Outdoor fitness, live outdoor circuittrainingen en online groepslessen

Je bent bij ons van harte welkom voor outdoor fitness, circuittrainingen en online groepslessen. Ben je nog geen lid en wil je graag 1, 2, 3 of 4 weken (na deze periode te verlengen) onbeperkt van onze outdoor fitness, live outdoor circuittrainingen en/of online groepslessen gebruik maken? Schrijf je dan nu in voor slechts € 7,50 per week. Je betaalt geen inschrijfgeld en je kunt zelf kiezen of je 1, 2, 3 of 4 weken wilt komen trainen.

 • Outdoor Fitness (7 dagen per week open)
  Dagelijks zetten we vele toestellen buiten en zijn er mogelijkheden voor allerlei oefeningen waaronder: Plat en Schuinbankdrukken, Squats, Leg Extension en curl. Leg press machine, Hack Squat, Dumbells t/m 45 kg met bankjes, Cable machine voor vele oefeningen, Pull Down machine, diverse losse materialen, roeimachines, crosstrainers, hometrainers en meer. Onze trainers zijn elk uur dat we geopend zijn actief aanwezig om begeleiding te geven daar waar nodig en gewenst. We stellen trainingsschema’s voor een ieder op die dit wil om zo verantwoordt te trainen en het maximale uit je training te halen op je eigen niveau. Voor de outdoor fitness is het verplicht om je in te schrijven via onze App, ongeacht de dag en het tijdstip dat je komt trainen. Alle trainingen starten op het hele uur en hebben een maximale trainingsduur van 50 minuten. Je mag je opgeven voor maximaal 1 blok van 50 minuten, mocht blijken dat er bij aanvang van jouw training nog plek is in het blok na jouw geplande uur, dan kan je alleen met goedkeuring van de trainer langer blijven. We houden een maximaal aantal van 15 sporters aan om zo voldoende ruimte tussen elkaar te hebben en zo de veiligheid te waarborgen.
  Inschrijven: vul het formulier onderaan deze pagina in.
  Klik hier voor de openingstijden.

 

 • Online groepslessen 
  De groepslessen Yoga, Gladiator, BBB, Fresh Balance en Bodyshape geven wij online via onze besloten Facebook pagina. Klik hier om je aan te melden bij de besloten facebook groep. Wij checken dan of je lid bent en laten je indien lid toe tot deze groep. Je kunt dan via deze besloten facebook groep net zoals nu live de lessen volgen of later terugvinden op de tijdlijn en de les volgen wanneer het jou het beste uitkomt.
  Inschrijven: vul het formulier onderaan deze pagina in.
  Klik hier voor het lesrooster per maandag 12 april.

 

 • Outdoor circuittrainingen
  Wij geven verschillende outdoor circuittrainingen waaronder BBB, Full Body met verschillende variaties, Senioren, Jeugdfitness en Fitboksen voor Kids&Teens. Het is hiervoor verplicht om je in te schrijven via onze App, daar vind je ook alle trainingen. We houden een maximaal aantal van 12-16 sporters aan om zo voldoende ruimte tussen elkaar te hebben en zo de veiligheid te waarborgen.
  Inschrijven: vul het formulier onderaan deze pagina in.
  Klik hier voor het lesrooster per maandag 12 april.

 

 

 

 

 

 

  Naam*

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  Telefoon*

  E-mail*

  Geboortedatum* dd-mm-jjjj

  Startdatum*

  Graag aangeven aan welke activiteit(en) je wilt deelnemen (je kunt meerdere vakjes aankruizen)*

  Graag aangeven hoeveel weken je wilt komen trainen*

  IBAN rekeningnummer* (graag invullen zonder spaties)

  Algemene voorwaarden
  Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden klik hier voor de voorwaarden.

  Automatische incasso
  Ja, ik verleen eenmalig machtiging voor automatische incasso van het hierboven ingevulde IBAN rekeningnummer

  Eventuele toelichting of opmerkingen