Coaching

Binnen het centrum zijn 3 coaches werkzaam: Marieke de Boer-Paardekooper, Corine van der Molen en Anneke Koeckhoven. Zij stellen zich hieronder graag aan je voor.

Marieke de Boer-Paardekooper: Kindertolk, kindercoach, jongerencoach, gezinscoach

Coaching op maat voor méér verbinding binnen het (hooggevoelige) gezin

… Je maakt je zorgen over je (hoog)gevoelige kind
… Het kost je moeite om positief te blijven bij het opvoeden
… Je kind lijkt regelmatig overprikkeld te zijn of trekt zich al meer terug
… Het is niet meer gezellig in huis
… Je weet niet meer waar je kind behoefte aan heeft
… Op school gaat het heel goed met je kind, maar thuis barst de bom
… Je wilt weer plezier maken met je kind

Je hebt al van alles geprobeerd en het heeft niet geholpen. Er moet nu iets gebeuren én het liefst wil je dat zo snel mogelijk weer beter gaat! Neem contact met mij op want ik help je graag. Ik kan iets voor uw gezin betekenen!

Ik coach (hoog)gevoelige kinderen, jongeren en ouders. Binnen jouw gezin kan er sprake zijn van onbegrip. Samen met jullie kind en jullie als ouders kijken we naar de behoeften. Naar dat wat er nodig is, om weer in verbinding met elkaar te komen, zodat er weer harmonie en plezier is binnen het gezin.

Wat levert het je op binnen het gezin?
Meer bewustwording, harmonie, (zelf)vertrouwen, contact, stabiliteit, gezelligheid, warmte, balans, rust, plezier, inzicht, …
Minder onbegrip, zorgen, ruzie, discussies, spanningen, irritaties, frustraties, …

Kijk voor meer informatie op www.kindinbloei.nu

 

 

 

 

 

 

 

 


Corine van der Molen: cognitief therapeut & orthomoleculair voedingstherapeut

 • Cognitief therapeut
 • Mindfulness coaching
 • Stress management (HSP)
 • Orthomoleculair voedingsconsult
 • Vitaliteit/lifestyle coaching
 • Relatietherapie
 • Essential yoga

Op een vakkundige en inspirerende manier draag ik graag bij aan de verandering die jij aan wilt gaan, met als belangrijkste aandachtspunten: stressbalans, bioritme, voeding, beweging en sport.

Ben je algeheel niet fit, wil je meer voldoening uit je werk, relatie of leven halen, maar je weet niet hoe je dit kunt bereiken? Wil je advies omtrent voeding of stress beheersing? Ben je veelvuldig moe, hoog sensitief of overprikkeld? Schakel dan mijn hulp in.

Ik bied je korte trajecten aan en een passend begeleiden en behandelen. Als coach bied ik, in tegenstelling tot een psycholoog, een laagdrempelige en kortdurende vorm van hulpverlening aan. Gemiddeld zijn er 2 tot 5 sessies nodig om het gewenste doel te bereiken.

Heb ik je interesse, nieuwsgierigheid en vertrouwen gewekt? Dan ontmoet ik je graag in mijn praktijk (in Hoorn en Obdam).

Je kunt bij mij terecht voor:

 • Coaching (cognitieve therapie)
  Binnen mijn praktijk is er aandacht voor de mens als geheel en hierbij kan coaching een belangrijke bijdrage leveren. Er worden zowel individuele als gezamenlijke consulten aangeboden. De individuele coaching sessies zijn gericht op wat je fysiek en mentaal ervaart en waar ook voeding centraal staat. De gezamenlijke consulten binnen dit concept zijn gericht op relatietherapie, werk gerelateerde problemen of gezinsconflicten.
  Mijn methode bestaat uit diverse coachingstechnieken vanuit de psychologie en mindfulness theorie. Dit werkt zeer effectief bij een breed scala aan problemen. Trauma, depressie, stress gerelateerde klachten, overgangsproblemen, hoogsensitiviteitsklachten. Informeer gerust of ik iets voor je kan betekenen. Je kan vrij uit bespreekbaar maken wat jouw hulpvraag of klachten zijn. Het consult is erop gericht jou ( jullie) zo goed en snel mogelijk van je klachten af te helpen of te verminderen.
  Graag leg ik je uit wat mogelijke oorzaken zijn waardoor inzicht wordt verkregen.​ Na afloop van het consult krijg je een informatief verslag thuisgestuurd.​
  Vertrouwelijk informatie die ik verkrijg vallen onder mijn beroepsgeheim en zijn je privacy gegevens afgeschermd.
  Tarief consult € 50,-
 • Voedingscoaching
  Ik werk vanuit de orthomoleculaire natuurgeneeskunde, met als uitgangspunt dat ieder mens uniek is, zo ook het spijsverteringssysteem. Door duidelijkheid te verkrijgen over voeding, leefwijze, beweging en stress kan er een behandelplan worden ingezet om effectief klachten te bestrijden en lichaam en geest weer in balans te krijgen. De uiteindelijke voedings- en leefadviezen zijn gericht op je gehele constitutie en klachtenpatroon. Het bevorderen en behouden van een goede spijsvertering heeft hier de aandacht. Door gericht advies en mee te geven en gericht handelen kan de herstelconditie bepaald worden. ​Een goede spijsvertering is namelijk van belang om de ontwikkeling van andere aandoeningen te voorkomen. ​
  Tarief consult € 50,-
 • Vitaliteitscoaching
  Dit is een uitgebreider onderdeel van mijn werkwijze. Als gevolg van stress, overgewicht, gebrek aan beweging ontstaan vaak uiteenlopende en vage klachten. Wil jij je levensstijl veranderen, structurele veranderingen aanbrengen in voeding of je algehele gezondheid, voel je je futloos, energieloos, slaap je slecht, zit je algeheel niet lekker in je vel, snel geïrriteerd, humeurig of last van vage klachten? ​Voorkom (meer) klachten en maak een afspraak. Maak je doel bespreekbaar en dan gaan we aan de slag.
  Tarief consult € 50,- inclusief een passend verslag met tips en adviezen.

Afspraak maken
Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kun je terecht op 06-3740 2637 of mail naar obdaminbalans@gmail.com.

 

 

 

 


Anneke Koeckhoven: outdoorcoach (ChiWalking/ChiRunning instructor)

Moe, lusteloos, angst en paniek? Stress, overspannen? Burn-out? Uit balans?
Met een gedegen aanpak en ervaring op het gebied van coaching bij burn-out of stress gerelateerde klachten gaan we samen op zoek naar een veranderde en verbeterde levensstijl; los van de bovengenoemde klachten. Hollend stilstaan biedt je veilige en professionele coaching. De combinatie van coaching en bewegen in de buitenlucht (wandelen, fietsen, hardlopen) geeft ruimte om anders te leren kijken. Dit kijken kan je veel nieuwe inspirerende informatie opleveren. Je leert tijdens een individueel traject hoe je optimaal met je beschikbare energie kan omgaan. Zo hervind je weer de balans tussen je lichaam, gevoel en verstand. De nieuwe inzichten helpen je om in het vervolg jouw gewenste keuzes te kunnen maken.

Kijk voor meer informatie op Hollendstilstaan.nl