Onze revolutionaire EMS training al uitgeprobeerd? Nee? In de maand mei kun je een GRATIS proeftraining volgen!

Last van zo’n hinderlijke sinaasappelhuid? Ook dan is EMS training een uitkomst! Je kunt je via het formulier onderaan deze pagina aanmelden.
(*max 1 training per persoon)

Wat is EMS training?

Tijdens een EMS training worden gedurende twintig minuten je spieren gestimuleerd door elektroden. Deze elektroden zijn bevestigd in een pak die je over speciale onderkleding draagt. Je wordt altijd persoonlijk begeleid en de training wordt 100% afgestemd op je persoonlijke doelen en niveau. Ook als je niet gewend bent om te sporten en een matige conditie hebt is een EMS training een effectieve methode om te werken aan spieronderhoud of spieropbouw.

De voordelen:

  • (rug)klachten verminderend
  •  verminderd ouderdomsgerelateerde klachten
  • krachttoename/spierversterkend
  • zeer geschikt voor mensen met een lage belastbaarheid
  • verbeterd gewichtscontrole
  • bevorderd figuurcorrectie
  • verminderd cellulitus

Hoe werkt een EMS training?
Nadat je trainer je in het EMS pak heeft geholpen wordt je aangesloten aan het EMS apparaat. Op dit apparaat gaat de trainer voor iedere spiergroep de juiste intensiteit zoeken. Dit wordt op een persoonlijk profiel opgeslagen in het apparaat. Het EMS apparaat stuurt impulsen naar het pak en alle elektroden om individuele spiergroepen te activeren. De elektroden stimuleren vrijwel alle skeletspieren van het menselijk lichaam. De vesten zijn universeel en in verschillende maten beschikbaar, zodat voor iedereen de ideale pasvorm bestaat. Het vest is comfortabel en geoptimaliseerd om ook tijdens fysieke oefeningen te dragen. Onder persoonlijke begeleiding geeft de trainer twintig minuten oefeningen die aansluiten op jouw niveau en wensen.Tijdens deze oefeningen geeft het apparaat duizenden impulsen af. Dit voel je doordat je weerstand krijgt tijdens het bewegen. De oefeningen zijn éénvoudig en functioneel, dat wil zeggen gericht op het spiergebruik en de functie in het dagelijks leven.

Met elektrische spierstimulatie verhoog je in korte tijd het complete prestatievermogen van je lichaam. In korte tijd bouw je spierweefsel op, verminder je je vetgehalte en beschik je over een beter uithoudingsvermogen. Met EMS trainen is het mogelijk om plaatselijke probleem zones aan te pakken en je lichaamscontouren te vormen naar jouw persoonlijke wens.

Voor wie is het geschikt?
EMS training kan toegepast worden bij verschillende fysieke klachten, zoals o.a.: rugproblemen, ouderdomsgerelateerde klachten, astma en/of COPD. Maar ook voor gewichtscontrole, meer spierkracht, figuurcorrectie of cellulitis.

Acties en tarieven:

  • Gratis proeftraining EMS
  • Bij een 1- of 2-jarig abonnement ontvang je de onderkleding gratis

Klik hier voor het tarievenoverzicht (de EMS tarieven vind je bij de Sport add-ons en kunnen zowel met een EMS abonnement of in combinatie met een regulier fitness/groepslessen abonnement worden afgesloten).

Openingstijden voor EMS zijn (in de zomerperiode):

Maandag:
19.00-21.00 uur

Dinsdag:
19.00-21.00 uur

Woensdag:
08.00-09.00 en 19.00-21.00 uur

Donderdag:
19.00-21.00 uur

Vrijdag:
08.00-10.00 uur

Zaterdag:
08.00-10.00 uur

Aanmeldformulier

Naam*

Adres*

Postcode*

Plaats*

Telefoon*

E-mail*

Geboortedatum* dd-mm-jjjj

Aankruizen of je lid of niet-lid bent*
lidniet-lid

Voorkeur dag en tijd (let op: de afspraak is pas definitief wanneer deze door ons per mail is bevestigd)

Graag hieronder aangeven of er sprake is van een medische indicatie en zo ja welke.

Graag hieronder aangeven met welk doel je aan deze training wilt deelnemen.