September acties van onze ondernemers

EK Sports
EK Sports verzorgt Personal Training, Small Group training, MyLogenics en sportmassage. Kijk voor meer info op www.ek-sports.nl
Actie: boek in september 2020 een sportmassage van 30 minuten voor slechts € 20,00!!

Hollend Stilstaan
Beweeg je graag buiten, maar lukt het je maar niet om het vol te houden? Wil je je fit en energieker voelen? Volg dan een individueel runningtherapie traject van 3 maanden. Nu 10% korting op het programma. Meer info: hollendstilstaan.nl/runningtherapie

LEEF Obdam
Ben je aan het herstellen van een (sport)blessure of heb je andere klachten waardoor je graag onder leiding van een fysiotherapeut traint? LEEF Obdam biedt fysio fitness aan groepjes van 3 tot 6 personen. Aanmelden: info@sportstudiodeboer.nl.

Praktijk Kind in Bloei
Praktijk Kind in Bloei is gespecialiseerd in de coaching van hooggevoelige gezinsleden. Samen aan de slag voor meer verbinding en harmonie! (kindinbloei.nu)
Marieke is daarnaast met Coach in Bloei mentor voor de hooggevoelige vrouw met een eigen (startende) coachingspraktijk.

Powerbrains
Gefeliciteerd met het 5 jarig bestaan Sportstudio de Boer!
Met social media jouw doelgroep op het juiste moment bereiken. Dat is wat wij doen, elke dag. Bezoek de website www.powerbrains.nl voor een GRATIS social power scan!

Studio FotograVi
Voor leuke en betaalbare fotoshoots. Boek in september en ontvang 10% korting! studiofotogravi.nl
Tevens hét adres voor de mooiste droogboeketten. In september 10% korting met code: DEBOER.
Neem een kijkje op droog-boeket.nl.

TopFitTest
Wil je weten hoe fit of gezond je bent en hoe je hier het beste aan kunt werken? Maak dan een afspraak voor een PrestatieTest of GezondheidsTest in september. Leden ontvangen 25%
korting, niet-leden 15%. Meer info: www.topfittest.nl

Venba
Venba biedt persoonlijke begeleiding bij afvallen. Eetschema’s, wegingen en vetmetingen voor het beste resultaat. De intake is gratis! Actie: in september betaal je in plaats van € 26,75 slechts € 19,95 per consult (bij een abonnement van 13 consulten).
www.venba.nl

Voetnoot (voetrefelxmassage)
Voor je lichaam zorgen is een investering. Je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is. Actie: in september krijg je € 5,00 korting per behandeling.
Kijk voor meer informatie op www.voetreflexbijvoetnoot.nl