Fitness/Personal Training

FITNESS OPT
Fitness OPT staat voor altijd trainen onder begeleiding met een Optimaal Persoonlijk Trainingsprogramma.

Bij Sportstudio de Boer werken zowel Fitnesstrainers met een diploma en de ervaring om vooral de beginnende sporter te helpen als Fitnesstrainers met gevorderde diploma’s en meer ervaring om zo ook mensen met specifieke doelen of klachten te kunnen helpen. Hierdoor wordt uw programma op uw eigen trainingsniveau, wensen en kunnen afgestemd. Aan de hand van een intake gesprek, stellen wij samen met u het trainingsprogramma voor de 1ste 4-6 weken op. Elke training is één van onze trainers aanwezig die u helpt bij de uitvoering van de oefeningen en daar waar nodig aanpast (makkelijker/moeilijker, zwaarder/lichter) zodat u het maximale uit elke training haalt. Na elke 4-6 weken wordt uw trainingsprogramma aangepast aan de hand van uw vooruitgang en wensen op dat moment. Op deze manier haalt u maximaal resultaat uit uw trainingen.

FITNESS CIRCUITTRAINING
Wil jij sterker worden en je uithoudingsvermogen verbeteren? Tijdens de fitness circuittraining train je in een groep op de kracht- en cardiotoestellen. Daarnaast maken we gebruik van losse materialen en natuurlijk ontbreken de buikspieroefeningen niet. Kortom, een afwisselende en pittige les, waarvan je lekker gaat zweten. Kijk op het lesrooster voor de dagen en tijden waarop deze les gegeven wordt.

PERSONAL TRAINING
Personal training is dé manier om duurzaam trainingsresultaat te behalen door middel van persoonlijk commitment, deskundigheid en passie van uw personal trainer! Omdat wij ons werk met zoveel passie en enthousiasme doen gaan we net even verder waar anderen stoppen! Een belangrijk onderdeel van onze begeleiding is advies en coaching op gedragsverandering, voeding en focus. Want de juiste mindset in combinatie met kennis staan garant voor een lange termijn resultaat.

Ben je huisvrouw of ondernemer, (semi)topsporter of recreant, jong of oud, inshape of out of shape, Sportstudio De Boer levert maatwerk voor wie dan ook.

Wij verzorgen de PT lessen niet alleen bij Sportstudio De Boer in Obdam, maar ook bij Fitland XL de Geus Langedijk (Broek op Langedijk), op outdoor locaties, bedrijfslocaties of bij mensen thuis.

Direct naar de uitgebreide pagina Personal Training

 

fitboksen-sportstudio-de-boer 14748812_m personal-training-sportstudio-de-boer

 

 

 

 

 

Waarom personal training?

Kun je meer dan één van onderstaande stellingen met “ja” beantwoorden, dan is personal training een goede keus!

Ben jij:

 • Op zoek naar blijvend resultaat?
 • Klaar met sporten in de massa?
 • Klaar met veel beloven, weinig waarmaken?
 • Klaar met bewegen zonder resultaat?
 • Klaar om daadwerkelijk actie te ondernemen?

Wat doet de personal training?

Sportstudio de Boer is een Personal Training Studio die er samen met jou alles aan doet om het gewenste resultaat te behalen.

Op de weg naar het gewenste resultaat focussen wij ons op de volgende 5 pijlers:

 • Mental Coaching
 • Training
 • Voeding
 • Commitment
 • Motivatie

Sportstudio de Boer is meer dan training alleen. Door de jaren heen hebben we alle kennis en ervaring die we hebben opgedaan gecombineerd, waardoor we ons specialist mogen noemen in het behalen van ECHTE RESULTATEN!!!

Door ons te verdiepen in jouw huidige eet- beweeg- en leefpatroon, maken we een traject op maat en werken we samen naar het vooraf vastgestelde doel.

 

Naast 1 op 1 personal training bieden we ook 1 op 2  en small group training

1 OP 2 TRAININGEN

Trainen onder begeleiding van één van onze trainers samen met een vriend/vriendin, man/vrouw, broer/zus of collega. Dit gebeurt tegenwoordig al vaker. Samen trainen zorgt voor een stukje commitment naar elkaar, is erg leuk, afwisselend en kan tegen een gereduceerd tarief ten opzichte van 1 op 1 (personal) training gedaan worden.

1 op 2 training zorgt voor veel resultaat doordat zowel de trainer als je trainingsmaatje je motiveren om het maximale uit de training te halen!

SMALL GROUP TRAINING

Wil je sporten in groepsverband, met veel aandacht voor resultaat, techniek en houding? Dan is Small Group training iets voor jou. Samen met één van onze personal trainers ga je met 3 tot 6 personen aan de slag om een uur lang maximaal te trainen.

De voordelen van Small Group training:

 • Trainen met een personal trainer tegen een gunstig tarief
 • Deskundige begeleiding met maximaal resultaat
 • Altijd een stok achter de deur
 • Het is gezellig om in een groep te sporten
 • Fun en verantwoord trainen
 • Ideaal te combineren met personal training om de kosten wat te verlagen

 

Trainingen die wij verzorgen:

Geïntegreerde trainingen waarbij de lengte van de spieren en de spierspanning verbetert, daarnaast wordt de core, balans, reactie snelheid, kracht en het uithoudingsvermogen getraind.

Trainingen waarbij doelen worden behaald zoals:

 • Afslanken: lichaamssamenstelling veranderen, vet-, en vochtpercentage naar beneden en spieractivatie omhoog
 • Verbeteren cardio vasculaire uithoudingsvermogen: longinhoud/Vo2max vergroten
 • Spierkracht vergroten: recruteringsvermogen vergroten, aantal spiervezels dat tegelijk aanspant verbeteren.
 • Toename spiermassa: hypertrofie, vergroten/verdikken van de actieve spiervezels
 • Training ter verbetering van fysieke klachten zoals nek-, schouder-, rug klachten. Door het afnemen van een houding assessment wordt er een training op maat gemaakt, waarbij de disbalans in de spieren en gewrichten weer in balans gebracht wordt door onderactieve spieren te activeren en overactieve spieren te stretchen en te ontspannen.
 • Training ter bevordering van een sport specifiek doel: door middel van een bewegingsanalyse en een uitgebreide intake wordt er een periodisering opgesteld, waarbij lange en korte termijn doelstellingen bepaald worden en trainingsschema’s worden opgesteld om zo het doel te bereiken.

Wij geven:

Knock out: (kick)boksconditietraining

Kettlebell training

Suspension training(TRX/RIP 60 etc.)

Looptraining