Gezondheidsstudio Obdam

Voor een goed, gedegen advies en een op gezondheid en preventie gerichte behandeling of consult ben je welkom bij;
Irene Bergshoeff, Corine van der Molen en Anneloes Poppes.

Wij verlenen behandelingen en consulten gericht op de algehele gezondheid, waaronder massage/voetreflex behandelingen, cupping, orthomoleculair voedingsadvies en counseling.
Wij hebben onze specialisaties en kwaliteiten gebundeld om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn op het gebied van de algehele gezondheid en ontspanning.

Ons doel is om klachten te verminderen, te verhelpen en nog belangrijker, te voorkomen. Onze visie over gezondheid is om balans tussen gezonde voeding, ontspanning en beweging te creëren.

Voordelen massageteam bij De Boer Sport, Health, Wellness:

  • Professionele en goede samenwerking therapeuten
  • Persoonlijke, informele sfeer
  • Gratis parkeren en makkelijk te bereiken
  • Airco, lichte en fijne praktijksfeer

Gezondheidsstudio Obdam helpt en begeleid je naar een gezonder en vitaler leven.

Afspraak maken
Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kun je mailen naar gezonheidsstudioobdam@gmail.com.
www.voetreflexplusirene.nlwww.anneloespoppes.nlwww.praktijkoib.nl

 

 

 

 

 

 

Massage-Counseling praktijk O.I.B – Corine van der Molen

Ben jij op zoek naar een massage therapeut met counseling skills of een counselor met massage skills? Waar je vakkundig en deskundig, klant en klachtgericht advies ontvangt? Waar je je gezondheid, op fysiek of mentaal niveau eens onder de loep kan nemen? Dan ben je bij Corine van der Molen aan het juiste adres.

Haar counseling skills bieden een effectieve, professionele en laagdrempelige vorm van hulpverlening waarin met een coachend karakter wordt gewerkt. De sessies zijn kortdurend en overzichtelijk met een op het individu gebaseerd behandelplan. Dit is altijd maatwerk en een interactief proces. Het doel is om de balans terug te halen binnen belasting en belastbaarheid.

Als massage therapeut werkt zij vanuit de lichaamstherapie, dat staat voor de combinatie van diverse massage methoden die verbetering en onderhoud bieden aan een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid. Klacht behandelend en voorkomend. Elke klacht is namelijk een signaal. Via het zenuwstelsel worden deze signalen doorgegeven aan het bindweefsel, organen, spieren, pezen, hersenen en hormonen. Bij het langdurig negeren van deze signalen gaat het lichaam protesteren.

Tijdens een intakegesprek wordt een anamnese afgenomen, hierdoor wordt een duidelijk beeld verkregen van wat nodig is en kan de behandeling/counseling sessie daarop afgestemd worden.

Meer lezen kan via www.praktijkoib.nl – of mail praktijkoib@gmail.com of bel 0637402637.

Anneloes Poppes Gezondheidsadvies

Orthomoleculair suppletie en voedingsdeskundige

Wil jij je energieker voelen? Heb je last van vermoeidheid ondanks dat je regelmatig sport en goed op je voeding let? Slaapproblemen? Darmproblemen? gewrichtsproblemen? Wil je graag afvallen maar het lukt maar niet? Ervaar je veel stress? Of heb je al langer chronische klachten? Slik je medicijnen maar ondervind je daar nare bijwerkingen van? En heb je het gevoel dat dit op een andere manier opgelost kan worden?

Anneloes Poppes gezondheidsadvies ondersteunt jou bij het verminderen van uiteenlopende klachten en helpt je naar een gezonder en vitaler leven. Dit doe ik middels advies en begeleiding op het gebied van voeding, beweging en stressmanagement als aanvulling op of in plaats van reguliere zorgverlening.

Ik maak gebruik van de orthomoleculaire geneeswijze, die uitgaat van de helende kracht van écht gezonde voeding en voedingssupplementen.
Orthomoleculair voedingsadvies is erop gericht de gezondheid te bevorderen en/of ziekteprocessen te herstellen. De behandeling heeft tot doel om de lichaamscellen (onze bouwstenen) te voorzien van optimale hoeveelheden vitamines, mineralen, aminozuren, antioxidanten, vetzuren en andere noodzakelijke voedingsstoffen. Indien nodig adviseer ik je om hoogwaardige supplementen toe te voegen aan je voedingspatroon om het herstel te bevorderen en je gezondheid te verbeteren. Daarbij maak ik indien wenselijk gebruik van een Omega 3 en vitamine K2/D3 bloedtest. Je krijgt inzicht in jouw Omega 3 vetzuurstatus en ook jouw vitamine K2 en D3 waarden in het bloed kan worden gemeten. Vervolgens geef ik passend advies.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? De telefonische kennismaking is kosteloos of kom geheel vrijblijvend langs tijdens een van de inloopspreekuren.
Een afspraak inplannen kan via www.anneloespoppes.nl / info@anneloespoppes.nl of telefoonnummer 0610783112

 

Irene Bergshoeff/voetreflexPlus therapeut bij VoetreflexPlus Irene

Heerlijk ontspannen, even tijd voor jezelf en een luisterend oor. Lekker liggen met mooie muziek op de achtergrond en intussen genieten van een VoetreflexPlus massage. Veel mensen ervaren stress in het dagelijks leven en hebben het gevoel vooral veel te “moeten”. Een moment ontspannen kan dan een weldaad zijn maar ook een noodzaak.
Langdurige stress sloopt het lichaam. Het kan leiden tot bijvoorbeeld slecht slapen, verhoogde bloedsuikerwaarden, hart- en vaatziekten en opslag van vet rondom je middel (een buikje). Een VoetreflexPlus massage kan het lichaam helpen om het evenwicht te herstellen.

VoetreflexPlus is echter nog zoveel meer. Het is een combinatie van het stimuleren van de drukpunten onder de voeten en de meridianen (energiebanen) op de onderbenen en -armen en eventueel gericht voedingsadvies waarvan de effecten elkaar ondersteunen en aanvullen. Het kan dan ook bij meerdere klachten worden ingezet, denk aan darmklachten, hoofdpijn maar ook bijvoorbeeld verminderde weerstand of rugklachten. Aan de hand van de klachten wordt een behandelplan opgesteld met daarin ook energetische massages met aandacht voor de emotie die achter een klacht kan zitten. Elke behandeling stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam, hoe mooi is dat!

Nieuwsgierig geworden? Meer informatie vind je op mijn website www.voetreflexplusirene.nl en bij vragen kun je natuurlijk altijd bellen of mailen: 06- 29 402 743 of info@voetreflexplusirene.nl