigen niveau
 • Minimale kans op blessures
 • 6 dagen per week
 • Volop variatie dus nooit saai
 • Door het groepsgevoel blijf je gemotiveerd

Extra leuk: elke training is anders door de Workout Of the Day (WOD).

Het voorjaar is hét moment van een ‘grote schoonmaak’ waardoor je je fitter en energieker gaat voelen? Misschien een paar kilo afvallen? Crosstraining is een perfecte manier om snel weer in shape te komen. Het kan nu extra voordelig met onze voorjaarsactie!

Kosten voorjaarsactie:
6 weken 2x per week crosstraining: 95,00

Je betaalt geen inschrijfgeld!

Startdatum:
maart en april

INSCHRIJVEN

Wil jij samen met een team van professionals eindelijk blijvend af van je overgewicht? Gedurende 3 maanden ga jij lekker fanatiek aan crosstraining doen én krijg je online voedingsadvies op maat. Wij zorgen ervoor dat jij gemotiveerd blijft en samen werken we toe naar een mooi resultaat.

Bewegen: 3 maanden crosstraining (3 keer per week) onder leiding van onze Crosstraining instructeurs: Barbara, Elroy, Luna en Athena.
Crosstraining is een fantastische activiteit om in korte tijd je kracht en uithoudingsvermogen flink te verbeteren. De lessen zijn erg afwisselend en te volgen op elk niveau.

Voeding: Online voedingsprogramma, waarbij voedingsconsulent Barbara (van Venba) je leert om gezond(er) te eten.

 • Intakeformulier
 • Hoeveel macros eet je en welke?
 • Eetschema van 12 weken
 • Uitgangspunt: lekker blijven eten met een duidelijke structuur
 • Meer energie
 • Vet% verlagen
 • Centimeters verliezen
 • Wekelijkse feedback via mail
 • Antwoord op vragen via App (binnen 48 uur)
 • Om de week foto sturen voor progressie

Start: op elk gewenst moment

Kosten: € 119,50 per maand (Note: heb je al een crosstraining abonnement dan kun je dit tijdelijk stopzetten)

Het is ook mogelijk om voor drie maanden alleen het online voedingsprogramma af te nemen. Dit kost 49,50 per maand.

AANMELDEN

Crosstraining is uniek omdat het gewichtheffen, cardio en gymnastiek combineert. Een geweldige trainingsvorm met volop variatie én uitdaging. Met als doel: fit worden en fit blijven! Tijdens de Crosstraining worden functionele bewegingen, zoals springen, tillen, duwen en rennen op een gevarieerde manier en met een hoge intensiteit uitgevoerd. Omdat iedereen traint op zijn eigen niveau kunnen ook beginners prima meekomen. Tel daarbij het groepsgevoel, enthousiasme van de instructeurs, uitdagende oefeningen en hoge dosis fun op en je zult binnen no-time verslaafd zijn aan deze geweldige training.
Elke training is anders door de WOD (Workout Of the Day).

Tijdens de strength lessen gaan we ons focussen op krachttraining. Centraal staat in deze les houding en techniek. Het is een les waarin we ons focussen op zware krachttraining. Waarin we alle spiergroepen proberen te prikkelen en we steeds de limiet van ons lichaam gaan opzoeken in verschillende vormen.

Tijdens de open gym momenten kun je zelf de WOD van de dag gaan doen of zelf met je eigen techniek aan de gang. Zelf met de oefeningen verder gaan die je hebt geleerd tijdens de lessen, of wilt verbeteren. Er is op deze momenten geen trainer aanwezig.

De teens zijn voor 13 t/m 16 jarigen. In deze lessen leren we de Teens de basis van crosstraining. Er wordt tijdens deze lessen extra veel de nadruk gelegd op de juiste techniek. De teens zullen op een veilige manier gaan werken aan hun kracht en uithoudingsvermogen. Het lijkt erg op de reguliere crosstraining les alleen dan meer gericht op deze leeftijd categorie.

Download hier het lesrooster in pdf vorm.

Hieronder vind je het lesrooster per dag. Je dient je vooraf voor de les van jouw keuze aan te melden in onze app.

 1. maandag
 2. dinsdag
 3. woensdag
 4. donderdag
 5. vrijdag
 6. zaterdag
 7. zondag
 1. 3 april
  Crosstraining Open Gym
  Crosstraining Open Gym
  Crosstraining WOD
  Luna
  Crosstraining WOD
  Elroy
  Crosstraining WOD
  Elroy
 2. 4 april
  Crosstraining WOD
  Elroy
  Crosstraining WOD
  Barbara
  Crosstraining WOD
  Barbara
  Crosstraining strength
  Luna
  Crosstraining WOD
  Barbara
 3. 5 april
  Crosstraining WOD
  Elroy
  Crosstraining WOD
  Elroy
  Crosstraining Open Gym
  Crosstraining Teens 13 t/m 16
  Barbara
  Crosstraining WOD
  Elroy
  Crosstraining WOD
  Elroy
 4. 6 april
  Crosstraining WOD
  Elroy
  Crosstraining Open Gym
  Crosstraining Open Gym
  Crosstraining Strength
  Elroy
  Crosstraining WOD
  Elroy
 5. 7 april
  Crosstraining WOD
  Luna
  Crosstraining Open Gym
 6. 8 april
  Crosstraining Strength
  Elroy
  Crosstraining WOD
  Elroy
 7. 9 april
  Crosstraining WOD
  Athena
Abonnement Tarief
5x per maand € 45,00 per maand
10x per maand € 65,00 per maand
5x per maand + onbeperkt fitness/groepslessen € 62,50 per maand
10x per maand + onbeperkt fitness/groepslessen € 77,50 per maand
12x per maand € 72,50 per maand
Onbeperkt € 80,00 per maand
Teens (13 t/m 16) 1x per week € 24,50 per maand
10-rittenkaart (half jaar geldig) € 120,00
 • Eenmalige inschrijfkosten: € 17,50
 • Tarieven per maand worden automatisch maandelijks afgeschreven
 • Abonnementen zijn standaard eerst drie maanden, daarna worden deze automatisch verlengd en zijn per maand opzegbaar

Personal trainer, Strength and Conditioning coach, Bootcamp instructrice, Crosstrainer

Mijn visie is: mensen helpen te doen, met wat ze weer willen kunnen doen. Om dit te bereiken focussen we op drie pijlers: Body, Food en Mind. Je kunt niet veranderen wie je bent, alleen wat je doet! If it doesn’t challenge you, it doesn’t change you! Vanuit discipline, een no-nonsense houding en met veel plezier gaan we samen aan de slag. Zodat jij sterker, fitter en gezonder wordt!

Ik ben Athena Landsman, sportinstructrice bij de landmacht, gespecialiseerd in kracht-, uithoudingsvermogen-, en crossfit training.

Wil jij..

 • je uithoudingsvermogen opbouwen
 • sterker worden
 • blessures voorkomen
 • je krachtiger voelen en eigenaarschap ontwikkelen over jouw persoonlijke leefstijl (gezondheid en vitaliteit, stressregulatie en mentale kracht)

Dan ben jij bij mij aan het juiste adres. Ik werk met beginners en gevorderden, van jong tot minder jong. Binnen jouw fysieke grenzen daag ik je uit om je doelen te bereiken.

Persoonlijke ervaring:

 • Bijna 10 jaar bij de landmacht gediend als pantserinfanterist en opgewerkt naar sergeant sportinstructrice
 • MBO4 coördinator sport, bewegen en gezondheid afgerond
 • Gecertificeerd MS&C (Military Strength & Conditioning) coach met de richtlijnen van NSCA
 • Personal trainer
 • Momenteel bezig met de HBO Life Coach opleiding bij Schott & Co.

In het weekend kan je bij mij terecht voor personal training en crosstraining lessen!

Personal Trainer, Duo & Small Group trainer, Crosstrainer
Mijn naam is Elroy Konijn en ik woon samen met mijn gezin in De Goorn. Sport is mijn lust en mijn leven. Vanaf jonge leeftijd ben ik altijd met sport bezig geweest en gelukkig heb ik mijn werk ervan mogen maken. Inmiddels heb ik als zelfstandig ondernemer heel wat jaren ervaring als Personal trainer, Sportmasseur en Mylogenics practitioner. Daarnaast heb ik ook ervaring opgebouwd met Crosstraining. Ik heb een vrolijk karakter, ben sociaal en vind het belangrijk dat er met plezier getraind wordt en dat we samen jouw persoonlijke doelen behalen!

Personal Trainer, Duo en Small Group trainer, Crosstrainer
Als iemand weet dat in shape komen en blijven hard werken is, dan weet ik het wel. Maar met mijn ervaring in afvallen in combinatie met sporten, zul je zeker resultaat boeken. Als gediplomeerd voedingsdeskundige en ervaringsdeskundige op het gebied van afvallen, droogtrainen, intermittent fasten en bulken ben je bij mij aan het juiste adres. De afgelopen jaren ben ik mij daarnaast meer gaan verdiepen in de sport. Een goede balans tussen voeding en bewegen vind ik ontzettend belangrijk.

Met de juiste papieren voor fitnesstrainer en EMS-trainer ben ik dé juiste persoon om jou te begeleiden. Ik heb dit jaar ook de opleiding gevolgd tot crossfittrainer. Daarnaast heb ik inmiddels flink wat ervaring opgedaan als small group- en personal trainer. Mijn enthousiasme voor sporten en een gezonde leefstijl wil ik ontzettend graag delen en overbrengen aan jou!

Personal & Small Group trainer, Sportvastencoach, Crosstrainer, Knock Out(Boks) trainer, EMS trainer en Bootcamp trainer
Ik heb in het jaar 2000 het CIOS afgerond en ben sindsdien fulltime met mijn passie aan de gang. Ik ben docent geweest van particuliere Fitness en PT opleidingen en geef nu al meer dan 20 jaar met veel plezier trainingen. Daarnaast onderneem ik graag en blijf ik mij ontwikkelen en uitdagen door de mensen om mij heen. Ik ben sociaal, sta voor iedereen klaar, heb altijd een opgewekt karakter, een goed inlevingsvermogen, een vertrouwenspersoon en ga van de kracht en de mogelijkheden van elk mens uit.