TopFitTest

Testen, advisering & training in de sport

TopFitTest is een test- en adviesbureau dat gespecialiseerd is in het afnemen van sportspecifieke en gezondheidsgerelateerde (conditie)testen en het geven van trainingsadviezen.

GezondheidsTest
Voor mensen die willen weten hoe het met een aantal belangrijke gezondheidsrisico’s gesteld is, is er de GezondheidsTest. Deze test draagt bij aan het voorkomen dan wel vroegtijdig opsporen van een aantal veelvoorkomende aandoeningen. De test bestaat uit het meten van lengte, gewicht, vetpercentage (middels huidplooimetingen), heup- en buikomvang, bloeddruk en cholesterol, een uitgebreide inspanningstest met ademgasanalyse en een uitgebreid testrapport.

PrestatieTest
Voor fanatieke duursporters en hun trainers/coaches is er de PrestatieTest. Deze test geeft een zeer goede indruk hoe het met verschillende belangrijke prestatiebepalende factoren is gesteld. De test bestaat uit het meten van lengte, gewicht en vetpercentage (middels huidplooimetingen), een uitgebreide inspanningstest met ademgasanalyse en een uitgebreid testrapport.
De apparatuur waarmee de inspanningstest wordt afgenomen, maakt het mogelijk om exact de maximale zuurstofopname (uithoudingsvermogen), de anaerobe drempel (verzuringspunt/omslagpunt) en de hartslagzones te bepalen. Dit soort professionele apparatuur werd tot voor kort alleen in ziekenhuizen en sportmedische centra gebruikt. Met deze gegevens is het mogelijk om een op maat gemaakt hardloop- of wielrenschema te maken.

De testen worden afgenomen bij Sportstudio De Boer. Daarnaast is het mogelijk om bij gezamenlijke aanmelding van 5 of meer personen de testen op locatie af te nemen.

 

Tarieven testen

GezondheidsTest:

  • 1e test: €107,50
  • vervolgtest: €97,50

GezondheidsTest incl. 10-weeks hardloop-/wielrenschema

  • 1e test: €137,50
  • vervolgtest: €127,50

PrestatieTest:

  • 1e test: €83,50
  • vervolgtest: €73,50

PrestatieTest incl. 10-weeks hardloop-/wielrenschema

  • 1e test: €113,50
  • vervolgtest: €103,50

Tarieven bij 5 of meer personen: vraag offerte
Prijzen zijn inclusief btw.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken neem dan contact op met Hilco de Boer (06-13772565 of info@topfittest.nl).

www.topfittest.nl