Lifestyle

Freek de Boer (Personal trainer/eigenaar Sportstudio De Boer):
Het is een feit dat zodra je je fysiek en mentaal beter voelt de kwaliteit van je leven verbetert. Wanneer je goed in je vel zit ben je beter bestand om met pieken en dalen om te gaan. Je bent in balans en vergroot daarmee je kans op geluk en succes. Ik zie het als mijn taak mensen fysiek en mentaal fit te maken zodat zij zelf voor die weerbaarheid zorg dragen. Dit doe ik door te inspireren, door te laten ervaren hoe leuk trainen is en door te laten ervaren hoe een gezonde lifestyle er uit kan zien. Dit verschilt per persoon dus maatwerk is hierbij het sleutelwoord.

Op het gebied van bewegen is het belangrijk dat je uiteraard kiest voor een sport waar je plezier aan beleeft. Het is echter ook noodzakelijk dat de sport doet wat nodig is om jouw doel te bereiken. Dus soms zul je concessies moeten doen.

Wil je blijvend resultaat behalen dan dient de focus op verandering van je levensstijl te liggen en dien je dit te vertalen naar lange en korte termijn doelstellingen. Vaak denken mensen bij doelstellingen aan het verliezen van kilo’s of juist gespierder worden. Echter dit zijn geen doelen maar middelen! Duidelijke doelen zijn: gelukkig worden, tevreden over mijzelf, zelfvertrouwen, energie om met mijn kinderen te spelen, lekker in mijn vel zitten, etc.

Bij Sportstudio De Boer zijn we ervan overtuigd dat een gezond leven meer is dan sporten alleen. Het vraagt een totaalpakket van een gezonde, evenwichtige lifestyle om je leven een positieve wending te geven. Personal trainers zijn erin getraind om jou te coachen op drie essentiële vlakken: mentaal, fysiek en voeding. Pas dan verander je je leefstijl. Dus naast sport geven wij ook voedings-en coachingsadviezen.

Ook brengen wij in kaart wat de verleidingen zijn in jouw dagelijkse omgeving en hoe je deze kunt aanpakken. Op deze manier werken we samen aan een gezond en succesvol leven.

Het traject:
Kun jij niet wachten om te gaan werken aan een gezonde lifestyle? Aan de hand van jouw hulpvraag kun je een afspraak maken voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek gaan wij dieper in op jouw hulpvraag en maken we een oplossingsgericht plan van aanpak. Je krijgt een aantal tools mee om zo te worden wie je wilt zijn. Het intake gesprek zal ongeveer 45-60 minuten duren en de kosten hiervoor zijn € 50,-. Op individuele basis worden na het intakegesprek vervolg afspraken gemaakt voor coachingsgesprekken van 30 of 60 minuten en/of worden de gesprekken gecombineerd met een fysieke workout. Ook krijg je informatie over voeding en kun je indien gewenst een afspraak maken met een van onze voedingsdeskundigen.

Meer weten?
Maak vandaag nog een afspraak via info@sportstudiodeboer.nl of bel 06-22944070.

 

Lifestyle advies voor kinderen en jongeren:
Marieke-de-Boer-PaardekoperVoor ieder kind en jongere die zich lekkerder in zijn/haar vel wil gaan voelen!

Het is bij iedereen bekend dat door te bewegen je lekkerder in je vel gaat zitten. Dan gaat het niet alleen om fit worden en blijven, maar ook op mentaal gebied kan je sterker worden door te bewegen. Zo leer je bijvoorbeeld dat je met doorzettingsvermogen nóg meer kunt bereiken! Kinderen en jongeren maken veel mee in hun leven. Positief, maar soms ook negatief. Er kunnen op allerlei gebieden problemen en moeilijkheden voorkomen: het omgaan met leeftijdsgenoten, docenten en ouders. Ook op school kan het soms tegenzitten met bijvoorbeeld leren, tegenvallende prestaties, groepsdruk, en dergelijke. Hoe ga jij om met tegenslag? Wat vind je van jezelf? Hoe sterk ben jij eigenlijk? En vooral: wat gaat er allemaal wél goed?

Voor ieder kind dat lekkerder in zijn/haar vel wil zitten biedt Sportstudio De Boer verschillende mogelijkheden aan: beweging, coaching en voedingsadvies. Sportstudio De Boer werkt samen met Kind in Bloei, een coachingspraktijk voor kinderen, jongeren en ouders. Als coach begeleidt Marieke de Boer-Paardekooper gezinnen bij opvoeding- en ontwikkelingsvraagstukken. Daarbij kijkt zij naar de specifieke hulpvraag binnen het gezin en waar behoefte aan is. (www.kindinbloei.nu)

Meer weten?
Maak vandaag nog een afspraak via info@kindinbloei.nu of bel 06-30150148.