Bedrijfsfitness

TOPFIT OP JE WERK? MELD JE AAN VOOR BEDRIJFSFITNESS

Voordat je aan het werk gaat alvast lekker trainen? Onze fitness is van maandag t/m vrijdag al vanaf 06.00 uur geopend. Fitness is ideaal als je individueel wilt trainen op een tijdstip dat jou uitkomt.

Wil je elke training het maximale uit de training halen en zo jouw doelen behalen dan is personal training of small group training wellicht iets voor jou. Dit kan op dagen en tijden die jou uitkomen. Voor small group training kun je je aansluiten bij een bestaande groep of bijvoorbeeld met collega’s zelf een groep samenstellen.

Onze fitnessinstructeurs, groepslesinstructeurs en personal trainers staan doordeweeks tot 22.00 uur voor je klaar en ook op zaterdag- en zondagochtend zijn we geopend. Of je nu voor je werk, tijdens je lunchpauze of na je werk wilt trainen, wij bieden genoeg trainingsmogelijkheden!

Wij bieden voor zowel werkgever, werknemer als gezinsleden van werkgevers en werknemers unieke kortingsmogelijkheden om bij ons centrum te sporten. Wij kijken verder en stimuleren graag een gezond, energiek en productief leven.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland waardoor een werknemer met 40% korting een abonnement kan afsluiten, meer informatie: www.bedrijfsfitnessnederland.nl

40112701_lVoordelen van bedrijfsfitness:

 • Gezonde werknemers met veel energie, gezond gewicht en een levensstijl die in balans is
 • Toename van productiviteit
 • Minder ziekteverzuim
 • Bevordert de collegialiteit en werksfeer
 • Fiscaal voordelig na invoering werkkostenregeling (WKR)

Interesse? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek gevolgd door een proeftraining voor jou en je medewerkers via info@sportstudiodeboer.nl

Of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op.

  Bedrijfsnaam*

  Contactpersoon*

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Uw bericht