SMALL GROUP TRAINING KOGGENLAND | OBDAM | HEERHUGOWAARD

Small group training is een fanatieke training waarin met 3-6 personen getraind wordt. De trainingen vinden plaats onder leiding van onze deskundige en ervaren personal trainers.

Met Freek en Elroy, die inmiddels ieder meer dan 10 jaar ervaring hebben en vele opleidingen en bijscholingen gevolgd hebben als personal trainer en Sander die de afgelopen jaren ook specifieke Personal Trainers opleidingen heeft gevolgd en veel trainingen heeft gegeven, staat er een top team voor je klaar.

Ben je huisvrouw of ondernemer, (semi)topsporter of recreant, jong of oud, inshape of out of shape? Je bent welkom.

Waarom small group training bij De Boer?

  • Je wilt een fanatieke afwisselende training in een klein groepsverband van 3-6 personen.
  • Er is veel aandacht voor resultaat, techniek en houding.
  • Je houdt van variatie in de training.
  • Je wilt trainen op een tijdstip dat jou uitkomt.
  • Je vindt het leuk om samen te trainen.
  • Small group training is een voordelige manier om veel resultaat te halen.
  • Je wilt altijd trainen onder begeleiding van een deskundige personal trainer.

Maak dan vandaag nog een afspraak!

Aanmelden voor een gratis intake en proeftraining

Wij vinden het belangrijk dat er een klik is tussen klant en trainer. Daarom bieden we je een gratis intake (30 min.) en proeftraining (60 min). Op die manier kun je zelf ervaren of small group training iets voor jou is.

We bieden 6 dagen per week Small Group trainingen aan op maandag t/m vrijdag tussen 0600-2100 uur en zaterdag tussen 0700-1200 uur. Tijdens de gratis intake bepalen we samen bij welk groepje je het beste aansluit en plannen we je proeftraining. Wil je met minimaal 3 deelnemers een eigen uurtje inplannen dan kan dit ook.

Meld je aan en geef je voorkeur door met wie je wilt trainen (als je voorkeur hebt), welke dag en tijd je voorkeur heeft en we maken een afspraak met jou. Je bent welkom.

Nu aanmelden voor een gratis intake en proeftraining

We hebben verschillende abonnement mogelijkheden, je kunt in het tarievenoverzicht alvast de mogelijkheden  bekijken. Tijdens de intake zullen we deze ook bespreken en kan je je keuze na de gratis proeftraining maken.

Bekijk hier ons tarievenoverzicht.

Lesrooster Small Group Training

We geven 6 dagen per week small group trainingen. Bekijk het lesrooster hieronder om te checken op welke uren er nog plek is. Ben je zelf met een groepje van 3 personen dan kun je ook in overleg een ander tijdstip inplannen.

Maandag
1700-1800 uur Elroy VOL
1800-1900 uur Elroy VOL
1900-2000 uur Elroy VOL
1930-2030 uur Freek nog 2 plekken
2000-2100 uur Sander VOL

Dinsdag
0600-0700 uur Sander nog 2 plekken
0600-0700 uur Elroy VOL
0800-0900 uur Elroy VOL
0900-1000 uur Elroy ruimte voor nieuwe groep
0700-0800 uur Freek VOL
0800-0900 uur Freek nog 1 plek

Woensdag
0600-0700 uur Freek VOL
1930-2030 uur Freek nog 2 plekken

Donderdag
0600-0700 uur Elroy VOL
0800-0900 uur Elroy VOL
0900-1000 uur Elroy ruimte voor nieuwe groep

Vrijdag
0600-0700 uur Freek VOL
0600-0700 uur Sander nog 3 plekken
0700-0800 uur Freek VOL
0830-0930 uur Freek VOL

Zaterdag
0700-0800 uur Elroy VOL

ONZE SMALL GROUP TRAINERS

Freek de Boer

Personal & Small Group trainer, Sportvastencoach, EMS,  Knock Out(boks), Bootcamp trainer

Van jongs af aan ben ik met sport en gezondheid bezig. De invloed van sport en voeding op het gedrag en gevoel van mijzelf en de medemens is enorm. Ik heb me dan ook vanuit mijn passie, werkervaring (vanaf het jaar 2000 fulltime in de sport en gezondheidsbranche werkzaam), privé en opleidingen ontwikkeld tot Personal Trainer.

Ik ben sociaal, sta voor iedereen klaar, heb altijd een opgewekt karakter, een goed inlevingsvermogen, een vertrouwenspersoon en ga van de kracht en de mogelijkheden van elk mens uit.

Nu aanmelden

Elroy Konijn

Personal & Small Group trainer, sportmasseur, mylogenics practitioner

Sport is mijn lust en mijn leven. Van jongs af aan stond ik op het voetbalveld en daarnaast ben ik gaan wielrennen en hardlopen. Toen ik op mijn zeventiende in de sportschool terecht kwam was ik direct verkocht en wilde ik daar graag mijn werk van gaan maken.
Ik ben begonnen als fitnessinstructeur en het geven van groepslessen. Inmiddels begeleid ik alweer meer dan 10 jaar mensen met Personal training en Small Group trainingen en heb ik tussentijds diverse cursussen gedaan om mij te blijven ontwikkelen. Naast Personal training verzorg ik ook sportmassage en sinds 2018 Mylogenics.

Ik vind het leuk om met mensen te werken en met mijn kennis samen te werken aan gezonde levensstijl, dit op het gebied van blessure behandeling, voeding en training. Ik heb een vrolijk en betrokken karakter en vind het belangrijk dat er met plezier getraind wordt en dat we samen jou persoonlijke doelen halen!

Nu aanmelden

Sander Butter

Personal trainer & Small Group trainer, groepsles instructeur, EMS, Knock Out(boks) trainer

Via de opleiding Sport&Bewegen ben ik voor mijn stage terecht gekomen in de fitnessbranche. Daarnaast leerde ik voor fitness- en groepslesinstructeur. Na mijn stage periode, waarbij ik beide diploma’s heb behaald, heb ik ervaring opgedaan als fitnessinstructeur en in groepslessen, zoals: BBB, TBW (Totaly body workout), Crossfit, Gladiator. Nu ben ik Fitnessinstructeur, Personal Trainer en geef ik groepstrainingen.

De afgelopen jaren heb ik mijn horizon verbreed door een curcus te volgen voor knock-out trainer en ook ben ik gecertificeerd NASM personal trainer. Ik geef personal training en small group trainingen met veel plezier. Ik sta graag voor iedereen klaar om samen zijn/haar doel te behalen.

Nu aanmelden

De Boer Sport, Health, Wellness is gevestigd in Obdam, regio Koggenland. Daarnaast verzorgen wij ook trainingen buiten de Sportstudio op outdoorlocaties in Hensbroek, Obdam, Ursem en Heerhugowaard alsmede op bedrijfslocaties of bij jou thuis.