Coach in Bloei

‘Wil jij als vrouwelijke ondernemer leren hoe jij jouw praktijk neerzet vanuit jouw hart? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Met bijna 10 jaar ervaring op het gebied van het ondernemen rondom mijn eigen praktijk ben ik de aangewezen mentor om jou te leren hoe het óók voor jou kan werken! Met gevoel, met je hart, mét kennis van ondernemen, marketing en zichtbaarheid.

Hoe zou het voor je zijn als…

  • je jouw praktijk-dromen waar kan maken?
  • je gaat leren hoe het voor jou wél werkt in jouw praktijk?
  • je vol vertrouwen en focus jouw praktijk verder opbouwt?
  • je jouw onzekerheid én het gevoel, dat je niet goed genoeg bent, overboord kan gooien?
  • je jouw perfectionisme vóór je laat werken in plaats van tegen je?

Zodat jij een stevige basis hebt, waarop je jouw coachingspraktijk kan bouwen. Vanuit persoonlijke groei én kennis op het gebied van ondernemen op een manier die bij je past. Waardoor jouw praktijk met je mee groeit en jij vanuit zelfkennis en vertrouwen de juiste klanten aantrekt. Op weg naar een unieke en onderscheidende praktijk!

“Na jaren van onzekerheid over mijn eigen kunnen met betrekking tot mijn coachingspraktijk, werd het mij duidelijk. Ik bleef mezelf kwellen door mezelf te vergelijken met anderen. Door dingen te doen die helemaal niet bij mij pasten. Scholingen te volgen, omdat ik de hoop had dan wél goed genoeg te zijn als coach. Totdat het besef kwam en ik het roer omgooide.

Ik heb geleerd dat een praktijk onder mijn eigen voorwaarden en te werken op mijn manier, dé sleutel tot succes is voor mijn praktijk. Niet meer vanuit moeten, vaste kaders en verplichtingen. Juist vanuit het hart en mijn essentie. Door de dingen te doen die echt bij mij passen, werkt het voor mij vanuit een natuurlijke flow en was mijn succesvolle coachingspraktijk een feit.”

Ik wil je uitnodigen ook jouw manier te gaan ontdekken!
Nieuwsgierig? Neem een kijkje op mijn website www.coachinbloei.nl. Voel de weg die bij je past! Alleen kom je ver, samen kom je (sneller) verder!