Kidslessen

 

 

 

 

 

 

 

Fitboksen
Een stoere activiteit waarbij conditietraining en bokstraining gecombineerd worden. Door de verschillende bokstechnieken die je leert zal je kracht toenemen, daarnaast verbetert je uithoudingsvermogen en ga je je al snel fitter voelen. (Kick)bokstraining zorgt er ook voor dat je je na een paar weken al een stuk zelfverzekerder zult voelen. Kortom, wacht niet langer en meld je nu aan voor deze stoere les voor jongens en meiden!

 

Peuterdans
Voor 2 en 3 jarigen
Rennen, springen, rollen, kruipen vallen en weer opstaan… Een peuter ontdekt de wereld om zich heen en is daarbij constant in beweging. In de lessen peuterdans wordt de kinderen de beginselen van de dans bijgebracht. Het kind wordt geboeid en gestimuleerd om zijn bewegingsmogelijkheden te ontplooien. Door middel van vrij bewegen en eenvoudige bewegingsopdrachten ontdekt het kind zijn lichaam, de ruimte om zich heen en zijn emoties. Het is tegelijkertijd bezig met het ontwikkelen van zijn taal, muzikaliteit en coördinatie. Korte oefeningen worden gecreëerd vanuit de begrippen durf, fantasie, expressie, creativiteit, concentratie, samenspel, houding en last but not least: plezier!

 

Mini-Aerobics
Voor 4, 5 of 6 jarigen
Heeft uw kind van 4, 5 of 6 jaar zin om te dansen en te bewegen op muziek? Dan is Mini-Aerobics echt iets voor hem/haar! Tijdens de les wordt dans en spel afgewisseld. Ze doen danspasjes op de muziek van bijvoorbeeld K3, Kus en Djumbo. Tussendoor doen ze spelletjes in combinatie met muziek, zoals stilstaan wanneer de muziek stopt. Aan het einde van het seizoen zullen de kinderen een voorstelling voor publiek geven.

 

Streetdance
Kan jij niet stilzitten zodra je muziek hoort? Streetdance is dansen op hippe en stoere muziek. Het is razend populair door programma’s als Everybody Dance Now en So You Think You Can Dance. Na de warming-up worden er verschillende danschoreografieën aangeleerd. Het gaat er vooral om dat je plezier hebt tijdens het dansen en ongemerkt verbeter je je conditie. Aan het eind van het seizoen sluiten we af met een spetterend optreden voor publiek.

 

Tiener Yoga
In India is yoga voor tieners heel gewoon. In Nederland gebeurt dat ook steeds meer. Want het is goed voor je, maar vooral héél leuk. Yoga is geschikt voor alle tieners. Ongemerkt werk je aan je lijf, maar ook aan je persoon(tje). Je zelfvertrouwen groeit, je leert je beter te ontspannen en je fantasie wordt weer geprikkeld. Vaak verbeteren klachten zoals buikpijn, angsten, hoofdpijn, concentratieproblemen. Bij Tiener Yoga gaat het er nooit om wie het beste is. Wat je doet is goed, als je het zo goed doet als je kunt. Je doet gewoon je best.
Lees verder

 

Bootcamp outdoor
Heerlijke training in de buitenlucht. Bootcamp training is begin deze eeuw ontstaan in de Verenigde Staten. Deze cardiovasculaire en spierversterkende full body workout is voor jongens en meiden van alle sportniveaus toegankelijk. Met bootcamp training bouw je conditie, kracht, souplesse en explosiviteit op. Een training bestaat onder andere uit hardlopen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen, en dat allemaal in de natuur.

 

Nieuw vanaf september: Moderne dans
Kan jij niet stil zitten en wil je lekker vrij bewegen? In een les met volop afwisseling tussen rustige en snelle muziek. Wil jij je het liefst laten gaan en jouw lichaam goed leren aanvoelen? Dan is moderne dans iets voor jou! Moderne dans is ook steeds vaker bij dans programma’s op tv te zien en daarom ook populair bij jongeren.
Moderne dans is ontstaan in het begin van de 20ste eeuw toen men op zoek ging naar andere bewegingsvormen dan die van het klassiek ballet. De vernieuwingen in het westerse ballet evenals de opkomst van de moderne dans en van de jazzdance zijn ontwikkelingen die voor een groot deel parallel liepen. Vanaf het begin van de 20e eeuw is de danskunst sterk in beweging geweest.

 

Klik hier om direct naar het lesrooster te gaan.