Crosstraining groot succes

‘De gloednieuwe activiteit Crosstraining wordt met ontzettend veel enthousiasme ontvangen’, aldus trainer Elroy. ‘Na de open dag die we op 12 februari organiseerden kwamen de aanmeldingen gelijk binnen. Crosstraining is dan ook een mooie aanvulling op ons huidige assortiment aan trainingen en groepslessen wat we bij De Boer Sport aanbieden. Het is een unieke activiteit omdat er elementen uit gewichtheffen, cardio en gymnastiek gecombineerd worden. Er wordt gebruik gemaakt van functionele bewegingen zoals springen, trekken, tillen, duwen en rennen. Elke les is weer anders. De ene keer ligt het accent op uithoudingsvermogen, dan weer op kracht. In het begin zal je wellicht de dagen erna wat spierpijn hebben :-), maar als je wekelijks 1 of 2 keer meedoet is dat al snel over. Lees hieronder een aantal enthousiaste reacties van de deelnemers en ik hoop je snel een keer te zien bij een gratis proeftraining.’

Ik ben in februari 2022 begonnen met de Crosstrainingen het is elke keer weer een uitdaging omdat het ook elke keer anders is het is ook leuk om te trainen in groepsverband en alles uit jezelf te halen wat erin zit!? Ik vind het echt een aanrader!
Melanie

Voor mij is crosstraining de perfecte combinatie tussen kracht en conditie. Lekker een uurtje knallen op je eigen niveau met professionele begeleiding en uiteenlopende oefeningen. Geen les is hetzelfde en je komt altijd voldaan thuis!
Danny

Nadat ik enthousiast was na deelname aan een Crosstraining workout tijdens de open dag, kreeg ik een 10-rittenkaart cadeau. Mijn doel is om sterker te worden en veerkrachtiger om van de zomer een meerdaagse mountainbike tocht in de alpen te kunnen rijden. Crosstraining is daarom een aanvulling op het fietsen. Ik kan zelf via de app snel en makkelijk mijn les boeken. Ik sport veel, maar crosstraining is echt aanvullend. De les begint met goede uitleg over de oefeningen en de techniek die je moet toepassen en tijdens de training word je goed begeleid om de techniek ook goed toe te passen. Een goede warming up en dan is het echt even aanpoten. Je gaat tot het maximum. Ik merk echt dat het een uitdaging voor je totale lichaam is en dat je op meerdere manieren je spierkracht en conditie verbetert. Echt leuk om te doen.
Jan

Sinds een aantal weken ben ik overgestapt van PT naar crosstraining. De trainingen zijn zeer variërend en voor ieder niveau. En daarbij zorgen de trainers voor de juiste begeleiding! Crosstraining bij de Boer is echt een aanrader, het uur is zo voorbij!
Tyra

Sinds februari 2022 doe ik aan Crosstraining bij de Boer. De lessen zijn afwisselend en er is professionele begeleiding. Naast dat we goed begeleid worden is er ook ruimte voor een lach tijdens de lessen.
Stefan

 

Crosstraining groot succes