3

Freek de Boer – Eigenaar Sportstudio De Boer en Tredus opleidingen, Mede eigenaar Maverick Sport Events, Personal trainer, Sportvastencoach en Bootcamp trainer. 

Ik ben Freek de Boer, getrouwd met Marieke en vader van 3 kids (Nina, Luuk en Guus).
Vanaf jongs af aan ben ik met sport en gezondheid bezig. De invloed van sport en voeding op het gedrag en gevoel van mijzelf en de medemens is enorm. Ik heb me dan ook vanuit mijn passie, werkervaring (vanaf het jaar 2000 fulltime in de sport en gezondheidsbranche werkzaam), privé en opleidingen ontwikkeld tot zelfstandig ondernemer en Personal trainer. Ik ben sociaal, sta voor iedereen klaar, heb altijd een opgewekt karakter, een goed inlevingsvermogen, een vertrouwenspersoon en ga van de kracht en de mogelijkheden van elk mens uit.

Mijn diploma’s:
CIOS (sportopleiding) met specialisaties: Basis- Gevorderde- en Medische Fitnesstrainer
Andere opleidingen/cursussen:
– Master in Clubmanagement
– National Academie of Sport Medicine/NASM Personal Trainer
– Los Angeles Personal Trainer/LAPT Personal Trainer (Training, Leefstijl, Voeding)

Van 2000-2008 heb ik fulltime in loondienst gewerkt bij De Geus Sports Club(inmiddels Fitland XL de Geus Langedijk).
Sinds 2008 ben ik zelfstandig ondernemer heb ik het opleidingsbedrijf Tredus, dat opleidingen in de sport&gezondheidsbranche verzorgt en ben ik zelfstandig Personal trainer(20 a 25 uur aan trainingen per week).
Sinds juli 2015 heb ik de vereniging Bodyshape omgezet naar mijn zelfstandige Sportstudio De Boer en in 2016 heb ik samen met Marco Kuiper(voorheen eigenaar Indian Summer Festival) Maverick Sport Events opgericht.

Waar ik momenteel(november 2016) zakelijk mee bezig ben:
– Personal Trainingen/adviezen en Bootcamp verzorgen.
– Nieuwe locatie opzetten voor onze Sportstudio met fitness mogelijkheden waarbij trainen onder begeleiding centraal staat, op de nieuwe locatie wordt de Sportstudio aangevuld met diverse disciplines zoals: Fysio/Massage/Zonnebank/Voedingsconsulten/Leefstijladviezen/Schoonheidssalon/Pedicure/Manicure/Nagelstudio en Kapsalon.
– Opzetten Obstacle Run in Heerhugowaard Park en Strand van Luna 17 Juni 2017.
– Fitness, Personal training, Voeding en Zwem opleidingen uitzetten in heel Nederland.


Connie Brouwer – mede-eigenaar – ledenadministratie – financiële administratie – instructrice fitness en spinning
Ik ben Connie Brouwer, woon in Heerhugowaard en heb een zoon van 18.
Na 18 jaar werkzaam geweest te zijn bij de politie Amsterdam-Amstelland in diverse administratieve functies heb ik besloten om in 2000 van mijn grote hobby mijn werk te maken. Vanaf die tijd heb ik bij verschillende sportscholen gewerkt. Ik verrichte daar voornamelijk bar/balie diensten en administratieve werkzaamheden. Ik heb mijn diploma’s gehaald voor Power Pump en Power Yoga. Ik heb daar een aantal jaren les in gegeven en geef nu nog op woensdagochtend om 09.45 uur spinning.
In 2013 kwam mijn grootste droom uit wat werk betreft, een eigen sportschool beginnen. Bij Basic Fun Sports deed ik de hele bedrijfsvoering, maar was ook vaak achter de receptie te vinden. Inmiddels is Basic Fun Sports samen gegaan met Sportstudio De Boer en zet ik samen met Freek de Boer mijn werkzaamheden voort.

Het leuke van werken in een sportschool en met sportende mensen is dat ze komen om goed en lekker bezig zijn maar ook komen om hun “dingetjes” met je te delen. Ik hoop daarom ook nog heel lang in de sportwereld werkzaam te kunnen blijven.


Dick de Boer – Leden- en financiële administratie
Ik ben de vader van Freek en ondersteun hem graag om de sportstudio in goede administratieve banen te leiden en tot een succes te laten worden. Ik heb een bancaire, financieel administratieve en ICT achtergrond. Mijn werkzaamheden zijn een welkome aanvulling op mijn overige activiteiten. Ik hou veel van sport in het algemeen en ben zelf ook redelijk actief.


Sandra Kaandorp – Marketing en communicatie
In 2003 heb ik Kaandorp Communicatie opgericht. Een full-service reclamebureau waar vormgeving, tekst en beeld samensmelten. Ik werk al jaren samen met Freek. Naast de site voor zijn andere bedrijf: Tredus opleidingen, heb ik de site voor de Sportstudio en de overige reclame-uitingen ontworpen. Aangezien sport een van mijn passies is, is het heel prettig om mee te werken aan het groot maken van dit soort gezonde bedrijven.