Cursus Fit en Relaxt Bevallen

Fit en Relaxt Bevallen: de meest veelzijdige zwangerschapscursus die er is, doordat twee werelden elkaar versterken. Een instructeur van De Boer Sport verzorgt het beweegdeel van de cursus en Jacqueline van Schagen van de Geboortehulp voorziet je in alle informatie rondom de bevalling. Aan beide kanten wordt er gewerkt om relaxt richting de bevalling te gaan. Bij het beweegdeel door ook te ontspannen en bij de infolessen door eerlijke en oprechte informatie te verstrekken, waar je echt wat aan hebt. Wel zo relaxt!

Voor meer informatie over de cursus, startdata, tijden en wat al niet meer, neem gerust een kijkje op www.geboortehulp.nl. Daar kun je je ook aanmelden. Leuk je te treffen!

 

Even voorstellen: Mijn naam is Jacqueline van Schagen en ik ben de geboortehulp. Samen met manlief en drie heerlijke kinderen woon ik in Hensbroek. Ik ben geboren in 1979. Mijn interesse in de zwangere en barende vrouw is er altijd al geweest en na drie prachtige bevallingen alleen maar groter geworden. Dat ik mij daar als geboortehulp, zwangerschapsdocent en doula/bevallingscoach nu helemaal op kan richten, geeft mij dan ook heel veel voldoening. Ik verzorg naast de cursus Fit en Relaxt bevallen ook een groepscursus, privé cursus, cursus in 1 dag en twee handen op een buik.