YOGASTUDIO OBDAM

Yoga is een fijne activiteit om even helemaal tot rust te komen. Je lichaam soepel en flexibel te maken, je houding te verbeteren en je ademhaling onder controle te krijgen. Wij bieden een breed scala aan yogalessen in verschillende intensiteit. Van Easy Flow yoga tot Poweryoga en alles daar tussenin. Ben je al sportief of (nog) niet, van jong tot oud, yoga is voor iedereen geschikt. We geven ook yogalessen voor specifieke doelgroepen zoals: senioren, kids & teens en zwangeren. Op deze pagina vind je alle informatie.

Waarom Yogastudio Obdam?

 • Wij bieden een breed scala aan yogalessen
 • Professionele en ervaren docenten met elk hun eigen specialisatie
 • Moderne, lichte ruimte met goede klimaatbeheersing
 • Bij ons kun je drie soorten yoga op het rooster vinden
 • Van maandag t/m zaterdag kun je yogalessen volgen

Kom gerust langs voor een gratis proefles.

YOGA LESOMSCHRIJVINGEN

Alignment yoga

Tijdens de Alignment yoga les ligt de nadruk op het bewuste gebruik van de ademhaling in combinatie met het lang aanhouden van een houding. Hierdoor ga je bewust voelen wat er in het lichaam gebeurt. Verder is een precieze uitvoering van de houdingen van belang. Hiervoor worden leerlingen gecorrigeerd en gemanipuleerd in een yogahouding om ze zo verder te helpen. Iedere week is er een ander thema, wat zorgt voor een goede opbouw van de yoga houdingen op de langere termijn en het geeft voldoende afwisseling. Deze vorm van yoga is toegankelijk voor iedereen.

Essential yoga

Deze yoga vorm staat voor Yoga – Relax & Balance. Een unieke yoga les met een therapeutische toepassing. Een mooie combinatie van diverse yoga stylen zijn hier gekoppeld met inmenging van Pilates. Het leert je goed voelen wat bij je past. De essentie blijft de adem en zorgt dat houdingen met elkaar kunnen verbinden in een prachtige zachte flow. Het brengt harmonie in de stroming van je ademen en leert je deze op juiste wijze te beheersen. Het biedt je bewustwording, energie en fysieke en mentale kracht. Werkt helend, ontgiftend en brengt organen en systemen, lichaam en geest weer in balans.
Vraag jij veel van jezelf, ervaar je veel drukte of stress, heb je een burn-out, een blessure of een andere (vage) klacht? Dan is dit een zeer effectieve en heerlijke les om je klachten te helpen verminderen of zelfs doen te verdwijnen.
Binnen deze yoga les werken we aan kracht, flexibiliteit en balans voor zowel lichaam als geest. Het helpt je een emotionele stabiliteit te bereiken, je concentratie te verbeteren, spieren te stretchen en waar orgaanfuncties zich kunnen herstellen. De intensiteit wordt afgestemd op wat jij aan kan en daarom voor iedereen zeer toegankelijk. Kortom ook in deze les wordt de algehele gezondheid bevorderd.

Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga is een dynamische vorm van Yoga, waarbij de houdingen (Asana’s) opeenvolgend met een vloeiende overgang worden uitgevoerd. Daarbij worden de houdingen uitgevoerd op het ritme van de ademhaling. Vinyasa Yoga is een krachtige vorm van Yoga, waarbij je zowel kracht als flexibiliteit opbouwt. De Vinyasa lessen zijn inspannend, waardoor je uiteindelijk spanning in het lichaam kan loslaten. Laat je meevoeren op het ritme van je ademhaling en neem je lichaam en geest mee in een diepe ontspanning.

YOGA LESROOSTER

Download hier het yoga rooster per februari 2020.

Hieronder vind je het huidige yoga rooster per dag.

 

Toon filters
Les
Dagen vd week
 1. donderdag
 2. zaterdag
 3. maandag
 4. dinsdag
 5. woensdag
 6. donderdag
 1. 04-06 Soort Locatie Instructeur
  Alignment yoga
  Studio 2 Laura
 2. 06-06 Soort Locatie Instructeur
  Essential yoga
  Studio 2 Corine
 3. 08-06 Soort Locatie Instructeur
  Essential yoga
  Studio 2 Corine
 4. 09-06 Soort Locatie Instructeur
  Essential yoga
  Studio 2 Corine
  Vinyasa yoga
  Studio 2 Marion
 5. 10-06 Soort Locatie Instructeur
  Essential yoga
  Studio 2 Corine
  Essential yoga
  Studio 2 Corine
 6. 11-06 Soort Locatie Instructeur
  Alignment yoga
  Studio 2 Laura

TARIEVEN

Bekijk hier de tarieven.

YOGA DOCENTEN

Corine van der Molen – Essential yoga docent

Mijn naam is Corine en ik ben een ervaren en gediplomeerd yoga/sport docent. Sinds 1999 ben ik werkzaam op dit gebied. Tijdens mijn yogalessen maak ik gebruik van mijn opleidingen psychologie/mindfulness en cognitieve therapie om mensen te begeleiden en te coachen. Mijn doel is dat iedereen ontspanning leert ervaren en zo nieuwe energie kan op doen. Kortom, een stukje mindfulness therapie op de mat.


Laura Murgia – Alignment yoga docent

Mijn naam is Laura (1977) en ik geef Hatha yoga volgens de Critical Alignment methode. Door een chronische auto-immuun aandoening is mijn energie beperkt en belemmert het mijn dagelijkse leven door onder andere gewrichts- en spierpijnen. Ik ben op zoek gegaan naar een vorm van sport die voor mij ontspanning, kracht en energie oplevert en ik kwam erachter dat yoga mij dit geeft. Ik begon mij fitter te voelen, meer ontspannen, maar ook bewuster. Ook merkte ik dat mijn lichaam steeds minder stijf werd. Omdat ik steeds enthousiaster werd over yoga en me hierin verder wilde ontwikkelen en verdiepen ben ik In 2015 begonnen met de yogadocenten opleiding bij Yoga instituut Dirk-Jan Lust. Het lesgeven vind ik mooi om te doen, het stelt me in staat om iets heel goeds door te kunnen geven aan anderen.


Marion Stuveling – Vinyasa Yoga docent

Mijn naam is Marion en ik ben gecertificeerd Vinyasa Yogadocent. Yoga heeft altijd mijn aandacht gehad, maar vorig jaar ging toch echt het roer om en ben ik de 200 hrs Vinyasa Teacher Training gaan volgen (RYS). Tijdens deze opleiding is mijn liefde voor Vinyasa Yoga echt gegroeid en merkte ik hoe Yoga kan helpen om meer verbinding met je lichaam te maken. Yoga kan veel energie en balans geven. Naast het geven van Yogales ben ik werkzaam als jurist, iets wat erg leuk maar soms ook uitdagend is, Yoga geeft mij daarbij een mooie balans. In mijn lessen breng ik focus aan op de techniek, krachtopbouw en ademhaling in de houdingen. Mijn lessen zijn nuchter met respect voor de Yoga filosofie. Ik kijk ernaar uit om jullie te mogen verwelkomen bij Sportstudio de Boer.